25.04.10
20:01
здравеите на всички,искам да се допитам до хора които имат по голям опит от мен с добавките... :-)
решил съм да си закупя продукти на Сцитек... целта ми е да кача 5 6 7 кг ..... 4иста мускулна маса
продуктите са следните:
Scitec -Creabomb
Scitec -G-bomb
Scitec - Hot Blood
Scitec - BCAA Xpress
Scitec - Hemo NO
Scitec -Anabolic Whey
с що горе добър режим на хранене,гледам да избягвам мазнините, наблягам на месото /телешко,пилешко и свинско/ яйца,мляко и ядки както и пълнозърнест хляб извара и т. н. не следя по колко ям гледам да ям тия неща и като стана от масата да се движа трудно :-)
размерите ми са ръка-45 бедро-64 талията не съм я мерил ма си имам коремче гръдната ми мисля че е 103.. ако не се лъжа..
та мисълта ми е ако тия добавки не са това което изглейдат да ми препоръчате някакви другии ако имате някакви негативни мнения за тях да ги споделите,не че нямам пари за гаспари или БСН но имам едно много лошо качество и винаги искам да съм различен,
искам да си избера фирма различна от тия две посочени :) благодаря предварително
Прочетох ти целта и не съм чел надолу. 5-6-7 кг чиста мм няма да стане с добавки.
25.04.10
20:12
Може и да не стане ама аз съм оптимист :) за 3 месеца качих 30 кг само с ядене без добавки е верно че качих и доста мазнини но .... нз аз си мисля че ще успея надеждата умира последна ще пробвам... остави целта кайи нещо за тия продукти ако си ги ползвал
25.04.10
20:13
по принцип качвам бързо и свалям бързо .....
25.04.10
20:15
мога да добавя и Xplode - ecdy…. i ZMA но неща по тежки неща
Кг. 4ист мускул се ка4ват с години,а кг лесно.Но аз бих направил така:
4,5кг Салвишън-протеин
Но Експлоуд
ГрийнМаг-а
2хЕпозин на БСН
и щях да помисля за БЦАА на Салвишън или Интраболик или Пърпъл Ларт(май така се пише),а ако имам пари и определено Анимал пак-а. :)
Scitec -Creabomb -екстра
Scitec -G-bomb - екстра
Scitec - Hot Blood -екстра
Scitec - BCAA Xpress -екстра
Scitec - Hemo NO -при наличието на Hot blood не е нужно
Scitec -Anabolic Whey -пари за гейнер са пари на вятъра,протеин!
26.04.10
03:58
казано от Николаи на 25.04.10, 21:12:
...или Пърпъл Ларт (май така се пише)
Не си в състояние да напишеш правилно собственото си име, но ръсиш щедро мъдрост навсякъде!
Като не знаеш кое как се казва, копирай имената на продуктите от сайтовете на производителите им. (Мързи те да го правиш, нали?)
Длъжен ли е някой да ти разкодира драсканиците, нахалник!?
Dobromir1988, в случая той ти препоръчва:
Scivation Whey
BSN N.O.-Xplode
Controlled Labs Green MAGnitude
BSN Epozine O2 NT
Scivation Xtend
AEN IntrAbolic
Controlled Labs Purple Wraath
Личното ми мнение съвпада с това на Владимир92.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.04.10 07:50.
26.04.10
05:49
45 ръка,103 гръдна ? Сериозно ли ?
26.04.10
07:19
благодаря за мненията, мисля наистина да сменя протеина с на сцивеишън , и Xtenda,
45 ръка и 106 или 116 не съм сигурен не помня преди
но има ли смисал от Xtend i Purple wrath те не са ли почти едни и същи...
26.04.10
07:49
казано от Dobromir1988 на 26.04.10, 07:19:
...но има ли смисал от Xtend i Purple wrath те не са ли почти едни и същи...
Съобразно парите, с които разполагаш, избери едно от двете. Съставът им не е идентичен. Purple Wraath е по-богат като съставки - ВСАА и други аминокиселини, бета аланин, цитрулин малат и други, но е и 1.5 пъти по-скъп (около 110 лева за 90 дози). Xtend е чудесна добавка от ВСАА, покрива част от глутамина, съдържа и известно количество цитрулин малат, в момента е на чудесна цена (около 75 лева за 90 дози).
Сигурен ли си, че храненето ти е достатъчно добре преценено?
Ще дадеш доста пари за добавки...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.04.10 08:17.
казано от Dobromir1988 на 25.04.10, 20:12:
Може и да не стане ама аз съм оптимист :) за 3 месеца качих 30 кг само с ядене без добавки е верно че качих и доста мазнини но .... нз аз си мисля че ще успея надеждата умира последна ще пробвам... остави целта кайи нещо за тия продукти ако си ги ползвал
Ако стажа ти е 3 месеца и си качваш доволно, остави добавките за по-натам.
х3 за Владо и Кольо
26.04.10
09:09
стажа ми е повече около година и половина иначе 3 месеца работих в един ресторант на морето и постоянно тъпчех храна ... бях 73 кг тръгнах си от там 92 кг.. но яденето беше доста сериозно а там е въпроса че сега да се заредя с добавки и пак отивам след 20 дена и за тва за ядене не се притеснявам...мисля да дам около 300 - 400 лв за добавки като едното ще е сциваищъна протеин че е на изгодна цена ... за 4,5 кг и мисля да взема отделно глутамин и БЦАА защото ми се струва малко глутамина от Xtenda няма да ми стига само за имунната система поне по 15-20 гр на ден мисля да приемам глутамин ... с БЦаа на прах тия пурпъл уарт ми са стъват скъпи но може и тях да взема нз още а това Epozin BSN някои пробвал ли го е и ако е какъф е ефекта
Глутаминът е лоша инвестиция. Лично мнение :)
С тея 30 кила за 3 месеца не знам какво целиш, но яко си поомазал нещата, мисля си :)
26.04.10
10:41
казано от Voyager на 26.04.10, 10:34:
Глутаминът е лоша инвестиция.
По-скоро глутаминът не е добавка с първостепенна важност.
Преди него човек трябва да си подсигури достатъчни количества други добавки и подходяща храна... това е.
казано от Voyager на 26.04.10, 10:34:
С тея 30 кила за 3 месеца не знам какво целиш...
Е, как какво... идва лято, слънчице, моренце, прилепнали по тялото блузки, девойки по бански и без... все хубави неща, нали!? :lol:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.04.10 10:44.
Ако си на 22 разгледай някой прохормон. По-голям резултат би ти дал, но не те познавам и не мога да ти препоръчам. Дай повече информация за себе си. Ама всъщност 30кг за 3 месеца = слаби хранителни навици(целиш чиста мм нали?!) => рано ти е за прохормони.
26.04.10
15:21
ами чесно казано целя обем ама да не се омазня много и вените да си останат там кадето се показват де ...... но не искам да се надувам с монохидрат и да задържам вода
26.04.10
16:00
на 22 съм 93-94 кг съм 45 ръка 64 бедро не са абсолютно чист ама испъкват вени по ръцете аз си се харесвам просто искам да стана поне 98 кг ..
тренирам
понеделник,вторник,четвъртак събота и неделя
1 ден правя гърди и крака
2 ден ръце
3 почивка
4 задно рамо с гръб
6 предно странично рамо и корем
7 трапец и предмишница
хранителен режим за 1 ден ще дам ... те горе доло сички са еднакви :-)
ставам сутрин в 8 протеинов шеик 10 4аса закусвам обикновено 4 5 белтъка от яйца + 2-та жълтъка 1бр кисело мляко с 3 4 препечени филии пълнозърнест хляб .. към 11 часа 1 крем карамел, 12 - 13 часа обядвам към 200 гр месо /пилешко,свинско,телешко/с орис или картофи по 100 - 150 гр и пак хляб /не мога без хляб/ към 4 часа правя шеик от /кофичка кисело мляко + 200 гр извара + банан или мед / това до 6 7 когато тренирам гледам да е на празен корем защото исползвам сега ASN Stamina тя съдържа обикновен аргинин и за това на празен стомах да се усвои аргинина.... след тренировка банан + креатин монохидрат и глутамин след 20 30 мин пия шеик от протеин на прах и към 8 часа ве4ерям салата + месо и хляб.... към 10 11 пия от шеика с изварата и прясно мляко или кисело само че без меда или въглехидратите...общо взето е това само че свърших протеина креатина и глутамина и искам да се заредя с някакви по добри добавчици, но категорично неща монохидрат защото бях 99 кг и за 1 седмица паднах с поне с 5 - 6 кг /испиках водата както се казва/....