Екстремни спортове

13.02.10
07:01

Хей, тренирате ли нещо по-екстремно от CrossFit :lol: С какво вдигате адреналина?
Аз обичам планинското колоездене, но в малко по-леката му форма: крос кънтри. Обичам да гледам екстремните варианти даунхил и фрийрайд. Тази година отново ще посетим международното състезание Shambala Open Cup 2010 по DH и 4х в Сопот. Ако сте наблизо, минете да погледате на 1 и 2 май.
Тук е качено клипчето, което заснехме миналата година от състезанието.

ПИ

13.02.10
11:01

Аз много обичам фрийрайд-а. Лятото почти всеки ден спускам, във Враца съм и има много места. :)

29.04.10
13:38

Този уикенд е Shambala Open Cup 2010  :coolsmile:

29.04.10
14:11

Сноуборд. Преди бях много запален по скокове, рейлове.... Сега само в дълбок сняг карам след като миналия сезон паднах и си счупих лопатката:(((

08.07.10
07:40

Интересно :) Освен сноуборд, има и маунтин борд.

25.04.11
08:46

Още едни екстремисти, този път на четири колела: ЛОНГБОРД

25.04.11
12:29

чудесна тема!
Разбира се,как да не практикува човек такива благини!
Чак спорт не,просто работата и семейството не го позволяват 24/7,и най вече климатичните условия,но аз съм ги разпределил горе долу както следва:

-От както се помня съм скиор,баща ми ме запали,а последно време бордист,смея да твърдя сравнително екстремен,тази зима се сдобих и със бънджи ластици за скачане с борда,прекрасно изживяване,а и на Банско направиха 3 шанси за тази цел

-Пролетно време чат пат ходя на рафтинг,най вече в черна гора и по струма

- Имам и 15тина посещения на различни пещери,най вече по женска линия,половинката е практикувала пещерно дело 8 години,и няма как,лично не ми се нрави да се вра като червей по дупките,но пък честно казано стават доста готини партита там,а и понякога имам мускулна треска на места които не съм предполагал че имам муслули

-2008ма открих бъгито като всъдеход,и от тогава доста съм пообиколил,като най доброто ми постижение е връх тодорка от каменистата страна,на връщане се посиних целия,но няма значение :)
- Имам и 7 метрова моторница ,която за съжаление обаче претърпя крушение 2010та близо до Созопол при  голямата буря,и заради кризата и най вече малкия изтърсак който цъфна скоро нямам време,финанси и честно казано желание да ремонтирам,седи си на каравана парка на Панчарево и изчаква по добри времена :)

25.04.11
21:42

Аз преди ходих да скачам с парашут и тренирах с една каскадьорска група, като студент :)  Даже ника ми от там дойде

27.04.11
13:12

Преди доста време - бънджи, скално катерене, каране на колело по булевардите на Варна в час пик :D :D :D
Напоследък единствено работата ми вдигаше адреналина, само че беше екстремна психически, не физически, за щастие - приключи :)

30.05.11
22:58

Предлагам ви няколко материална, на които случайно се натъкнах тази вечер. Състезнието X Venture ми се струва изключително трудно и интересно. Включва отборно преминаване на около 300 км (денивелация около 5 000 м) за 80 часа чрез 1. Трекинг (скоростни преходи) 2.Плуване 3. Гребане 4. Колоездене 5. Спускане на рапел 6. Скално катерене 7. Ориентиране. В България е имало такова състезание през 2007 и 2008 г.
Ето сайта на състезанието: http://www.xventurerace.com
И ето писанията на двама участници: Кристина и Петър

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1