Суроватъчен протеин + аргинин???

29.04.10
08:03

Привет на всички ....нов съм във форума ,но не и в залата :)
Занимавам се от доста време има няма 5/6 годинки ... може да ви се стори смешно ,но онзи ден за пръв път разбрах за
добавката АРГИНИН (как мн яко помпела и давала още по добри резултати в тренировките)
В момента съм на креатинче с суроватъчен протеин (поне за мене наи-добрия протеин).....та въпроса ми е ако вметна и
аргинин добре ли е ,имали смисъл ....

Благодарности :)))))

За действието на аргинина има доста материали, в крайна сметка той е основна съставка на така модерните днес азотни ускорители. Съветът ми е да опиташ. Действието не е така моментално и ясно забележимо още от първия момент, но според мен го има. Помисли и за комбинация аргинин с орнитин. Тези две аминокиселини действат синергично.

29.04.10
10:10

Благодаря за отговора ,но понеже разгледах доста материали в нета и гледам че и двете съставки ги има и смесени в капсули
има ги и поотделно и на прах също смесени и поотделно ......и течни също ги видях та доста се обърках ....
Понеже съм от Пазарджик тук има доста дистрибутори на различни хранителни добавки би трябвало даги имат (нали знаете малък град)...
Въпроса ми е поотделно ли да са или смесени заедно,пак било то на прах или на капсули или течни  :)

казано от mirkoto44 на 29.04.10, 10:10:

Въпроса ми е поотделно ли да са или смесени заедно, пак било то на прах или на капсули или течни  :)

Какво имаш предвид като казваш ‘поотделно’ и ‘смесени заедно’?
Това предполага да решиш дали ще приемаш само аргинин или комбинация от аргинин и орнитин.

Разликата във формулацията е относителна. Може да се очаква, че продукт на прах ще е по-изгоден като цена, но не е ясно дали ще е с подходящ вкус за самостоятелен прием, дозира се по-трудно и се пренася по-трудно. При таблетна форма вкусът не е фактор, лесно и точно се дозират, лесно се пренасят, но не знам дали са така изгодни като цена.

29.04.10
10:39

Извинявам се за неточния въпрос ;;;;; Исках да кажа заедно но поотделно като съставки,смисъл
купувам си едно ши6енце аргинин и едно орнитин и си ги пия заедно;
Или да си зимам смесени като съставки (както се казва 2в1) (капсули,на прах ) :)

казано от mirkoto44 на 29.04.10, 10:39:

Исках да кажа заедно но поотделно като съставки, смисъл
купувам си едно ши6енце аргинин и едно орнитин и си ги пия заедно;
Или да си зимам смесени като съставки (както се казва 2в1) (капсули,на прах ) :)

Както ти е по-удобно и изгодно. Няма значение.
До колкото знам аргининът и орнитинът трябва да бъдат в съотношение 2:1.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.04.10 11:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1