09.03.05
22:51
Приятели я ме светнете малко за този препарат..аз вече втора седмица правя цикъл с Бионабол и тренировките вървят добре ама постоянно тука едни за Станозолол ми говорят и...даите си компетентното мнение по въпроса.....
Кажете ми добър ли е наистина толкова колкото го хвалят и може ли да го вмъкна в цикъла с Бионабол?(не че аз ще го направя ама питам само)щото не мисля да се тровя чак толкова :wink:
Аве кажете ми квото знаете-НО казах каквото знаете а не каквото сте чували от сюлю и пулю :wink:
10.03.05
18:20
Станазолола скоро най-вероятно ще го пробвам. За него знам няколко работи: фибри яко ( :P така де орелефява ), не дава сила (... е май може да даде но определено няма да е забележимо ), не качва маса, не причинява гинекомастия. Ако някой е правил цикъл само с станазолол моля да даде малко повече инфо. Особено за силата, наистина ли не качва?
10.03.05
20:30
Е как ве?не е ли за маса..четох за него че може да се комбинира с БИонабол и е подходящ за маса????Aз съм на 2 седмица с Бионабол и не мога ли да прибавя малко Станозолол?: :wink:
11.03.05
14:40
Обикновенно този тип стероиди предпазват разрушаването на мускула по време на чистене. Но не ти предпоръчвам да взимаш 2 орални стероида на веднъж, звучи ми много зле за черния дроб.
може да се комбинира със бионабол или анадрол (оксиметолон) за маса или със параболан за релеф иначе не ароматизира и не задържа много вода т’фа е общо взето
какви пари варви доло горе и как мога да го комбинирам примерно с бионабол сега ще почвам 3-та седмица примерно ме интересува ако искам да го вмукна колко ще ми трябва да си купя и как да го пия.
10х предварително !
11.03.05
21:49
Ами приятел и аз точно това питам ама няма кой :wink: да да го каже ясно и точно....всеки се прави но големия спец и не казва нищо(а може и да не знаят хората)
11.03.05
23:00
значи в момента права цикъл с станабол а в него основна съставка е станазолола като за първи цикъл може да се зима без нищо друго и макар да е по-скъп от другите резултата е по-добър при свършването на тоя цикъл се очаква да съм качил около 5-6кг чиста маса което никак не е малко и около 20-30 кг в leg и клек а за цена
http://suplements.net/main/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=19
а за това с какво може да се комбинира и как не мисла че съм достатъчно навътре в нещата че да давам каквито и да е било съвети така че...те хората са казали или хубаво или нищо :P
незнам динчо от къде я има тая информация че не дава сила или почти незабележима ама аз поне при мен усещам доста сила веднага след като минах на 3хапа на ден усетих показване в силата и това още не е варха на пирамидката ми забравих да кажа че това ми е първи цикъл и точно затова не съм го комбинирал с нищо друго
12.03.05
19:10
Хах еми дано, защото и аз смятам да правя първи цикъл със станазолол. Ако ми напишеш едно лс какво точно си постигнал до момента ( като силови резултати ) и каква ти е схемата ще съм ти много задължен.
Аве DichoN5 ти откъде си го вземаш че аз не мога да го намеря...по аптеките го няма..кажи ми че и аз искам да си взема ...ще съм ти благодарен :wink:
20.03.05
16:16
[quote author=“monster’s_back”]Аве DichoN5 ти откъде си го вземаш че аз не мога да го намеря...по аптеките го няма..кажи ми че и аз искам да си взема ...ще съм ти благодарен :wink:
Еми и да знаех нямаше да мога да ти напиша, защото е против правилата на форума. До скоро чатих с един пич, той щеше да ме урежда ама нещо се изгуби. От по-горе описания сайт е страшно скъп станазолола, както и останалите суплементи, които предлагат ( един съвсем малък цикъл със стромбата ти е 280лв. :shock: ). Ако искаш нещо да питаш по конкретно пиши едно лс.
DichoN5 прав си за оня саит(и аз го гледах)...така е..там е направо супер скъпо..но какво да разбирам че и ти не можеш да си го намериш така ли?аз имам едни приятели от софия които са ми го обещали до 1 седмица и се надявам да ми го донесат....ако има напредък по въпроса щи кажа :wink:
21.03.05
12:13
Там е скъп но си е оригинален на бритиш драгон!!!!!!
21.03.05
13:46
[quote author=“S 500”]Там е скъп но си е оригинален на бритиш драгон!!!!!!
Може и да е оригинален British Dragon, ама цената му е увеличен в пъти ( от порядъка на 2х или 3х ако не и повече ). И защо са по 5мг нали оригиналния е 2мг. ( поне така пише де ).
П.П. :arrow: Monsters_Back ще съм ти задължен ако драснеш едно лс... с цената за която си го закупил и ако може нещо и мен да ме уредиш :roll:
DichoN5 нямам нищо против...да ти кажа ако си взема може и на теб да взема...ама кажи ми кво е това “лс”
ако драснеш едно лс...
не съм много наясно с това съкращение...но знаеш ли какво?аз да ти кажа мисля и за др. вариант-Омнадрен!!!поне това със сигурност го има и със сигурност ако си поръчам ще го имам след няколко дена...ти кво ще кажеш по въпроса? 8)
ни6што особено не е станазолола стигнах до 40мг на ден не се усеща
хап за релеф не си мислете че ще постигнете няква маса с него не е предназначен просто за тая цел