19.03.05
23:28
Ако тренирам до 4 пъти на седмица и зимам протеини и аминокиселини?
Мерси :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:17.
За 2 месеца, можи дору и 5-6 кг да качиш с добра програма, добри тренировки, идеално хранене, добро възстановяване. Което не е никак невъзможно и сложно, ако се напънеш да прочетеш малко инфо.
*ако тренираш 3 пъти, в зависимост от физиката ти, по всяка вероятност, ще ти се отрази по-добре на качването
** добра тренировка не означава претрениране
***Ако обаче не правиш нещата както трябва, може да не качиш повече от 2, от теб си зависи
**** Понякога кантара не е критерии! Обема се случва да расте, а килограмите да се запазват.
Успех!
Интересно ми е как изчисли точно 3,4кг :?: :D
Можеш да ги качиш тези килограми но:тренирай разумно и без да претренираш.Яж повечко,добре е по некаква диета,щото може(ще) да качиш и мазнини(а едва ли това е целта ти).
[quote author=“Martin87”]Интересно ми е как изчисли точно 3,4кг :?: :D
Можеш да ги качиш тези килограми но:тренирай разумно и без да претренираш.Яж повечко,добре е по некаква диета,щото може(ще) да качиш и мазнини(а едва ли това е целта ти).
Според мен е имал предвид 3 или 4 килограма, а не 3 кг и 400 грама... :wink:
23.03.05
15:52
да 3 или 4 имах в предвид защото съм висок 170 и тежа 58 кг
[quote author=“prasky”]да 3 или 4 имах в предвид защото съм висок 170 и тежа 58 кг
Абе остави протеините и аминото в началото. За начало удвои си храненето,щото явно не ядеш достатъчно. Направи няколко месеца стаж и тогава добавките. Прочети из форума какво значи да качваш кг. и започвай, бавно и славно.
Успех