Препоръчайте протеинов продукт.

27.04.10
10:23

Да се извиня преди темата да се напълни с “прочети важните теми чекмедже!!!”. Ако може с 2 думи да назовете (марка) продукт (цена би била бонус) подходящ за човек със следните особености:

Поради натоварено ежедневие нямам възможност да ям винаги, това което ми се иска и е полезно, най-вече нямам време да си набавям необходимите протеини. Трябва ми продукт със средно-високо качество, но съм абсолютно незапознат с пазара на добавки и не съм употребявал.

27.04.10
11:16

http://goo.gl/ZXkEpo
За мен това е идеален протеин. А и е с поносима цена. Вкуса не е идеален, но се понася.

Мнението беше редактирано от ragHqP на 21.03.15 20:59.

27.04.10
11:31

fitness1.bg/scivation-whey-10lb/

Препоръчвам :)

27.04.10
11:42

казано от MASHINA на 27.04.10, 11:31:

fitness1.bg/scivation-whey-10lb/

Препоръчвам :)

х2

Scivation Whey е чудесен избор, наистина... но дали и в този случай? Все ми се струва, че след като се търси заместител на хранене, по-добрата идея е продукт, комбиниращ в себе си повече от един вид протеин. Такива са Syntha-6 и Lean Dessert на BSN, Essence на Syntrax, Gauge Lean на ATW/MGN, Elite 12 Hour на Dymatize, както и посоченият от ragHqP (има и други, разбира се). Прав ли съм или греша?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.10 12:13.

27.04.10
13:20

Само да поясня - опитвам се да се храня правилно и да си набавям всичко от храна (баш месо), но не винаги има време (пък и възможност). Не става дума изцяло да заместя храненията (обичам да ям :) )
Благодаря за помощта дотук.

Мнението беше редактирано от Lotfis на 27.04.10 13:21.

Е, аз също нямам предвид да започнеш по принцип да се изхранваш с протеин на прах. Със споменатите от мен продукти можеш да заместваш междинни хранения (когато нямаш време и възможност да се нахраниш с нормална храна).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1