РАЗНООБРАЗИЕ ?!

16.03.05
22:01

В момента тренирам по следната с-ма:
1 - гърди
2 - крака
3 - почивка
4 - ръце
5 - гръб,рамо и трапец
чувствам се в застой мислите ли че ако я променя на следната :
1 - гърди , бицепс
2 - крака
3 - почивка
4 - рамо ,трицепс
5 - гръб ,трапец
ще има по добър ефект от предишната??? и дали е възможно да имам прогрес ??
Поздрави :)

OD

16.03.05
22:54

Според мен 2-рата с-ма ще има по-голям ефект,доста по добре е структорирана!

16.03.05
23:10

[quote author=“Joro_Killara”]В момента тренирам по следната с-ма:
1 - гърди
2 - крака
3 - почивка
4 - ръце
5 - гръб,рамо и трапец
чувствам се в застой мислите ли че ако я променя на следната :
1 - гърди , бицепс
2 - крака
3 - почивка
4 - рамо ,трицепс
5 - гръб ,трапец
ще има по добър ефект от предишната??? и дали е възможно да имам прогрес ??
Поздрави :)

Относно втората програма мога да те посъветвам да я преработиш по следния начин
1. - гърди, бицепс
3. - крака, рамо
5. - гръб, трицепс
така изглежда точно като програмата, по каято тренирах до сега(имах доста добри резултати с нея). За всяка тренировка се комбинира голяма с малка мускулна група и имаш ден почивка между всяка тренировка за възстановяване.
Успех! :)

17.03.05
09:24

Ами нищо чудно, че си в застой по тая програма :D (първата)
Втората, лично на мен много ми допада.

19.03.05
17:36

[quote author=“Martin”]Ами нищо чудно, че си в застой по тая програма :D (първата)
Втората, лично на мен много ми допада.

Мартине може и да ти изглежда неспулучлижа или странна първата програма,ама за няколко месеца даде много добър резултат.... иначе втората я почвам след няколко дни и ще видим как ще ми действа... а и тва е много често срещан сплит нали ?

20.03.05
16:20

Първата програма май ще е по- добре ако разместиш ден 2 с 5 иначе втората ме кефи и пробвай
Успех :D

21.03.05
10:21

Е, добро е това, което ти носи резултати. А втората програма може да се оптимизира като се разменят дните 1/2 и 4/5 според мен.

21.03.05
12:30

[quote author=“Martin”]Е, добро е това, което ти носи резултати. А втората програма може да се оптимизира като се разменят дните 1/2 и 4/5 според мен.

Как така да се разменят ?? и какво ще е подобрението ако се разменят по този начин който казваш ти ??

21.03.05
12:35

Ами да размениш местата на дните, в които тренираш краката и гърдите. На следващия ден след тежка тренировка за крака, тренирането на гърдите е много резултатно. А дните 4и5 писах да размениш, защото в 5ия ден мускулните групи са по-големи. Не че иначе е кофти, просто ми се струва по-оптимално, но тук трябва да отчетеш и личните си особености, цели и предпочитания.
Поздрави!

21.03.05
21:54

[quote author=“Martin”]Ами да размениш местата на дните, в които тренираш краката и гърдите. На следващия ден след тежка тренировка за крака, тренирането на гърдите е много резултатно. А дните 4и5 писах да размениш, защото в 5ия ден мускулните групи са по-големи. Не че иначе е кофти, просто ми се струва по-оптимално, но тук трябва да отчетеш и личните си особености, цели и предпочитания.
Поздрави!

Аха разбрах те какво имаш впредвид обаче аз нарочно сам оставил да правя гърдите и рамото след почивните дни щото искам да наблегна на тях че ми изостават  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1