HEMO RAGE BLACK и BSN N.O Xplode

27.04.10
18:17

Здравейте, преди време сложих нова тема относно стероидите и мисля, че освен че разбрах, че тук не е мястото на подобни теми, и те не са за мен.
В момента с колебая между два азотни бустера: Nutrex-HEMO RAGE BLACK и BSN N.O Xplode.
Колебанието ми идва от там, защото незнам кой е ПО-ЕКСТРЕМЕН, кой напомпва повече. Искам по-силния, заото имам два месеца да направя нещо по въпроса ..надявам се да ме разберете. Та мисълта ми е да ме насочите към по-бруталния от тези два продукта, защото за HEMO RAGE BLACK .. навсякъде чета, че това е най-зверския ‘’помпач’’ на планетата до сега, за N.O Xplode, четох, че засяга ‘’четирите очи на бика’’ и един продукт ако не го прави, няма толкова бърз разтеж.
Наистина незнам, а вярвам, че тук има кой да сподели опит или да изяви мнение.
Мерси и ПО-ЗДРАВИ !!!

27.04.10
18:22

Hemo Rage Black - не е това, което пише на рекламата. Не е толкова екстремен, колкото ти се иска.
А за “четирите очи на бика” - няма да коментирам. Не вярвай на това, което пише по рекламите ;)

Вземи си един Assaul, Jack3d, Dark Rage, PreSurge Unleashed - това са ЗВЕРОВЕТЕ сред азотните буустъри.

27.04.10
18:31

Hemo Rage има доста въглехидрати, не че пречи, но другите съставки са малко :) Разгледай продуктите, които изброи колегата!

28.04.10
04:22

Alexander Marinov…мерси братле,Владимир на теб също..четох за всички от тези бустери които ми препоръча и като гледам мненията, излиза, че Jack3D е най-зверския помпач от изброените зверове , така ли е? Може ли да ми препоръчаш възможно най-хардкора от Assaul, Jack3d, Dark Rage, PreSurge Unleashed и с нещо, с което да го комбинирам, да пия след тренировка, целта ми е злобно напомпване и качване на мускулна маса от порядъка на 7-10 кг. до 2 месеца.
Мерси

Мнението беше редактирано от Uchesht se на 28.04.10 04:46.

28.04.10
05:28

Jack3d. Обаче си постави по-постижима цел - съдейки по фрази от сорта на зверове, зверски помпач и т.н. си мисля, че прекалено разчиташ на буустъра и ще останеш разочарован накрая. Да не говорим, че 7-10 килограма мускулна маса за 2 месеца е абсурд. Нещо друго освен буустър мислиш ли да взимаш? Защото само с буустър не очаквай много повече от хубаво отражение в огледалото след тренировка... Креатин, протеин, intraworkout продукт са от по-първостепенна важност от него.

казано от Uchesht se на 28.04.10, 04:22:

...целта ми е злобно напомпване и качване на мускулна маса от порядъка на 7-10 кг. до 2 месеца.

Jack3D е чудесен продукт, усеща се ясно и видимо. С него ще постигнеш визуален ефект, отлично усещане за напомпване и увеличаване на работните тежести. Струва ми се, обаче, че не си съвсем наясно с действието на азотните ускорители. Увеличаването на мускулната маса със 7-10 kg за 2 месеца е пълен абсурд, включително и чрез хранителна добавка от този клас.

28.04.10
08:09

Не ми е много ясно защо се залъгвате с тези зверски продукти - ами не си купиш един креатини монохидрат за 30-40-50 лева. 10 лб протеин. Останалото в месо, картофи и ориз.

Като гледам - изводи за продуктите си правиш от рекламите по списанията и в нета, а не от етикетите им... ефекта накрая ще е - силно разочарован от хранителните добавки!

28.04.10
10:04

Както казах, исам да го комбинирам с нещо силно за след тренировка..отбелязавам, че имам възмойност да ям всеки ден телешко, пилешко, яйца, ориз и т.н на корем :) Можете ли да ми препоръчате нещо? :) За качването на въпросните килограми май наистина ще е много трудно, в смисъл сега разбрах, че понякога това което се вижда на огледалото не показва кантара. В смисъл искам да стана и да изглеждам по-голям.
Мерси

Мнението беше редактирано от Uchesht se на 28.04.10 10:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1