Въпрос относно избирането на подходящи хранителни добавки.

Прескочи до:

28.04.10
13:20

Май открихме разковничето, режима ти не е добър. Лошо разпределение на храните, почти никакви качествени въглехидрати, имаш доста да поработиш още преди да мислиш за добавки. Прочети статията за ВВД за начало.

Тази тренировка е за някой, който вече се е състезавал. А това означава, че вече е минал протеино-креатиновия си период и е на далеч по-други добавки.
Дори с перфектно ядене да си като ти гледам ръста спрямо теглото и тренировката...

По-скоро се опитвам да се придържам към умерено балансираната диета от колкото към високо въглехидратната.
Oranje, в такъв случай можеш ли да дадеш някакви съвети за програмата ?

“На 17 години съм, 66 килограма 182 см” ми говори, че разделянето на мускулите на 4 е някъде в бъдещето, когато ще си над 82 кила. Тъй че остави програмата за тогава, за да извлечеш ползите, които може да ти даде.

Е ако не ги разделям на 4, тогава как, да ги правя кръгово ? А за хранителния режим съгласен ли си с  korpusito , аз мисля че е добър, макар че признавам, че за 1 месец съм качил само 2 кила ( от 66 на 68)

Освен разделяне на 4 и кръгова има още една цяла вселена от тренировъчни методи...
Както ти каза Корпусито - може да се пипне по режима. Засега каквото и да ядеш, ако е в достатъчни количества, ще качваш, защото ръст от 182см нормално се нуждае от повече от 62кг. Имаш си някакви килограми, около които тялото ти иска да гравитира, както правят телата на всички, които не се занимават със себе си и се хранят нормално, без американските ексцесии. Обаче след достигането на тази граница ще трябва да обърнеш внимание и на храненето, за да продължиш нагоре и то с мускул, не само мазно. Там някъде ще се появи и нуждата от добавки ;)

GR

28.04.10
16:31

казано от Георги Ненчев на 28.04.10, 13:56:

Е ако не ги разделям на 4, тогава как, да ги правя кръгово ? А за хранителния режим съгласен ли си с  korpusito , аз мисля че е добър, макар че признавам, че за 1 месец съм качил само 2 кила ( от 66 на 68)

Братле, по-добре си промени режима на хранене, доста си наблегнал на Въглехидратите (пържолките ти идат в повече)... Пести си парите и не ги харчи така безразборно! На теб ти е достатъчно сутрин, обет, следобед и вечер да се храниш със умерени въглехидрати и добра тренировка и ефекта няма да е по-различен oт сегащния.

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 28.04.10 16:33.

казано от GRENLOULD на 28.04.10, 16:31:

Братле, по-добре си промени режима на хранене, доста си наблегнал на Въглехидратите (пържолките ти идат в повече)... Пести си парите и не ги харчи така безразборно! На теб ти е достатъчно сутрин, обет, следобед и вечер да се храниш със умерени въглехидрати и добра тренировка и ефекта няма да е по-различен oт сегащния.

Аз пилешките пържоли ги възприемам като източник на протеини, а не на въглехидрати ;)

Мнението беше редактирано от Георги Ненчев на 28.04.10 17:00.

GR

28.04.10
17:08

казано от Георги Ненчев на 28.04.10, 16:56:

казано от GRENLOULD на 28.04.10, 16:31:

Аз пилешките пържоли ги възприемам като източник на протеини, а не на въглехидрати ;)

Не ме разбра, имах предвиз в кавичките (включително и протеина}

Извинявай, явно не съм те разбрал. Амо наблегнал съм на пържолите, защото за мен това е най-начин за приема на протеин, иначе може би си прав до някаква степен :) А за тренировъчния режим какво мислиш ?

Мнението беше редактирано от Георги Ненчев на 28.04.10 17:23.

GR

28.04.10
18:57

казано от Георги Ненчев на 28.04.10, 17:20:

Извинявай, явно не съм те разбрал. Амо наблегнал съм на пържолите, защото за мен това е най-начин за приема на протеин, иначе може би си прав до някаква степен :) А за тренировъчния режим какво мислиш ?

Програмата е подбрана добре, програмата за гръб и трапец, до-колкото видях 4 упражнения за гръб и 1 за трапец....за предпочитане прави Трапеца със щанга пред и зад тяло, макар че и със дъмбели не е грешно, но ако имаш възможност със щанга го прави. За гърди можеш да правиш, вдигане на щанга от хоризонтален и вертикален лег, флайс и кофички...а корема го прави с тежести, така ефекта ще е по-бърз (трябва да си усещаш тялото, как възприема упражненията т.е. действието им). Като цяло програмата е добре подбрана, нека и другите колеги да коригират нещо ако греша.

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 28.04.10 18:58.

Благодаря за мнението :) Трапеца винаги съм го правил с крив лост, относно кофичките не съм ги включил в програмата, защото все още имам затруднения с тях и едва ли ще мога да направя 4х8.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1