23.04.10
15:25
интересува ме дали да продължавам да си пия геинер примерно мускул джуис или един електрик зелен 4.5 кг забравих как се казва.. или да си взимам креатинова матрица ( маг.. саиз он .. или от кое имате наи голям ефект) ..целта ми е да кача максимално бързо маса :)
Ами..гейнер и матрица са мн разли4ни...Но една матрица-да би ти помогнала,но няма тя да е решаваща.
23.04.10
19:20
хаха общо взето не каза нищо..знам че нямат нищо общо запознат съм доста доста с добавките.. знам че е хубаво не че трябва - да се комбинира с геинер с глутамин и т.н. но сега сичко идва много лев :) затова питам дали е добре да сменя малко геинера - малко малко да напрая един месец с креатинова матрица..(пак питам коя марка ще препоръчате) или нещо по сериозно да взема щом искам за 1 месец да кача повечко килца..
23.04.10
21:31
целта ми е да кача максимално бързо маса = gainer !
Както се казва “МАСА се прави на МАСА” а сега към въпроса, азотния бустер те напомпва по-време на тернировка, но не и през останалото време, а при Гейнера нещата стоят по-различно! Макар че Азотния бустер да го имат за по-добър поради факта, че дава енергия, напомпва яко, издражлисвот, сила...т.е всичко необходимо за една пълноценна тренировка! Но аз лично мисля, че “Гейнера” е по-добър за по-бързо покачване на мускулна маса!
Но сега се сетих, Jac3d е доста хвален продукт....дали той не би могъл да ти задоволи желанията, аз лично не съм запознат, това може да го каже човек който го е пробвал и е видял ефекта му :)
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 23.04.10 21:33.
24.04.10
15:41
ясно ми е но мисля че на мен не ми трябва азотни бустери..смисъл..сега като си взема аз маса няма да кача.. разбирам лятото да си зема да ходя за гъзария цял ден нацепен..но искам да качвам килца..затова питам какво ще препоръчате креатинова матрица или да продължавам да пия геинер ( се пак ако нещо греша за азотните бустери кажете)
24.04.10
17:22
ясно ми е но мисля че на мен не ми трябва азотни бустери..смисъл..сега като си взема аз маса няма да кача.. разбирам лятото да си зема да ходя за гъзария цял ден нацепен..но искам да качвам килца..затова питам какво ще препоръчате креатинова матрица или да продължавам да пия геинер ( се пак ако нещо греша за азотните бустери кажете)
Ако имаш възможност пии Креатинова матрица и Гейнер, малко невероятно но е факт, но ако ти се вижда скъпичко караи на Гейнера, хапваи якоо, може и една Декстроза да си вземеш еитака за престижа хаха така си е думата :)
26.04.10
13:04
е така ли ще ме посъветваш.... аз таман се надъхах да си зема матрица или анимал стак... да кача малко по бързичко..иначе и с геинера става.. но си мисля че няма да е лошо да си взема креатинова матрица да я пия с декстроза(нали уж пак бързи въглехидрати)... ммм ???
26.04.10
16:02
е така ли ще ме посъветваш.... аз таман се надъхах да си зема матрица или анимал стак... да кача малко по бързичко..иначе и с геинера става.. но си мисля че няма да е лошо да си взема креатинова матрица да я пия с декстроза(нали уж пак бързи въглехидрати)... ммм ???
Да, декстрозата е богата на въглехидрати, за предпочитане се пие 3 пъти в деня по 40 грама на доза :) Разбира се, не очакваи много, но все пак ще има резултат :)
Да, декстрозата е богата на въглехидрати, за предпочитане се пие 3 пъти в деня по 40 грама на доза :) Разбира се, не очакваи много, но все пак ще има резултат :)
Защо са му толкова прости въглехидрати три пъти дневно? Декстрозата се пие веднага след тренировка с цел вдигане на инсулина. Дозировката е 0,6 - 0,8 гр/кг тегло.
Декстроза - това е бял прах, много сладък с калорииност от 4 ккал на 1 грам. Представлява глюкоза на прах (прост въглехидрат с изключително висок гликемичен индекс и кратко време, нужно за разграждане). Възстановява енергиините разходи породени от тренировката и дава енергия за изграждането на мускулните влакна, както и за другите процеси в тялото. Най-подходящо е за хора ектоморфи - те имат бърз метаболизъм, трудно качват мазнини и декстрозата им помага до голяма степен да градят маса. Дозировката е индивидуална според метаболизма, но 0,6 грама на телесен килограм е подходящо за всеки. Приема се основно веднага след тренировка и често се смесва с креатин, защото вдигайки инсулина, подобрява усвояването му с до 40%.
Източник: Хранителни добавки при новаци http://www.bb-team.org/articles/1444/#ixzz0mEfZx2OW
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 26.04.10 19:24.
26.04.10
21:17
значи да си взимам креатиновата матрица и като я пия да я приемам с декстроза..това за 3 пъти на ден не е вярно :) ... но дали да не продължа на геинер какво ще кажете ?
значи да си взимам креатиновата матрица и като я пия да я приемам с декстроза..това за 3 пъти на ден не е вярно :) ... но дали да не продължа на геинер какво ще кажете ?
Избираш си - декстроза или гейнър. Сам си прецени за какво да си дадеш парите, но не очаквай някой да те посъветва за гейнъра. Като цяло мнението за него не е много положително...
28.04.10
09:05
е за геинер и за матрица 170 лв нямам така че взимам матрицата + декстроза(колко да струва 5 лв сигорно) и готово :)