26.04.10
16:31
Здравейте колеги, интеерсува ме кой е по-удачният вариант за покачване на килограми, дори и да не е чиста ММ...важното е да има обем и сила :) Колебая се между Jack3d или някой по-реномиран Creatine Monohydrate!? Кой бихте ми препоръчали за моята цел, ако имате и по-удачни варианти да се не по-скъпо от 60лв казвайте :) Но главно ме интересува за тези две добавки.
Тренирам от 4 години, до преди 1 месец пиех No-Xplode, Slin Sane и Proteine Scivation Whey и си направих почивка и реших да променя тактиката за повече обем, а не чак толкова релеф :) Благодаря ви предварително...
26.04.10
16:35
Аз залагам на Креатина според целите който искаш (напомпване дори и с не чак толкова чиста ММ)
Този продукт дали не е по-удачен?
silabg.com/bg/46-ABB-EXTREME-XXL.html
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 26.04.10 16:41.
26.04.10
16:40
Реално погледнато Jack3D съдържа креатин монохидрат...
26.04.10
16:42
казано от Кольо Пияндето на 26.04.10, 16:40:
Реално погледнато Jack3D съдържа креатин монохидрат...
Реално да, но дали е достатъчно?
26.04.10
16:52
казано от GRENLOULD на 26.04.10, 16:42:
Нямам никаква представа! :lol:
Съставките на Jack3D са ясни, но съотношението им в тяхната композиция знаят хората от USP Labs’...
Ако трябва да бъда сериозен, може би Jack3D е по-лошата идея в случая (при тези конкретни цели). Да, той работи, при това - осезаемо и видимо. Забележимо покачване на масата, обаче, едва ли може да се постигне с него. Ще формулирам мнението си и по друг начин. Ако се търси визуален ефект за определен период от време - по-скоро Jack3D. Ако се търси значимо покачване на масата - по-добре креатин в някоя от неговите разновидности.
26.04.10
16:54
казано от Кольо Пияндето на 26.04.10, 16:52:
казано от GRENLOULD на 26.04.10, 16:42:
Нямам никаква представа! :lol:
Съставките на Jack3D са ясни, но съотношението им в тяхната композиция знаят хората от USP Labs’...Ако трябва да бъда сериозен, може би Jack3D е по-лошата идея в случая (при тези конкретни цели). Да, той работи, при това - осезаемо и видимо. Забележимо покачване на масата, обаче, едва ли може да се постигне с него. Ще формулирам мнението си и по друг начин. Ако се търси визуален ефект за определен период от време - по-скоро Jack3D. Ако се търси значимо покачване на масата - по-добре креатин в някоя от неговите разновидности.
Точно и конкретно :D И аз съм на това мнение!
Колеги благодаря ви за бързите отговори :) Ами спрях се на този Креатин според целите ми: silabg.com/bg/145-OPTIMUM-NUTRITION-PRE-LOAD-CREATINE-COMPLEX.html Удачен ли е или има по-добри варианти?
А аз съм,4е монохидрата ще задържа толкова вода,4е ще ти даде визуален подпухнал и обемист вид,а само след седмица,след спирането му вси4ко ще отиде в санитарния възел..А дали ще ка4иш 4исто или не..изобщо няма да зависи от тези добавки.Бих избрал Джак-а винаги пред монохидрата,каквато и да е целта ми. :)
26.04.10
18:41
казано от Николаи на 26.04.10, 17:13:
А аз съм,4е монохидрата ще задържа толкова вода,4е ще ти даде визуален подпухнал и обемист вид,а само след седмица,след спирането му вси4ко ще отиде в санитарния възел..А дали ще ка4иш 4исто или не..изобщо няма да зависи от тези добавки.Бих избрал Джак-а винаги пред монохидрата,каквато и да е целта ми. :)
хм...не е точно така, че всичко се изпаравя... Тренираш ли си както трябва, дори и като го спреш пак ще си си обемен :) Аз съм го пил и поне при мен ефекта си беше на лице, дори и след спирането ;)
26.04.10
19:02
Не всеки подпухва от монохидрата, Николаи. А това, че азотен буустър дава по-добри резултати за маса от креатин, си е лично твое мнение да ти кажа...
Всъщност,да мое мнение е,но за тея пари поне креатинова матрица да беше..Ам пък и аз имам едно много скипти4но мнение за монохидрата(това ли4и и от др теми) и просто не го удобрявам,за мен е мн “негативно” да се задържа вода.
26.04.10
19:49
казано от Николаи на 26.04.10, 19:26:
Всъщност,да мое мнение е,но за тея пари поне креатинова матрица да беше..Ам пък и аз имам едно много скипти4но мнение за монохидрата(това ли4и и от др теми) и просто не го удобрявам,за мен е мн “негативно” да се задържа вода.
Е ти знаеш ли колко % в организма има вода? Не виждам нищо лошо...Аз пих креатинова матрица и не съм толкова доволен (разбира се, не съм очаквал чудеса) макар да спазвах хранителни режими, а като пиех креатина не съм спазвал кой знае кви режими, а резултата си беше на лице! Креатина си е един добър старт за покачване на маса и след това да се премине към Креатинова Матрица ;) Както каза “лично мнение” :)
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 26.04.10 19:50.
26.04.10
19:57
Тези вездесъщи креатинови матрици не могат да ти дадат нищо, което и някой от видовете креатин да не може да ти даде... Ама друго си е да дадеш ~100лв за креатин и да си мислиш, че няма как да не качиш 5кг мускулна маса за месец...
Благодаря ви колеги за отделеното време :) Значи правелно съм се насочил към Креатина, според целите ми нали!? Ами горният Креатин който съм го предложил удачен ли е или има по-добри варианти, ако има такива моля дайте да погледна :)
26.04.10
20:27
По-добри варианти според мен:
fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn-240caps/
fitness1.bg/cee/
fitness1.bg/gn-creatine-gluconate/
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 26.04.10 20:30.
26.04.10
21:24
Кре-алкалина изглежда чудесен избор.И аз съм хвърлил око.Пил съм етил естер и останах доста доволен от него.На този етап не мисля, че са ти нужни креатинови матрици, ориентирай се към някоя от базовите форми.
За твоята дилема, не мисля че jack3d e удачен вариант за маса.Идеята на този род продукти не е толкова свързан пряко с качването на маса.
Зна4и искаш да кажеш,4е креатиновата матрица е по-лоша от един 4ист креатинмонохидрат..?И 4е с него би изградил пове4е мускул ако са с еднакви трен. и хран.режими?Тук не съм съгласен.Друг въпрос е стажа и целите. :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 26.04.10 21:54.
26.04.10
22:12
казано от Николаи на 26.04.10, 21:49:
Зна4и искаш да кажеш,4е креатиновата матрица е по-лоша от един 4ист креатинмонохидрат..?И 4е с него би изградил пове4е мускул ако са с еднакви трен. и хран.режими?Тук не съм съгласен.Друг въпрос е стажа и целите. :)
Ако си направиш труда да ми прочетеш поста ще видиш следните 2 неща:
1. Не съм казал, че говоря за монохидрат, а за креатин в свободна форма като цяло.
2. Не съм казал, че матрицата е по-лоша, а че не е по-добра. Което на фона на разликата в цените е напълно достатъчно за мен да не я избера.
И трето, всъщност - нямам за цел да се съгласяваш с мен. Не си правя илюзии, че мога да те убедя в каквото и да е, след като толкова хора тук не можем да те убедим, че начинът ти на писане е дразнещ и неуважителен.
26.04.10
22:32
казано от Martin Tomov на 26.04.10, 20:27:
По-добри варианти според мен:
fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn-240caps/
fitness1.bg/cee/
fitness1.bg/gn-creatine-gluconate/
Не е ли по-добре да се приемат във прахообразно състоянеи или все тая? Тези Креатини дали задържат водата, както монохидрата? Нали да се водиме по-целите на момчето, понеже чета, че иска да е обемен :)
26.04.10
22:39
Ами разликите между на прах и на капсули са цената и вкуса, или по-точно липсата на такъв при капсулите. Така че мен ако питаш - все тая. Не задържат вода, то май само монохидратът задържа. Момчето хубаво иска да е обемно, но предполагам предпочита да не е заради водата. Ако целта е единия обем - 1-2 месеца торти по цял ден и цяла нощ и готово :)
27.04.10
07:10
Доста скъпо удоволствие ще е :D:D По-добре да си мине на Креатина и да набляга на храната!