23.04.10
12:29
Здравейте , искам да попитам може ли това , че последната една година рядко съм пил повече от 500мл. вода на ден , даже е имало дни в които не пия вода да съм качил 10кг. ?
23.04.10
12:36
Ден след ден темите във форума стават по-интересни...
Ами ето какво....почни да пиеш по няколко литра вода на ден, и ако свалиш кила, значи е възможно да е от това ;)
Всяко издевателство над огранизма, което си правил през това време, има принос със сигурност.
Да е само от водата не ми се вярва :lol: Ама съм забелязал, че при повечето хора непиенето на вода най-често върви заедно с доста кофти хранителни навици, та нещата малко по малко започват да се навръзват. ;-)
Уникална тема.. :)..Само по време на трен,трябва да пиеш по литър,4е и отгоре...
Мнението беше редактирано от Николаи на 23.04.10 15:44.
23.04.10
16:49
не смятам да е от водата попринцип като се обезводняваш отслабваш.НЗ
Ами да възможно е примерно аз като не съм пил много вода през деня в отделните хранения изяждам повече а като съм пил достатъчно вода си ям нормално :)
Съветвам те да започнеш да пиеш повечко :)
Ха ха ха нека позная защо не си пил вода-пил си много бира.Познай сега защо си качил кила
25.04.10
08:55
То и от бирата, ако се качваше...
Най-малкото се забавя метаболизмта при обезводняване. От друга страна многото вода води до намаляване на водноразтворимите витамини. Всеки да си преценя колко вода и кога да пие.
От бирата се качват килца заради излишните калории, а и алкохола намалява тестостерона при мъжете ;)
01.05.10
10:03
Ами пил съм сокове , коли , моли , бири .... са пия само вода до 2л. и от време на време по 1-2 бири.