Проблем с околокоремните тлъстини

20.03.05
23:57

Здравейте!
Тренирам фитнес от 2 години.Висок сам 185см и тежа 76кг.На външен вид не изглеждам пълен,но имам сравнително голям корем(около 90 см талия).Това се получи в следствие на непрекъснато тъпчене след 23 часа.Намислил сам да пробвам НВД,но не сам сигурен как ще ми се отрази 
на мускулатурата.По принцип свалям доста лесно килограми, за 1 седмица мога да отслабна с 4-5кг,но ще загубя доста от силата си.Ще започвам следната диета:
сутрин: 2-3 вафли
обед: 1 пилешка паржола,1 яйце,1 ябълка
следобед:100гр кашкавал,100гр извара
вечер:1 пилешка паржола,100гр кашкавал,2 яйца,ябълка
6-7 литра вода дневно
Тренирам 4 пъти седмично.Моля,изкажете мнение по диета.Приемам всякакви критики.

WO

21.03.05
10:16

последната ябълка можеш да я махнеш и да сложиш едно хранене м/у закуска и обяд..като цяло ми се струва оскъдна тая диета....
колко калории приемаш според нея ? и по кое време на деня тренираш?

21.03.05
10:44

Здравей и добре дошъл във форума! Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
По темата - каква е идеята на закуската ти?

21.03.05
13:38

Наистина диетата е оскъдничка,затова рещих да добавя още 1 паржола и 1 яйце за обяд.Така ще приемам кам 2000 калории на ден при необходими 2600 за моя организам.Идеята на закуската ми е да си набавя въглехидратите за деня.Нали те се приемат до 12ч.?

21.03.05
15:09

Е хубаво, обаче с вафли... По-добре някакви по-комплексни въглехидрати и някакви протеини, защото чак до обяд без протеин, незнам... И в тази връзка ми се струва, че между закуската и обяда доста време има...или нещо бъркам?

21.03.05
21:24

С тия вафли дето стартираш много лошо ми се струва.Вечно ще си с шкембе

21.03.05
23:53

В такъв случай какво предлагате за закуска ?

WO

22.03.05
09:12

мляко, яйца, малко овесени ядки.......

22.03.05
10:17

Днес закусих 250гр извара и три филии хляб Бонус  :D (примерно)

22.03.05
12:07

Тогава ще заместя вафлите с хляб и кисело мляко.А знаете ли дали по една шкембе чорба сутрин ще развали диетата?

22.03.05
12:52

Шкембе чорбата не е най-доброто решение. Би било добре да се въздържаш, според мен. Хляб с мляко е по-добре.

25.03.05
12:28

Към диетата включих и кардио 3 пъти седмично по 30-40 мин.Даже и след продължителното бягане и тренировките в залата не се чувствам отпаднал или още по-малко да ми се вие свят и пр.Вече почти спрях храненето след 13 часа като изключим изварата и някое яйце.Със сигурност сам отслабнал и даже започнаха да ми се броят ребрата,но корема изобщо не е “мръднал” :( Да продължавам ли с адския глад или да наблегна на повече кардио?
И един оффтопик въпрос:Каймата(кюфтета,кебапчета)като свинско месо ли да я смятам(евентуално и телешко,зависи от модела кайма)?

28.03.05
11:25

Здравей! Това че си спрял храненето не е на добре. Все пак имаш нужда от хранителни вещества. Да спреш въглехидратите е едно, но да спреш храненето като цяло... Недей да гладуваш, просто яж умерено и нисковъглехидратно. Кардиото е добре, можеш да включиш още един ден. Каймата си я смятай като месо, ясно е че ще има грешки (никой не знае какво има в каймата :D , освен ако не я мелят пред теб), но ккво да се прави...
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1