26.04.10
15:55
Много ми е интересно как и двата ги дават за НАЙ-продавани в USA ......като само един може да е :D
Има ли някой който ги е пробвал и двата да каже предпочетания.Fyre-a го махнах като опция,поради причината ,че от прочетоното тези са по-добри УЖ =)
Темата беше редактирана от Ivko на 26.04.10 17:45.
26.04.10
16:04
То и Fyre тука му викат най-продаван в САЩ като сигурно не е в топ10 даже :D
Но това не го прави по-малко любим и ефективен!
От тези бих избрал Oxy, щях да си го взема, но реших да не спирам азотния бустер, затова си взех Recreate, който е уж по-лек, ама пак като вдигна дозата и съм като отвързан =()
Иначе засега съм много доволен от него, много чиста енергия. Ако си чувствителен към стимуланти ти го препоръчвам :)
Чувствителен ли.....аз като пия едно кафе и 1 ред бул карам по 18-20 часа без сън :D
Но на мен неми трябва толкова много енергия,защото главно правя само кардио по час някъде на ден и малко по-общи упражнения за цялото тяло.
Recreate и аз го видях,че е добър,но нз дали топи толкова добре колкото Oxy-to i Scorch-a
26.04.10
16:18
До колкото знам е тежичък, по-добре се насочи към нещо по-леко :>
Recreate ми се вижда добър избор за теб =)
Ти си знаеш, пробвай мостри нещо да не отиде на вятъра =)
За кой говориш ,че е тежък ,че неразбрах ^^
Animal-a как се вписва в картинката?
Мнението беше редактирано от Ivko на 26.04.10 17:45.
26.04.10
17:55
Оxy, за Scorch не знам нищо освен няколко ревюта от бб.ком, от които ми се струва просто още един стандартен бърнър, нищо ново ^^
Много мерси .....иначе в Animal- нещо влезе в класацията,но като се поразрових видях,че била стара формула и ще взела Oxy-то накрая...ако го намеря в Пловдив :D
Ако ще правиш много кардио - Скорч.
Ако ще разчиташ на диетата и чат пат кардио - Oxy.
Под много кардио кво разбираш.Сега без добавки(само с Клен) правя всеки ден по час(сутрин 30 мин и вечер) кардио.
И съм си на НВД =)
Мнението беше редактирано от Ivko на 26.04.10 20:09.