23.04.10
10:15
Тренирам от 3-4 месеца,от другия месец мисля да вземам- протеин Muscle Gauge Whey Protein Isolate,аминокиселини Xtend ,креатин етил естер(препоръчайте марка-качествен,но и да е добра цена),витамини Now daily vits 250( главно заради цената-премам предложения),декстроза. Целта ми е маса и оформяне-36години-76кг.Също ме интерсува дали всичко по-горе е съвместимо и дали мога да се лиша от нещо( заради парите-но не на всяка цена)? Вече тренирам гърди-бицепс-корем,гръб-трицепс,рамо -крака-корем,3 дена в седмицата.
Според мен по-добре си вземи креатин монохидрат или kre-alkalyn ще останеш по-доволен
Креатин - Green Magnitutde. Иначе добавките са съвместими. Витамините са слаби. Виж поне Vit-min 100 на NOW, а още по-добре Adam или Orange triad, но те са и по-скъпи де.
Стоянчо,нещо излишно да виждаш от добавките който съм написал? Вземах креатин монохидрат един месец сега почивам и като го изпия мисля да взема нещо друго. Стоянчо тази креатинова матрица ти пил ли си я ? Xtend си го пия от месец-да продължавам ли и с горенаписаните добавки? Много работи станаха-да не стане нещо да ми стане!Де да знам-”как съм живял без добавки досега”!!!
Мнението беше редактирано от to4nia на 23.04.10 19:18.
Нищо няма да ти стане, освен че ще качиш прилично маса, при наличие на добър хранителен режим ;) Де да знам.
23.04.10
17:11
Точно маса едва ли ще качи с тези добавки....
Ако почна да вземам :Green Magnitutde,Muscle Gauge Whey Protein Isolate и витамини Xtend-да ще ми е нужен ли ?
23.04.10
18:41
казано от to4nia на 23.04.10, 10:15:
Тренирам от 3-4 месеца,от другия месец мисля да вземам- протеин Muscle Gauge Whey Protein Isolate,аминокиселини Xtend ,креатин етил естер(препоръчайте марка-качествен,но и да е добра цена),витамини Now daily vits 250( главно заради цената-премам предложения),декстроза. Целта ми е маса и оформяне-36години-76кг.Също ме интерсува дали всичко по-горе е съвместимо и дали мога да се лиша от нещо( заради парите-но не на всяка цена)? Вече тренирам гърди-бицепс-корем,гръб-трицепс,рамо -крака-корем,3 дена в седмицата.
Колега, ами “Декстрозата” от къде си я набави? На мен ми казаха да си я търся из сладкарските цехове, но питах тук-там и даже някой не са я и чували :( Та ми стана интересно ти откъде си я набави, и за какви пари (ако не е проблем разбирасе) :)
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 23.04.10 18:42.
Магазин “Жълто” Русе,веригата има и магазини в други градове потърси ! Цена 5лв,кг. на дребно! В ПиКо има човали по 25кг и мисля беше около 1,60лв,кг.
Значи последно:Ще си пия протеина,ще си допия креатин монохидрата+декстрозата и витамини. Xtend-да да го пия ли, има ли нужда или да го оставя за когато ще чистя? Или да пия преди и по време на тренировка(само една доза-2 лъжички)-76кг. съм? Досега пих OPTIMUM Classic но сега си поръчах Scivation Whey който го дават зареден с БЦАА и глутамин!
Мнението беше редактирано от to4nia на 25.04.10 10:47.