Загубена карта за градския

24.04.10
12:54

Здравейте.
Извинявам се,защото това все пак е фитнес форум,но се пак да си кажа.
В петък след последния час (по физическо) останових,че съм си загубил протмонето(или по скоро някои е влязал в съблекалнията и го е откраднал),а там имаше пари и карта за градския транспорт(електронна,за всички линии).Искам да попитам сега какво да правя?
Един приятел ми каза, че трябва да подам някаква  молба,че ми е загубена картата,и при издаване на нова ще ми се запази останалото от месеа.
Ако някой знае какво се прави в такава ситоация, моля да сподели!
Благодаря предварително!

казано от NeverBeckDown на 24.04.10, 12:54:

Здравейте.
Извинявам се, защото това все пак е фитнес форум, но се пак да си кажа.
В петък след последния час (по физическо) останових, че съм си загубил протмонето (или по скоро някои е влязал в съблекалнията и го е откраднал), а там имаше пари и карта за градския транспорт (електронна, за всички линии). Искам да попитам сега какво да правя?
Един приятел ми каза, че трябва да подам някаква  молба, че ми е загубена картата, и при издаване на нова ще ми се запази останалото от месеа.
Ако някой знае какво се прави в такава ситоация, моля да сподели!
Благодаря предварително!

Тук има сигурна информация по въпроса.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.04.10 19:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1