пак за Бианабола

Темата е заключена.

23.01.05
17:04

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34888#34888
——————
Здравейте на всички.Искам да попитам за Бианабола.Намам почти никакъв опит със стероидите.Преди пак съм се занимажал с фитнес но не съм пил нищто.Сега пак започнах(от около 1 месец).Тежа 62 кг , 175 см на 22 год.Искам да пия бианабол но не знам в какви дози да започна, как да го пия по-нататъка и колко време. Мисля да го комбинирам само с протеин.Ако може някой да ми каже правилно ли е и за дозите!Благодаря ви.

23.01.05
18:25

Един месец треноровки  и директно Бионабол . :lol: Само така !
А сега сериозно  - тренирай на чисто няколко месеца и тогава мисли за зоб. Можеш да започнеш с бионабол , но така ше си спреш естествения разтеж и всеки път щом искаш да качваш ше трабва да зобиш .Пък и стероидите дават  високи резултати при добре тренирани хора. :wink:

23.01.05
22:44

Абе кво ви става на всички искате да умирате ли нз.Тренирал 1 месец и веднага зоб.Ае стига глупости.

23.01.05
23:01

Щом ти е първи цикъл не взимай повече от 30 мг няма смисъл даже и 20 ще ти действат добре,не се хвърляй от самото начало на големи дози,защото ще ти действат по сащия начин като малките,само че ще има по голямо увреждане

TH

23.01.05
23:18

като за първи цикал пирамида и макс до 20 мг на ден!! обаче повярвай ми не ти е нужен земи си протеин амино креатин и потренираи още поне 6 месеца и тогаа помисли пак за зоб  :wink: само като съвет де 8)

24.01.05
19:29

DeViL_R Направи:
1-10,2-20,3-30,4-30,5-30,5-20,7-10.След цикала си земи само 1 Трибестан.Протеине зависи хубаво е да пиеш ... на ме си зимаи боклуци сас по 4гр белтак и 100 поварни,а даи 60-70лв и си земи някои сас 70/80 белтак!Като зимаш боинабола зимаи карсил 3х1.Яж правилно като зимаш по 6 хапчета на ден е препорачително да приемаш по 300 белтаци на ден(и не отбираи мазнините,мачкаи всичко на ред).

T-BiRD - “Абе кво ви става на всички искате да умирате ли нз.Тренирал 1 месец и веднага зоб.Ае стига глупости.” ... Извиняваи брато ма сам на легло от боинабола да знаеш,пак да не ти прави впечетление че има 50 годишни хора които са зимали боинабол от 15 и са вав по добро састояние от хора които са заимали Витамини примерно!Това че има малуумници които като чуят нещу и скачат,и в повечето случеи зимат по 200гр боинаоб е друг вапрос!

28.01.05
19:43

аве пич много бързаш с химията we
толкова ли ти е спешно да сайкнеш
ако някои те притеснява кажи да го ....................
но изчакай малко ти още имаш мусколни трески та на химия скачаш
по 3-4 пъти си минал мускулните групи и скачах на кемикалс
споко we има и други варианти
питай за тях :evil:
Моля пишете на кирилица! Спазвайте правилата във форума! Преведох мнението ви.
Емил

DJ

28.01.05
19:51

според мен за 1 цикал е добре даго комбинираш тоя бионабол с някоя инжекция но ти си знаиш наи добре кво да праиш а за бионабола мах до 40-50мг на ден

20.03.05
20:42

кажете сега 2-ри цикъл след колко време да правя?И в какви количества да взимам бианабола.

20.03.05
23:04

DeViL_R по принцип колкото повече време мине от първия цикъл толкова по добре..защото организма “забравя” за бионабола(пък и за квато и да е химия) и после пак се стресира и по този начин мускулите растат :D
Но да ти кажа и според мен още ти е много рано за такава сериозна химия-”Тежа 62 кг , 175 см ” та ти като ти гледам данните  1 Креатин,едни аминокиселини и 1 L-Glutamine само ако си земеш то ти ще дигнеш поне 4-5 килограма(за 1-2 месеца с тея хр.добавки ти го гарантирам това)че и са абсолютно безвредни...и чак тогава вече почни с Бионабол....пък според мен и тогава пак ще ти е рано...но все пак ще имаш някаква основа в/у която да зобиш :wink:

22.03.05
21:35

[quote author=“Bosalini”]Един месец треноровки  и директно Бионабол . :lol: Само така !
А сега сериозно  - тренирай на чисто няколко месеца и тогава мисли за зоб. quote] Братле ти недей го бъзикай за няколко месеца, според мен трябват не няколко, доста и то години преди да започнеш да се зобиш преди да има сносен ефект! Човека иска да мре млад, щом е тръгнал да си чупи главата, остави го!!!

23.03.05
00:09

Намам почти никакъв опит със стероидите

Няй-добре е да си остане тъка по добре не взимай нищо мани 1000те странични ефекти има неща който не ги пише и повечето тук не ги и знаят и зобят ли зобят, и посля се чудят от къде им е дошло!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1