няколко въпросчета

26.04.04
19:21

здравейте,
искам да попитам някой пробвал ли е програмата на мусаши за изгаряне на мазнини и ако да струва ли си ?
И другото което исках да попитам да ми препоръчате някоя програмка за сваляне на мазнини че сам станал 100кг :( е макар че сам висок 187 пак килцата са ми многожко
Благодаря предварително

ПРЕДВАРИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:
1. Спрете приема на въглехидрати след 17 часа.
2. Намалете приема на животински мазнини.
3. Тренирайте поне 5 пъти седмично с тежести.
4. Правете поне 3 аеробни тренировки седмично сутрин на гладно или след тежести, или вечер след последното хранене. Тяхната продължителност трябва да е минимум 30-50 мин. с интензивност 65-70% от вашия индивидуален максимум.
5. Използвайте суперсерии и малки почивки в тренировките с тежести.

Всеки ден (сутрин на гладно)
- L-Phenylalanine 1 ч.л. или 2 капсули
- Huan 1 ч.л. или 4 капсули “Mega Fat Metaboliser”
- SLM Concentrate 1 ч.л.
Ако правите след това аеробна тренировка прибавете :
- L-Carnitine 1 ч.л. (2 g) или 2 капсули
- Кафе
20-25 мин. преди тренировка
- L-Carnitine 1 ч.л. (2 g) или 2 капсули
SLM Concentrate 1 ч.л.
- Huan 1 ч.л. или 4 капсули “Mega Fat Metaboliser”
- L-Phenylalanine 1 ч.л. или 2 капсули
- Кафе
- 1 таблетка Upsarin (от всяка аптека)
- 1 таблетка Phytine (български продукт - от всяка аптека

26.04.04
22:15

Spored men suvetite sa dobri, no malko produktite mi se vijdat mnojko. Edin l-karnitin 6te svur6i dobra rabota, stiga da trenira6. Moje bi e dobre da si vzeme6 i protein s visok % ili aminokiselini, za da zapazi6 maximalno muskulnata masa.

27.04.04
11:11

Освен пьрвата част,останалото са пьлни глупости с цел реклама на продуктите :lol:

27.04.04
11:31

Освен това 5 пъти седмично с тежести не е ли малко множко за отслабване?

Подозирам, че ако се направят някакви уговорки за продължителност и интензивност на тренировката с тежести може и да стане, но предчуствам кофти претрениран организъм и голямо желание за отказ.

27.04.04
12:25

5 puti sedmi4no trenirovka s tejesti+tezi pone 3 aerobni trenirovki opredelno 6te te pretrenirat, a i za celta koqto si si postavil ne ti e nujno. I o6te ne6to - vzimai aminokiselini s razklonena veriga BCAA predi aerobno natovarvane - te 6te te predpazqt ot prekaleno muskulno razgrajdane. Uspeh :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1