Цикъл за маса ?

27.04.10
15:47

Здравейте!
Намислил съм да направя едно цикълче за маса идните месеци та искам да се посъветвам относно намислените добавки.
Първо да кажа че съм на 22 години с 3 години стаж с прекъсвания 180 см 76кг типична ектоморфна структура.Целта ми е покачване на около 5 до 10 кг в рамките на 2-3 месеца след което минаване на чистене от мазнини,ако има такива, а също и отработване на релеф.Мисълта ми е да комбинирам :
Scivation Whey 4.5 kg
Green Mag
Jack3d
carb slam
xtend

Идеята ми е да започна само с протеина 10-15 дни като си спазвам ВВД-то и тренировките след което да започна креатина и бца.След още 10-15 да вкарам и jack-a и така до края на цикъла.За карб-а се чудя дали да го ползвам като добавка или да наблегна по сериозно на въглехидратите макар че доста трудно качвам маса. Препоръки ?

27.04.10
16:34

Добър е стака, вкарай едни витамини и здраво хранене и става екстра.

27.04.10
20:08

Супер стак :)

28.04.10
14:19

Друго което се присетих дали при положение на моя метаболизъм да заменя изолата с концентрат тъй като не мисля че ще имам проблеми с мазнините ?

08.09.12
12:59

хора можели някои да ми каже какво е това цикал примерно за маса

08.09.12
13:25

казано от taisano slavchev на 08.09.12, 12:59:

хора можели някои да ми каже какво е това цикал примерно за маса

Цикъл - Период от време през който се редува нещо. В случая това нещо е тренировка, хранене, почивка подбрани така, че теглото да се увеличава.

08.09.12
14:17

и въпросния цикъл се прави от хора, които имат опит и определени познания ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1