26.04.10
19:05
Здравейте.. Не съм писал отдавна, тъй като бях спрял да тренирам за няколко месеца.. Сега знам, че мога да прозвуча малко смешно, но все пак ви пиша и ви моля за съвет и за помощ.. От май месец започвам пак да тренирам и се завръщам в залата.. На 18 години съм.. Този път искам нещо по-сериозно.. Не искам кой знае какви размери, искам да обърна повече внимание на релеф.. Готов съм да купя и да вземам химия, тъй като искам по-бързи резултати.. Разбира се по-слаба като за начало, но все пак.. Каква химия бихте ми препоръчали, като за начинаещ, така да кажа, тъй като не съм тренирал от месеци в залата.. Също така и по-важно, ако може някой да ми направи програма, която да върви заедно с тези препарати.. Дано съм се изказал правилно и да ме разберете.. Благодаря ви предварително :)
П.С. Малко над 190 см. съм 85-6 кг. А ето снимка към какво горе-долу се стремя аз..
26.04.10
19:12
Едва ли някой тук ще ти каже нещо за химията най-много да ти изтрият темата,защото този форум не се занимава с такива неща.
Не очаквай отговор тук! Това е форум за бодибилдинг, а не за ал-химици! Пробвай ТУК!
ЕDIT: Изпреварил си ме с темата за по-малко от минута :) Видях след като я пуснах.
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 26.04.10 19:14.