Въпрос?

BE

28.04.10
17:29

Имам един въпрос относно Хранителните режими?
Мисля да започна на един режим за Мускулна Маса(http://www.bb-team.org/forums/viewthread/44672/),но не съм напълно изчистен.Въпроса ми е такъв дали да го започна,защото си имам още мазнини(малко на бедрата,малко на гърдите и малко повече на корема,но на другите места съм слаб)и дали ако го почна и започна да качвам килограми няма да напълнея вместо да направя хубава ММ и по-добро тяло?
Благодаря за вниманието!

BE

29.04.10
10:21

Няма ли някой,които да може да ми помогне по въпроса,защото не знам какво да правя занапред?

29.04.10
10:33

Качи 10 кила после чисти ;)

BE

29.04.10
10:41

казано от korpusito на 29.04.10, 10:33:

Да ама да не стане така,че тези килограми да ги кача като сланина и после пак да се чуда как да ги свалям?

29.04.10
11:09

казано от person на 29.04.10, 10:41:

казано от korpusito на 29.04.10, 10:33:

Да ама да не стане така,че тези килограми да ги кача като сланина и после пак да се чуда как да ги свалям?

Това си зависи само от тебе, а и един режим не е създаден, за да се следва сляпо...не е като лекарство,да се взема по определена схема,защото иначе няма да работи.Ползвай го докато работи за теб и се развиваш позитивно,като усетиш плато(застой) променяш или някой елемент от него или започваш нов режим.Не се хващай за вид диета или тренировка като за някакво спасително и единствено решение за теб,защото идеални такива няма, а по-скоро нагаждай съответните режими към твоя метаболизъм и начин на живот.Така че краткия отговор на твоя въпрос е започни по съответния план и го коригирай “в движение” ,нагаждайки го към твоите нужди,така че да работи за,а не против теб :) (ако трябва ща добавяш калории-ако не можеш да качиш,ако се наложи ще отнемаш-ако трупаш мазнини).Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1