19.03.05
19:48
става ли да ги пия за релеф? някой пробвал ли е дали има ефект?
ами с това ще свалиш мазнини а креатина не е лоша идея за запазване на качествената маса...до колкото е възможно това
да това го знам ако смеся кленботерола с кафе преди тренировка ще има ли ефект и още повече ще ми треперят рацете
20.03.05
10:38
Знаеш ли нещо много интересно - кленбутерола и ефедрина умножават действието на креатина... Но няма да има голям смисъл да пиеш кафе докато взимаш креатин тъй като кофеина в кафето намалява усвояемостта му. Пък и без друго не се препоръчва прием на кафе докато си на клен...
Иначе - клена и креатина са много добра комбинация за сваляне, и то не толкова за св2алянето колкото до запазването на мускула докато чистиш мазнините. Клена е силен антикатаболик и да си призная съм направо блюбен в него. Използвам го с голям успех и при качването на маса.
бтв и друг път съм го писал: Ако искаш да взимаш клен повече от 2 седмици без да прекъсваш приема може да вземеш Кетотифен по 2 хапчета преди лягане... Така рецепторите не се насищат и може да се продължи приема до 4 седмици (някои даже казват 6, но ми се вижда множко)...
И аз мислех да задам въпроса за Креатин и Кленбутерол, но както виждам са ме изпреварили. Благодаря за полезната информация. Мисля да опитам, но имам въпрос към тези които са го приемали вече - относно страничните действия. Прочетох в упътването, че хора които го приемат и шофират трябва да са внимателни. Та кажете сега имали ли сте проблеми че единствено това ме притеснява - работата ми е сварзана и с шофиране.
брат от клена след тренирожка и по време ти треперят рацете иначе страничният му ефект е да изгаря мазнините :lol:
[quote author=“ludia”]брат от клена след тренирожка и по време ти треперят рацете иначе страничният му ефект е да изгаря мазнините :lol:
бати страничния ефект :o
да тои е лекарстжо за асма не е за сжаляне на кг и тожа го жодят за страни4ен ефект
23.03.05
14:31
[quote author=“aeshna”][quote author=“ludia”]брат от клена след тренирожка и по време ти треперят рацете иначе страничният му ефект е да изгаря мазнините :lol:
бати страничния ефект :o
точно страничен ефект е!!! А за шофирането мисля че няма да има проблем стига да не прекаляваш с дозата... Все пак ако не ти треперят ръцете значи рецепторите са ти се понаситили и трябва или да увеличиш дозата (което няма голям смисъл) или да го спреш за известно време... Аз лично както съм писал вече хиляди пъти запазвам ефекта на клена с Кетотифен.
24.03.05
08:29
Клена е мнооооого добро нещо и 4ак сега като го пия разбирам че не е и толкова страшно !!! Треперенето отминава 2-3 дни след като се появи.На мен само това ми беше страничния ефект ааа и малко бях превъзбуден 4-5-я ден.Макс би ли ми обяснил за кетотифена !пЛС :roll: а3 го ве4е съм на 2 дена пия 2 не пия. Мерси !
24.03.05
15:19
Абе забравете за този тъп прием на клен бре... 2 дни със, 2 без... ТЪПОТИЯ! Вече го обясних в другата тема...
Аз лично ползвам клен и докато свалям и докато качвам... Но разбира се с почивка межу циклите... Взимам го 28 дни без да спирам като стигам по 5 хапчета на ден, като отначало го почвам по 1 на ден и увеличавам всеки ден с по 1 докато стигна 5. През всичките 28 дни (даже 30) взимам по 2 таблетки кетотифен на ден преди лягане (защото е възможно да се почувстваш сънлив). По този начин рецепторите не се насищат и се запазва напълно ефекта през целия прием. От много места съм чул и чел че ако спрат да ти треперят пръстите значи или трябва да увеличиш дозата или трябва да го спреш (като второто е за препоръчване...)
Един модератор в друг форум (не български) казва че му действа най-добре клена като го взима по 10 хапчета на ден (200 мкг) за 21 дни като не взима кетотифен. Той пък го редува с Т3 (което не препоръчвам защото вече си говориме за хормони...). Това го давам само за пример за да се види че схеми за прием има много....
05.04.05
22:00
За клена от опит мога да ти кажа че би трябвало да го ползваш предимно при чистене,тва за анаболния ефект при употребата му е строго специфично и индивидуално.Освен загубата на калории (от термогенезата) и антикатаболитното му деиствие, клена чувствително увеличава силовите възможности (не като биоанабола и стероидите ,но все пак “доволно”).Лично за мен последното качество е най-голямото достойнство на клена.За приема му въпроса е особен-трябва да се експериментира(примерна аз сам го вземал 9 седмици,като прогресивно е растяла силовата ми граница)
06.04.05
10:20
Еми как няма да дигнеш силата като на листчето вътре пише че анаболното състояние се засилва..а пък се пак като се увеличава мускула доколкото знам и силата расте.. :wink:
Аз съм пил клена единствено със амино и там ефекта при изчистването беше невероятен! :lol: