как се чуствате ако...?

20.03.05
15:28

не можете да си направите сериите или да си спазите хран. режим някой/и ден/дни щото аз скоро ша пьтувам за с.з. и там ща ходя на зала ама ми е малко неудобно да ям точно каквото трябва и когато трябва щото сам на гости пьк не идва да им казвам на хората как,кога и какво да ядат

20.03.05
15:31

Ами няколко дена без тренировки не са фатални, аз и без това тренирам рядко ;). А яденето не е проблем да си го регулираш.

20.03.05
19:46

Ами приспособи се някак си. И аз имам малки такива проблемчета, ама се справям. Иначе, няколко дена-седмица без режим и тренировки понякога дори помагат, но чак пък да вредят... Не се притеснявай, намери му цаката! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1