Алкохол !

PI

20.03.05
13:18

Така..начи интересуваме тука едно нещо..
Последните 3 седмици се получи страшно съвпадение..
3 съботи подред бях на рожденни дни и попрекалих с алкохолеца..
Ходех си на тренировки ама просто така се случи..та искам да ви питам според вас 1 път на седмица прекалено ли е?говоря не са напиване а за 1-2 чашки?

20.03.05
13:23

и веднаш в годината е много алкохола уништожава мускулите никви купони и диктотеки само зала и ядене !

20.03.05
14:21

Нищо няма да ти стане от 1 - 2 чаши седмично ;)

20.03.05
14:25

луди ли сте ве вредно е тапия алкохол вместо алкохол пиии натурален сок лудница е

20.03.05
14:33

за 1-2 чашки нема проблем все пак предполагам че няма да ходиш на олимпия за да се ограничаваш толкова дори мисля че е и полезно :wink:

20.03.05
14:42

няма алкохол ве само тренировка ве освен чая сичко е вредно

20.03.05
16:21

На 22 съм и за тези години съм изпил една малка водка ...  :D
Не пия никакъв алкохол ( дори бира )  според мен алкохола заедно с цигарите за най-разпространения и легален лек наркотик, който трябва да бъде забранен със закон във всички цивилизовани държави.  :P

20.03.05
16:31

Темата за алкохола трябва да я направим важна според мен. Мине се, не мине и някой почва “ама може ли еди какво количество, еди колко си пъти седмично/месечно” и т.н.
Едва ли има някой в този форум който да мисли че алкохола е полезен, нито пък някой, който да счита сериозно че 50 гр. алкохол могат да предизвикат тотален срив в развитието. Дори да има няколко такива мнения, те мисля са екстремални и като такива са далеч от истината.
Алкохола нанася много вреди, дискутирали сме ги няколко пъти, да не ги изброявам, сериозни резултати общо взето не могат да се постигнат с редовна употреба на алкохол, дори не говоря за запои.
Единственото което последно искам да добавя по въпроса, и то е от собствен опит, е че разбираш колко много ти пречи алкохола чак когато го спреш, преди това ПРОСТО НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ.

20.03.05
17:45

[quote author=“zelkata”]и веднаш в годината е много алкохола уништожава мускулите никви купони и диктотеки само зала и ядене !

ако трябваше да избирам бих зарязал фитнеса по ме кефи да се забавлявам да отидем на диско с приятели и да се понапием
[quote author=“Mushmurok”]На 22 съм и за тези години съм изпил една малка водка ... 
Не пия никакъв алкохол ( дори бира ) според мен алкохола заедно с цигарите за най-разпространения и легален лек наркотик, който трябва да бъде забранен със закон във всички цивилизовани държави.

е ти никаде ли не ходиш бе пич 22 си студентски живот купони дискотеки кръчми чалга студентки !?

PI

20.03.05
17:50

Да бе..пичове прави сте..аз също не съм превърженик на пиенето..просто както по-горе писах - така се получи инцидентно... :)
А що се отнася до количество и какъв алкохол може да се приема според мен по 1 чашка винце в събота с приятели не е проблем..или 1 биричка ей така за профилактика на бъбреците!  :lol:  :lol:  :lol:

20.03.05
18:44

То ако 1-2 чашки ти навредят аз какво да кажа за приятелите си хахаха
Абе не е хубава работа алкохола ама 1-2 бирички на през няколко дена не вредят според мен :P

20.03.05
18:48

уффф ми кво да ви кажа на мен ми се е случвало 1,5 л. водка и 1 бира (толкова ми трябва за дами стане весело без да драифам) даже тва ми се случва почти сяка седмица, допълнително като отида някаде на кафе а бе по 7 бири на седмица поне :?  :(

JI

20.03.05
19:07

[quote author=”^MaD^”]уффф ми кво да ви кажа на мен ми се е случвало 1,5 л. водка и 1 бира (толкова ми трябва за дами стане весело без да драифам) даже тва ми се случва почти сяка седмица, допълнително като отида някаде на кафе а бе по 7 бири на седмица поне :?  :(

Е тука не вярвам литър  половина вода с 1 бира за весело Мад ако ги изпииш бързо за час  и не се трупясаш - Аз черпя :)))

20.03.05
19:20

ам...  водката на 2 пъти с 30 мин почивка ама то като сам на диско и като се движа никак не ме фаща :)

PI

20.03.05
20:17

аа ама ви сте големи рекордиори бе!тя работата станала страшна като гледам!водки .. бири... ужас  :lol:  :lol:  :lol:

Ае наздраве! :P

WO

20.03.05
20:22

абе гадно нещо си е алкохола, ама понякога просто така става..... аз вчера си махнах главата направо и на сутринта , наред със сичките други познати усещания след тежка вечер , имах чувството , че ръката ми е по малка с 5 санта.....почувствах се кожа,кости и алкохолни остатъци а няма смисъл да ви казвам каква тренировка направих, само дето не си доспах на лежанката...гадна работа :?

20.03.05
22:41

е ти никаде ли не ходиш бе пич 22 си студентски живот купони дискотеки кръчми чалга студентки !?

За теб да си живееш живота означава да се кадиш в някакви кръчми и дискотеки така ли ?  :wink:

20.03.05
23:36

мад луд ли си е кав алкохол яко бласкане в залите ве луддддд !

AR

21.03.05
20:19

Алкохола е велико нещо!!!!Аз прекалено често злоупотребявам с количествата,но не съм максималист.Ако човек не си пийне отвреме на време....е незнам за вас при мен е така.Но щом се пие по малко и рядко невиждам причина да се плашиш че ще ти стане нещо освен ако не ползваш химия тогава просто забрави и за 1-2 чашки.
Mushmurok

За теб да си живееш живота означава да се кадиш в някакви кръчми и дискотеки така ли ?

Ти монах ли си!Не че аз много често излизам, особенно сега както ме е хванала пролетната умора,но поне 4-5 пъти в месеца трябва да се почувствам човек.

LA

21.03.05
20:38

Как така никво пиене бе зелкаа?Гледай ся:

вино - за сърцето;
бира - за бъбреците;
мастичка - за акъл;

и ракийка - за кеф: )

Ако можеш да не пиеш - ЕВАЛА!ЗАвиси от средата - ако и аз излизах с
хора дето пият само чай,закво да пия??Ама иначе нема па да си седя у нас я!Пийвам по 1-2 бирички (това си е умерено).Важно е да не мешаш! : )Чувал съм че бира след тренировка е добро;да немаш мускулна треска.

22.03.05
21:45

[quote author=“Mushmurok”]На 22 съм и за тези години съм изпил една малка водка ...  :D
Не пия никакъв алкохол ( дори бира )  според мен алкохола заедно с цигарите за най-разпространения и легален лек наркотик, който трябва да бъде забранен със закон във всички цивилизовани държави.  :P

бахти ти как живееш бе брато -)
ужас.

PO

22.03.05
21:57

на дискотеките водките ги разреждат..не се брои

23.03.05
10:50

ами според мен много се оплюва алкохола (е може би не съвсем незаслужено, но все пак... :oops: ) аз например не мога да се въздържам и от време на време се пийвам - не смятам че ми вреди чак толкова много (целите ми не са кой знае какви) така че не смятам да се ограничавам  8)  а и се чувствам супер след няколко водки с Red Bull :D (много яка комбинация - супер енергия ти дава и то за цяла нощ...)

P.S. не искам да подтиквам към (не)употребата на алкохол, а само да кажа че според мен това си е въпрос на личен избор и човек не бива да “си посипва главата с пепел” ако му се случи да попрекали някой път...

23.03.05
14:37

Аз несъм особен привърженик на алкохола ма сега като почна да става жега просто си е срамота да не пиинеш няколко бирички във жегата нали знаете всичко в умерени количества е полезно :)  :)  :)  :)  :)

®N

23.03.05
20:53

Абе никакво пиене- ядене руллз.
А иначе сериозно- нищо няма да ти стане от толкова малко алкохол;)

24.03.05
18:51

е аз ако не излизам за кво са ми тия мускули ?

26.03.05
02:27

Алкохола и спорта нямат нищо общо!!!

26.03.05
12:18

освен ако не е така известния ни спорт надпиване :)
където са мн важни физическа издържливост и психика :) хахах

26.03.05
22:41

Абе той Мушморока ако е тоя на аватара му, закво му е да пие, че да му се връзват  :lol: Момичета има и извън дискотеките приятели :) А пък, че държиш на алкохол не минава пред момите. Ако врътнеш хубаво тяло никой няма да му дреме колко пиеш.
  А иначе за алкохола в дискотеките да не ви дреме щот го разреждат зверски  :evil:  :P
  Сетих се за един цитат от песен на Обратен ефект (или Хиподил беше?). Та там се пееше “Смуча смуча бира със ракия, спирка няма мойта простотия”  :lol:

26.03.05
22:50

на ликеда беше маи :)

[V

27.03.05
05:41

Алкохола яко СуКс  :evil:  Просто немога да ви опиша колко съжелявам че съм се наливал така до скоро  :x Никакъв смисъл,загуба на пари ... и най-вече КоФтИ ФаТка КоФти ТръПка !

AR

30.03.05
00:06

И аз снощи така се напих че днес по едно време замалко да изгубя съзнание(бях все още много пиян).След пиене от 17:00 до 6:30 тая сутрин през деня наистина не ми беше добре но вече се свестих и без проблем мога да си взема кецовете и да побягам.Е няма да бягам защото времето е гадничко...А иначе вече няма да пия в следващите няколко дни :roll: .Нали знаете легендата продължава :lol:  както и тъпотиите които постоянно правя.
————————————————————————————————————————-
Моля ви не взимайте пример от мен!!!!!!!

DI

30.03.05
14:19

[quote author=“Armitrage”]И аз снощи така се напих че днес по едно време замалко да изгубя съзнание(бях все още много пиян).След пиене от 17:00 до 6:30 тая сутрин през деня наистина не ми беше добре но вече се свестих и без проблем мога да си взема кецовете и да побягам.Е няма да бягам защото времето е гадничко...А иначе вече няма да пия в следващите няколко дни :roll: .Нали знаете легендата продължава :lol:  както и тъпотиите които постоянно правя.
Моля ви не взимайте пример от мен!!!!!!!

Ей го armitrage е мой човек.  :lol:  Алкохол RLZ :!: . Който иска да не пие - негова си работа.

30.03.05
15:53

offtopic :) //

Дневник на терорист в Русия:
Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.
Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
Ден 7. Чакаме да дойде антитерористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.
Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосинът има отвратителен вкус.
Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият, ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!

30.03.05
16:55

Ммм, познато и добро  :lol:

След като си спрял да пиеш, тогава осъзнаваш колко много печелиш. Изчистваш тялото си (ако е възможно) от алкохол, катрани, никотини и т.н. и ще се почувстваш къде, къде по-добре!

Всъщност всеки решава сам за себе си, нали?
Аз в форумчето прочетете, че алкохола е вреден и някой си написал “алкохола съкс”, ще спрете ли да пиете :wink: Разбира се, че не... ако ви се пие - пийте, ако така ви е по-весело, защо пък да не пиете?! То си е лично ваша работа!

По-скоро мисля, че трябва да се обсъдят ефектите и качествата на алкохола. Да не говорим, че 95% от него е менте и се наливаме/те с буклуци.

Тези митове за 1,5л. водка, и бири и т.н. ги разправяй на съучениците си, ние може да сме от село, но не ядем доматите с колците.

Колкото се отнася до мен, пиех (и то по повечко и честичко), но спрях и се чувствам страхотно.

случайни мисли...

30.03.05
20:44

Аз също пия. Даже до преди 3-4 години пиех доста редовно. И пак тренирах и не се чувсвах толкова зле. Подържах форма, но за прогрес и дума не можеше да става. Според мен въпроса не е до колко вреди алкохола на здравето, а на психиката на човека и моралната деградация която предизвиква. Тази тема няма да накара хората да спрат да пият алкохол, даже и аз от време на време ще пия. Но съм виждал хора, мои приятели и (бивши) много добри спортисти как пропадат, деградират психически и морално в следствие на битов алкохолизъм. Всеки има глава на раменете си и може да преценява за себе си.

30.03.05
21:02

Точно за това говоря!

AR

30.03.05
21:25

Mushmurok
още ли е пленен онзи пич.Кажи ми каде е че да му отида на гости :twisted: .
А между другото никой от вас неможе да оспори че една две чаши вино на ден с вечерята примерно ще попречат на мускулния растеж или нещо такова.Дори виното в такива количества е по скоро полезно от колкото вредно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1