Green Bulge

25.04.10
10:00

Какво ви е впечатлението от тази креатинова матрица silabg.com/bg/2035-CONTROLLED-LABS-Green-Bulge-150-caps.html , ако си я взема само нея без комбинация с др. продукти дали ще има някакъв ефект и дали ще кача мускулна маса ?

25.04.10
10:30

Здравей,

Бих ти препоръчал Green Magnitude, но само от креатин не можеш да очакваш чудеса. Много по-важно е как се храниш и тренираш. Първо се фокусирай над хранителният режим и добрият сън. От колко време тренираш, ако нямаш много опит бих ти препоръчал да вземаш добър протеин, а и като цяло ако ще пиеш само 1 нещо да е протеин.

25.04.10
11:05

ми в момента пия гейнер Mammoth 2500 ама го свършвам и искам да си зема нещо др.

GR

25.04.10
11:07

казано от igracha92 на 25.04.10, 11:05:

ми в момента пия гейнер Mammoth 2500 ама го свършвам и искам да си зема нещо др.

И от този “Гейнер” имаш ли добри резултати? Доволен ли си?

25.04.10
11:19

ми не мога да ти кажа ... пия го от 1 седмица и съм испил много малко...

GR

25.04.10
11:24

казано от igracha92 на 25.04.10, 11:19:

ми не мога да ти кажа ... пия го от 1 седмица и съм испил много малко...

Ясно, аз те разбрах че почти си го свършил. :) По-натам може да споделиш отзивите за продукта...

25.04.10
11:38

ок :) , а за креатиновата матрица дали ще има някакъв ефект ако я пия само нея ?

GR

25.04.10
12:03

казано от igracha92 на 25.04.10, 11:38:

ок :) , а за креатиновата матрица дали ще има някакъв ефект ако я пия само нея ?

Е разбирасе, че ще има разлика....Ако имаш парички за новият No-Xplode, доста го хвалят :)

25.04.10
12:12

а за това какво ще кажеш 
silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html , вижда ми се добро :)

27.04.10
07:18

Ако взимаш само един препарат насочи се към креатиновата матрица или само креатин, или комбинация от два креатина.

27.04.10
07:20

казано от igracha92 на 25.04.10, 12:12:

а за това какво ще кажеш 
silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html , вижда ми се добро :)

Тoва е вече доказал се продукт за покачване на мускулна маса,сила и напомпване по време на тренировка.
Доста по-ефективно е от креатин, ако го съчетаеш с много добър хранителен режим.

27.04.10
10:51

Мислех да не се меся, но гледам и Сашо го прави - в случая между двата продукта - много по-удачен избор е креатиновият продукт на Controlled Labs. Green bulge е доказал се креатинов продукт в световен мащаб. Нещо което може лесно да се провери с многото ревюта и коментари в USA сайтове. Основата на всеки един цикъл за маса е креатинов продукт.

По какъв начин Слин Сейн е “доста по-ефективно” от Green Bulge? Какво точно прави слин сейн и по какъв начин влияе върху покачването на мускулна маса?

27.04.10
11:13

kao никъде не съм казал, че слин-сейн е по-ефективен конкретно от Green Bulge. Относно ревютата отдавна може да се намерят и за Slin-Sane и в USA сайтоветe - nutraplanet.com, bodybuilding.com отскоро и доста други.
Говорех от личен опит, тъй като съм пробвал няколко вида КРЕАТИН и при мен просто креатинът не действа. Но естествено, щом се намеси името на дадена марка, чийто вносител има присъствие във форума, е нормално да се реагира така. Погледни поста ми, че не съм споменал специално твоят продукт, а и освен вносител съм и трениращ и мнението ми е от личен опит. В случаят реално не съм използвал GreenBulge, така че не мога до коментирам относно неговата ефективност.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.04.10 11:17.

27.04.10
11:40

Струва ми се неетично ти след като ти си единствен вносител на този продукт да изказваш мнение, че продукта е по-добър от креатин. Мисля, че всеки който малко или много се занимава с фитнес знае че основните продукти за маса са креатин и протеин.

Креатинът е основната добавка.. след като ти не си останал доволен - явно трябва да пробваш различни продукти и да намериш това което работи добре за теб. Струва ми се някак си странно от толкова продукти на пазара нито един да не ти действа?

27.04.10
11:48

Няма как да пробвам всички креатинови продукти на пазара, но ще продължавам да опитвам да намеря някой, който ще ми действа.
Следващото, което ще пробвам е Universal - Storm

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.04.10 11:49.

27.04.10
13:26

казано от Aleksandar Marinov на 27.04.10, 11:48:

Няма как да пробвам всички креатинови продукти на пазара, но ще продължавам да опитвам да намеря някой, който ще ми действа.
Следващото, което ще пробвам е Universal - Storm

И аз малко да разводня темата, защо не пробваш C-Bol на ThermoLife - води се някакъв нов вид креатин, докато в сторм-а има познати видове креатин, които ги има в повечето матрици.

27.04.10
13:36

@princo - разгледах го и него. Изглежда интересно.
Когато почвам да качвам маса отново, ще бъде един от 3те продукта - креалкалин, сторм или този c-bol.
Мои приятели от Русе, горещо ми препоръчват креалкалин, при тях имал страхотен ефект.А аз досега съм пробвал 3-4 вида и матрици, без резултат.

27.04.10
15:02

Mного ми е странно как може да сравнявате Green bulge с SlinSane ,за едното няма никаква информация, за другото последните 2 години не спря да се говори ;) Лично аз мисля да пробвам бълдж, търся да прочета нещо, абсолютно нищо няма в нашия форум, всички се пенят за ултимативния маг дето стигал за много време, хайде един поне да напише, че го е пробвал, да каже как е ...
Слинсейн съм изпил 2 опаковки и нямам търпение да си купя пак, знам как работи много добре, виждал съм как се отразява и на приятели край мене, абсолютно съм сигурен, че ще даде по-добър ефект от green bulge .

27.04.10
15:04

карло е ся као те изпапа с парцалите  :lol: :lol: :lol:

27.04.10
18:46

Аз пия гейнер и мисла да го комбинирам с Слинсейн и да се надяваме че ще има добри резултати :)

27.04.10
20:04

Аз тъй като не съм вносител и съм в “неутралната зона” мога да кажа това, че най добрата добавка за качване на мускуилна маса е Креатина и мисля не е нужно да казвам защо точно креатина е най ефективната добавка за маса. Това разбира се е всеизвестен факте и не е никаква нова новина !

27.04.10
21:25

казано от tra^la^la на 27.04.10, 15:04:

карло е ся као те изпапа с парцалите  :lol: :lol: :lol:

За какво да го изям с парцалите? Четете бре... имате глави на раменете - всеки сам да избира какво да пие и на кои марки/продукти да се доверява ... информация в нета бол. :)

В този форум витаят някакви масови заблуди и трикове... научете се да четете независими форуми и мнения и такива извън БГ.

28.04.10
09:48

Аз бих посъветвал автора на темата преди да закупи продуктите, ако има възможност поне да изпробва някакви мостри. При мен ефекта от СлинСейн беше 0, приет както с 120 гр качествени въглехидрати, така и с 0 гр - все тая, с него или без него. Даже още ми стои половин опаковка и нямам какво да я правя. Не казвам, че креатиновата матрица ще ти даде по-добри резултати...  всичко е индивидуално.

28.04.10
09:53

май ще си взема креатин... а какво ви е мнението за креалкалина ?

28.04.10
10:00

препоръчайте ми някакъв креатин до 40-50лв. .. щото нямам възможност за по скъп...

28.04.10
10:15

Мога да се хвана на бас, че всеки един качествен монохидрат (креапюр) ще е в пъти по-ефективен от модерните креатинови матрици ,отначало и аз се хващах на тая въдица ,но ‘’имам глава на раменете си, четох супер много чуждестранни форуми’’ и това е истината ... В сички топпродукти новите им  версии залагат на креапюр, не казвам, че другите форми не работят, но явно не както трябва.
Креалкалин пих 2008-а ултра мега гига модерната форма на креатин http://krea-genic.com/ и никакъв ефект върху мм не видях.
Още чакам някой дето е пил Грийн Бълдж да каже как се усеща ...

28.04.10
11:45

silabg.com/bg/product/detail/id/1965 какво ви е мнението за този креатиН ?

28.04.10
11:52

Ето ти креатин монохидрат 1 кг - 37 лв, няма да намериш по-голяма далавера. fitneshrani.com/sila-i-vazstanovyavane/produkti/creatin-monohydrat-1000-gr
Ще имаш за 6 месеца креатин :) или да си го разделиш с някой приятел.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.04.10 11:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1