LINK: Arnold Classic 2005

19.03.05
09:25

http://www.data.bg/f.php?fid=7785429

Кефете се - супер яко е състезанието (поне според мен)!!! И можете пак да благодарите на ванишър!

19.03.05
09:37

Благодарим му много, а я виж във важната тема какъв акаунт предоставям за качване ;)

19.03.05
21:53

Наистина беше много яко ! Някои може ли да ми даде link или да качи и жените :) Изобщо нещо за гледане свързано с женски бодибилдинг?

RH

20.03.05
01:13

Браво бе ама как ги намирате начи тия нещица ЕВАЛА.

20.03.05
14:25

maxx_muscular, може ли да питам откъде си го свалил? Аз тъй като не съм с много силна връзка към Дата.Бг, май ще ми е по-лесно отвън да го сваля. През някой torrent тракер ли си го свалил или eMule?

21.03.05
16:57

Абе не забелязахте ли, че Кинг Камали беше със сини отоци на горната част на бицепса и предното рамо? Даже не успя да завърши свободното си съчетание, което ме навежда на мисълта да не е скъсал нещо или контузиика да е направил някаква.
по-здрави
А чухте ли какво каза Джак Лалеин “Ако човека го е направил, не го яжте!” :))) това ме накефи! :) яко хранителни добавки еиииии :)) и аз така мисля!

23.03.05
14:20

мнооооооооооооо яко 10 x

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1