29.01.05
17:35
въпросът ми е конкретно насочен към прибирането на вътрешната част на бедрата защото в момента това е единствената ми проблемна област :). освен диета, което е ясно, може ли да ми помогнете като ми кажете какви упражнения натоварват тази част, защото с всички тренировки, които съм правила ефект има само върху останалата част от крака. :roll:
30.01.05
13:21
ще се опитам да съм ти полезен :) хубаво е, че си наясно за тва с диетата - то е основното! основните мускулни глави, които те интересуват са Gracilis и Adductors, а натоварване върху тях можеш да осъществиш със всички махови движения на краката,когато съпротивлението “те дърпа” навън. ако в залата ти има специална аддуктор-машина се ориентирай към нея, а иначе работи с долен скрипец и придърпващи махове от стоеж. ако нещо е неясно, питай пак...
13.02.05
19:02
Абдуктор машина и тфа е.Ако нямате в залата през долен скрипец праиш махове с крака.
20.03.05
03:26
напъдите също са много полезни!
а вярно ли е че там се стята много трудно защото от доста време правя напади с дъмбели по 7 кг 3 серии по 30 и не виждам голям резултат като тези упражнения ги правя 2пъти седмично но мисля че е достатъчно