29.04.10
11:36
след 2-3 дена ще ходя да си правя татуировка на ръката и на гърдата..и искам да попитам дали може да се разтегне да стане грозно понеже сега съм на 20 ..тренирам и целта ми е да качвам маса понеже съм 182 висок и съм 72 килограма..какво ще кажете ???
казано от eAGLeT на 29.04.10, 11:36:
след 2-3 дена ще ходя да си правя татуировка на ръката и на гърдата..и искам да попитам дали може да се разтегне да стане грозно понеже сега съм на 20 ..тренирам и целта ми е да качвам маса понеже съм 182 висок и съм 72 килограма..какво ще кажете ???
Значи зависи на каква основа е боята с която ще те рисуват.Ако е на растителна основа няма да ти се разтегне,но е нормално като ти расте раката да ти се измести татуйровката!Имам доста познати които така им стана,но можеш и да поиташ в тату студиото!
29.04.10
12:16
еми ще питам значи на каква основа е боята.. дано да не стават фалове..ако почна да забелязвам нещо ще спра да тренирам..хахах...ще тренирам колкото мога да кача и спирам..само релеф и поддръжка ..няма да ставам гардероб хахах :) щото съм си слабичак за 182 72 кила..аз ако стана 85-90 след време ужас...
29.04.10
13:28
Колега, за тоя проблем нали няма да пуснеш и трета тема, хаха?
Следтатуировъчно възстановяване след татуировка във варна например.
Айде всичк изапознати в другата тема ,тая в кофата.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 29.04.10 13:29.