Въпросче за хранителен режим и диети

LU

26.04.10
21:21

Здравейте смятам да започвам сериозно тази програма http://www.bb-team.org/workout/1285/#comments въпроса ми е ако можете да ми кажеш някакъв хранителен режим или диета подходяща за програмата.Целта ми е да се изчистя от мазнените ето и размерите висок съм 1,61 и тежа 60 кг.Благодаря предварително и моля пишете :P

27.04.10
06:37

а години? стаж?
с тези габарити, ако изчистиш, ще останеш 50кг. истината е в храненто, а не в тренировките - можеш да изчистиш без да променяш тренировките

LU

27.04.10
16:52

казано от FRANKO1 на 27.04.10, 06:37:

а години? стаж?
с тези габарити, ако изчистиш, ще останеш 50кг. истината е в храненто, а не в тренировките - можеш да изчистиш без да променяш тренировките

14 години 2 месеца стаж

Програмата не е за теб. А на 14 да пазиш диети е нож с две остриета - цената на плочките може да ти излезе солена при много строго ограничено хранене, защото в момента растеш не само на мускули, но и на всичко останало.
По-добър ефект ще имаш с програма като за 14 годишен, който не е син на Линда Мъри и Рони Колман, заченат на 26 април в Чернобил и има златна карта за пазаруване в аптечните складове. Дори само със собствено тегло да се упражняваш - пак може да имаш плочки и вени.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 27.04.10 17:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1