23.04.10
12:28
Здравейте, купих си четири добавки - Syntha 6 5lbs, Purple wraath 954g, Animal Pak 44 packs и Controlled labs Green magnitude 854g. Креатина ще го деля с приятел, защото ще го пия 5 седмици. Можете ли да ми кажете кое кога трябва да взимам? Тренирам 5 пъти в седмицата.
За сега както ги мисля:
протеин 30 минути преди тренировка и 15 минути след, в нетренировъчен ден 1 път по някое време
креатин - 30 минути преди тренировка, в нетренировъчен - незнам
витамини - всеки ден със закуската
purple wraath - сутрин на гладно и по време на тренировка, в не тренировъчен ден само сутрин
Ако има значение на 20 години съм, 185см, 90кг, тренирам редовно от 3 месеца, преди това правих по 5-6 месеца редовни тренировки и 1-2 месеца пауза, така от 3-4 години. Та сега искам да кача до към 95 за 5 седмици, после 2-3 месеца ще чистя.
Извинявам се ако това не е раздале за тази тема.
Благодаря предварително!
23.04.10
15:17
казано от Sapphire на 23.04.10, 12:28:
Здравейте, купих си четири добавки - Syntha 6 5lbs, Purple wraath 954g, Animal Pak 44 packs и Controlled labs Green magnitude 854g. Креатина ще го деля с приятел, защото ще го пия 5 седмици. Можете ли да ми кажете кое кога трябва да взимам? Тренирам 5 пъти в седмицата.
За сега както ги мисля:
протеин 30 минути преди тренировка и 15 минути след, в нетренировъчен ден 1 път по някое време
purple wraath - сутрин на гладно и по време на тренировка, в не тренировъчен ден само сутрин
Ако има значение на 20 години съм, 185см, 90кг, тренирам редовно от 3 месеца, преди това правих по 5-6 месеца редовни тренировки и 1-2 месеца пауза, така от 3-4 години. Та сега искам да кача до към 95 за 5 седмици, после 2-3 месеца ще чистя.
Благодаря предварително!
Протеин: сутрин и след тренировка ... в нетренировъчни дни само сутрин
GM: 30 мин преди тренировка .. в нетренировъчни дни по същото време както в тренировъчния
PW: половин доза по време на тренировка и 1 след тренировка
Витамините сутрин
Мнението беше редактирано от summer_jam на 23.04.10 15:17.
23.04.10
18:15
казано от summer_jam на 23.04.10, 15:17:
казано от Sapphire на 23.04.10, 12:28:
За сега както ги мисля:
Благодаря предварително!Протеин: сутрин и след тренировка ... в нетренировъчни дни само сутрин
GM: 30 мин преди тренировка .. в нетренировъчни дни по същото време както в тренировъчния
PW: половин доза по време на тренировка и 1 след тренировка
Витамините сутрин
Това за Purple Wraath го чувам за първи път,аз си правя 1 доза и ги пия по време на тренировка и след нея.А и при положение,че пие и протеин след това не е ли по-хубаво да си спести половината доза амино ?
Пърпъла си го прави преди тренировката; започни да го пиеш и го свърши по врме на тренировката.
23.04.10
19:41
Твърдо и аз съм на това мнение за Пърпъла, даже може и преди тренировката да го изпие целия.
24.04.10
09:49
Аз ги четох тези комбинаций в bb.com Преди тренировка пия WF,GM и GG .. по време на тренировка GG и половин доза PW .. след тренировка декстроза с една доза PW .. 20 минути по късно 35 грама суроватъчен протеин.
П.С. При него комбинацията е различна , но все пак .. на кутията пише 2 дози преди тренировка , по време на тренировка и след тренировка .. Той си решава какви финансови възмойности има.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 24.04.10 09:51.
Благодаря Ви за отговорите! За креатина и витамините - ясно. Втората доза протеин, веднага след тренировка ли да я пия или вечер, защото ми препоръчаха втория вариант? Пърпъла едната доза - зъдължително преди и по време на тренировка, но другата сутрин ли да я пия или след, или и нея по време на тренировка? И в почивните дни да го пия ли изобщо ?