23.04.10
16:34
Интересуваме вашето мнение. според вас кой от тези продукти е най добър за максимален растеж на мускулите? Nano Vapor, No Explode, или Anabolic Halo
Темата беше редактирана от С.Делев на 23.04.10 16:50.
23.04.10
16:44
Надали ще получиш отговор, тъй като ме съмнява някой да е пробвам двата продукта на Muscle-Tech.
23.04.10
16:56
еми може да е така. те им викат азотни бустери. Специално за Nano Vapor знам че е много добър държи мускула напомпан 5-6 часа :)
П.П 10x все пак за мнението
Продукти като No explode имат за цел да ти направят тренировката уникална,да те “съживят”,напомпят и възтановят м/у сериите. :)
23.04.10
18:38
казано от Николаи на 23.04.10, 17:20:
Продукти като No explode имат за цел да ти направят тренировката уникална,да те “съживят”,напомпят и възтановят м/у сериите. :)
Ами като No-Xplode те напомпва моментнно, то тогава кой продукт те напомпва за постоянно? Тоест да си стоиш постоянно напомпан? Някакви идей? Знам, че зависи и от режима на храната, но говориме за добавките който ще подпомогнат организма да си стой все така обемен за постоянно :)
24.04.10
10:04
казано от GRENLOULD на 23.04.10, 18:38:
Ами като No-Xplode те напомпва моментнно, то тогава кой продукт те напомпва за постоянно? Тоест да си стоиш постоянно напомпан? Някакви идей? Знам, че зависи и от режима на храната, но говориме за добавките който ще подпомогнат организма да си стой все така обемен за постоянно :)
разгледай серията на Controlled labs ...
24.04.10
10:11
казано от summer_jam на 24.04.10, 10:04:
казано от GRENLOULD на 23.04.10, 18:38:
разгледай серията на Controlled labs ...
Предполагам говориш за креатиновата матрица “Controlled labs green magnitude”. Та ти споделяш, че този продукт те напомпва и това напомпване си остава дори и след тренировката....тоест не от първите дози разбирасе, ами след като си го приемал по-продължително! Като този продукт е удачен, но стига да е вярно твърдението което казваш.
Аз пък имам съвсем друго мнение за Грийн маг-а ;) Ако търсиш пъмп до разкъсване на кожата - Jack3d.
24.04.10
10:50
Продукт, който запазва натопването през цения ден е Nitrix, разгледай също така и Cellmass, той запазва твърдостта и плътността на мускула през целия ден.
24.04.10
11:39
казано от korpusito на 24.04.10, 10:37:
Аз пък имам съвсем друго мнение за Грийн маг-а ;) Ако търсиш пъмп до разкъсване на кожата - Jack3d.
Чувал съм добри отзиви за Jack3d, но доколкото съм чувал и той е подобен като No-Xplode, т.е. напомпването му било само по-време на тренировката и обема не се запазва през целият ден, както казах “просто съм чувал”
казано от GRENLOULD на 24.04.10, 11:39:
Чувал съм добри отзиви за Jack3d, но доколкото съм чувал и той е подобен като No-Xplode, т.е. напомпването му било само по-време на тренировката и обема не се запазва през целият ден, както казах “просто съм чувал”
Е то надали има продукт, който те помпа цял ден.
24.04.10
12:47
казано от korpusito на 24.04.10, 12:39:
казано от GRENLOULD на 24.04.10, 11:39:
Е то надали има продукт, който те помпа цял ден.
Хаха така е, аз неправилно се изразявам сории :) Исках да кажа, че бавно качват мускулна маса, за тази цел Гейнер или Креатин са май най-удачни, макар да ги няма тия изпъкнали вени :)