Carb Slam

22.04.10
19:08

Здравейте на всички. Закупих си Carb Slam и искам да попитам как точно трябва да се пие? Аз съм 186см. 65 кг. и от година тренирам усилено.  Искам да знам дали е задължително да се комбинира с някакъв протеин и ще има ли някакъв ефект върху тялото ако се пие чисто? И как точно трябва да стане пиенето - в какво се разрежда, нужно ли е да се направи някакъв коктейл? Благодаря предварително и се извинявам за въпросите си, но просто за пръв път си купувам такъв продукт.

Интересно... първо купуваш, после се интересуваш от продукта... Странна логика.
Ето какво казват производителите:

Suggested use: As a dietary supplement, consume one to two scoops post workout with Primaforce Substance WPI depending on your dietary needs.

Това е стандартния начин за приемане. Смесен с протеин, ще ти даде не друго, а чудесен гейнър.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.04.10 19:37.

22.04.10
20:53

казано от Кольо Пияндето на 22.04.10, 19:37:

Интересно... първо купуваш, после се интересуваш от продукта... Странна логика.
Ето какво казват производителите:

Suggested use: As a dietary supplement, consume one to two scoops post workout with Primaforce Substance WPI depending on your dietary needs.

Това е стандартния начин за приемане. Смесен с протеин, ще ти даде не друго, а чудесен гейнър.

И аз съм на това мнение,а ве вие със затворени очи ли си избирате какво да купувате.
Аз лично проучвам първо какъв тип продук иксам,след това различните вариянт.

23.04.10
02:41

Проучих предварително този продукт, но просто исках да разбера дали може да се пие без протеин. И дали гейнера спомага качването на мускулна маса, а не само на излишни килограми, защото в и-нет пространството се говорят много и все различни неща.

Мнението беше редактирано от Любослав на 23.04.10 04:29.

казано от Любослав на 23.04.10, 02:41:

Проучих предварително този продукт, но просто исках да разбера дали може да се пие без протеин. И дали гейнера спомага качването на мускулна маса, а не само на излишни килограми, защото в и-нет пространството се говорят много и все различни неща.

Ако не може да се пие без протеин, то ще е изрично споменато. И дори ще се продава в комплект с протеин най-често.
Дали и каква маса се качва с гейнера? Ами...100гр ракия полезни ли са или не? Да видим - порязал си се и нямаш спирт, риванол и т.н. - добре е да дезинфекцираш раната с ракията. 100гр на екс и да се качиш в колата - аз няма да мога да завъртя ключа сигурно, докато един приятел, дето пие по литър на ден, ще си вземе изпита за книжка даже.
Е, дали гейнерът ще ти даде това, което искаш, зависи от много фактори, като време на приема му, доза, кога ти е тренировката, каква ти е тренировката, как се храниш... Затова и в и-ет пространството се говорят различни неща.
Накратко - ако гейнерът ти дава точно толкова, колкото е нужно, за да качиш чисто, и ти го дава в правилното време - да, качваш чисто. Особено ако си начинаещ.

24.04.10
09:19

И последното, което искам да попитам е всеки ден ли трябва да се пие( защото не е изрично посочено в опаковката)? Трябва ли да го пия дори в дните, в които не съм на фитнес( а в тези дни аз си правя стабилно упражнения в нас).

GR

24.04.10
11:46

казано от Любослав на 24.04.10, 09:19:

И последното, което искам да попитам е всеки ден ли трябва да се пие( защото не е изрично посочено в опаковката)? Трябва ли да го пия дори в дните, в които не съм на фитнес( а в тези дни аз си правя стабилно упражнения в нас).

Начин на употреба: Добавете 1-2 мерителни лъжици към вашия следтренировъчен шейк. Може да се използва и преди тренировка отново като допълнение към вашия шейк. Особено ефективен е ако се взима заедно с креатин, БЦАА на прах!
Употреба в почивните дни: Не е задължително да се приема в почивните дни!

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 24.04.10 11:48.

24.04.10
13:18

CarbSlam може да се ползва ежедневно. Ако добавиш няколко дози дневно преди ядене + 2 дози непосредствено преди тренировка очаквай много добри резултати !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1