23.04.10
12:04
Здравейте започнах днес ми докараха креатиновата матрица green magnitude и се чудя мога ли да пия и нея и кофеин?
Примерно 1 час преди тренировка ще пия матрицата и след като сварша тренировката да пия кофеин.
Също така искам да попитам как да си разбивам креатина аз досега го разбивах в чаша с лъжичка, но има ли и друг начин, с шейкъра става ли?
23.04.10
15:13
казано от Atanass на 23.04.10, 12:04:
Здравейте започнах днес ми докараха креатиновата матрица green magnitude и се чудя мога ли да пия и нея и кофеин?
Примерно 1 час преди тренировка ще пия матрицата и след като сварша тренировката да пия кофеин.
Също така искам да попитам как да си разбивам креатина аз досега го разбивах в чаша с лъжичка, но има ли и друг начин, с шейкъра става ли?
При употреба на креатин трябва да забравиш за кофеина. Става да го разбиваш по всякакъв начин.
Кой ти каза?Можеш ли да кажеш защо?Аз казвам,4е може кофеин..Маг-а не е монохидрат.
казано от Atanass на 23.04.10, 16:11:
Примерно при етил естера може аз затова питам.
Та последно може или не? :D
сигурен ли си че може ? аз сега почвам да пия етил естер а колата на ден ми върви с литри :) и се опасявах че съвсем трябва да забравя за нея ?
23.04.10
17:01
казано от summer_jam на 23.04.10, 15:13:
Също така искам да попитам как да си разбивам креатина аз досега го разбивах в чаша с лъжичка, но има ли и друг начин, с шейкъра става ли?При употреба на креатин трябва да забравиш за кофеина. Става да го разбиваш по всякакъв начин.
И това си го наизустил отнякъде, или имаш изпитани аргументи?
Щото аз веднага те контрирам с това, че точно тези две съставки правят част от успеха на USPlabs Jack3d, там ги има точно и двете.
И сега какво прайм?
сигурен ли си че може ? аз сега почвам да пия етил естер а колата на ден ми върви с литри smile и се опасявах че съвсем трябва да забравя за нея ?
От темата за Креатин – всичко за него
3. СЕЕ – креатин етил естер – може би един от най-използваните в момента.
Характеризира се като най-силно действащ и почти изцяло усвояващ се.
3.1. Дозировка - два приема от 2 до 3грама преди и след тренировка.Или отново според етикета на продукта, има различно дозировки при различните продукти.За стандартна дозировка ми се върти в главата 2.5гр.
3.2. Комбиниране – с всичко може да се комбинира, кофеина не е проблем.Така, че може да се възползвате от ободряващите му свойства.
3.3. Продължителност – за разлика от предните 2 форми, тази се усеща да „десйтва” много по-бързо.Максималния прием е 6 седмици и после месец почивка.Аз лично бих спрял след 1 месечен прием.
3.4. СЕЕ на коя фирма ?
Отново на доказана такава.Само препоръчвам да е по възможност на капсули, т.к. СЕЕ е известен със своя отвратителен вкус !!!
3.5 СЕЕ по време на диета ?
Да, СЕЕ не задържа вода и е идеален за запазване на силата по-време на диета.
3.6. Странични ефекти:
- рядко потребители се оплакват от главоболие
- има и оплаквания за проблеми с бъбреците, имаше огромна тема в бб.ком, но така и не изчетох цялата
Като при всеки креатин приемайте повечко вода и не превишавайте дозите.
;)
ЕДИТ:
казано от Finish First на 23.04.10, 17:01:
казано от summer_jam на 23.04.10, 15:13:
Също така искам да попитам как да си разбивам креатина аз досега го разбивах в чаша с лъжичка, но има ли и друг начин, с шейкъра става ли?При употреба на креатин трябва да забравиш за кофеина. Става да го разбиваш по всякакъв начин.
И това си го наизустил отнякъде, или имаш изпитани аргументи?
Щото аз веднага те контрирам с това, че точно тези две съставки правят част от успеха на USPlabs Jack3d, там ги има точно и двете.
И сега какво прайм?
Значи да си пукам кафенце?
Мнението беше редактирано от Atanass на 23.04.10 17:06.
23.04.10
20:57
Не знам, не съм такъв разбирач или специалист като първите момчета, който с лека ръка отмятат цялата индустрия на хранителните добавки в света, просто дадох пример, че има едно 10-тина продукти, които съдържат в доволни дози кофеин и креатин, и това ги прави едни от най - добрите.
24.04.10
09:58
казано от Finish First на 23.04.10, 20:57:
Не знам, не съм такъв разбирач или специалист като първите момчета, който с лека ръка отмятат цялата индустрия на хранителните добавки в света, просто дадох пример, че има едно 10-тина продукти, които съдържат в доволни дози кофеин и креатин, и това ги прави едни от най - добрите.
Знам че при употреба на монохидрат не се пие кофеин защото се загубва самия ефект на креатина. Все си мисля , че в GM има някакъв монохидрат .. аз не бих пил кафе, а ти ако искаш си пий по 3-4 литка кола като пича по горе , все ми е тая ... Нито се правя на специалист нито обвързвам и не ангажирам някой с мнението си ...
Мнението беше редактирано от summer_jam на 24.04.10 10:04.
Има някакъв наложен мит,че кофеина неутрализира креатина, а някъде да има публикуване научно изследване за това ? Finish First добре спомена,че в едни от топ продуктите в момента има и кофеин, и креатин.Не го мисли толкова, но пък да не вземеш да почнеш да разтваряш креатина в кофеин :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 24.04.10 11:47.