26.04.10
18:08
Здравейте,
искам да попитам дали има смисъл да комбинирам гейнъра с белтъчен протеин и креатин ?
Благодаря !
26.04.10
19:11
Има смисъл от комбинацията ако махнеш гейнъра. Просто яж. И не знам какво разбирате под белтъчен протеин, за втори път днес го срещам това словосъчетание. Белтъчен протеин = протеинов протеин...
Мда,Тру мас-а може като заместител на хранене,а протеина -сутрин,след трен...ако е казеин преди лягане.Креатин също е добре.Но ако можеш да ядеш,пести пари за гейнери и ги вложи в креатин,протеин,витамини.. ;)
27.04.10
07:49
Martin, от мен си го чул в друга тема тоя протеин.. :D Както и да е. Парите не са проблем ;). Но просто не виждам много смисъл да пия и протеина и гейнъра.
Те не са едно и също нещо.Един бърз протеин винаги ще си върши добра работа сутрин и след трен.А Масс-а като междинно хранене.Ти си знаеш :)
27.04.10
12:37
Вземи се назобай и няма да имаш такива дилеми :Д
27.04.10
17:51
казано от Taen23 на 27.04.10, 07:49:
Martin, от мен си го чул в друга тема тоя протеин.. :D Както и да е. Парите не са проблем ;). Но просто не виждам много смисъл да пия и протеина и гейнъра.
Затова и ти казах да оставиш гейнъра и въглехидратите да си ги набавяш от храна. Парите даже и да не са проблем не е необходимо да ги харчим ненужно нали :) Вземи си декстроза за след тренировка по 0.6-0.7гр на кг заедно с протеина и друг гейнър не ти трябва.