26.04.10
11:23
40 dips
20 strict form pull-ups
50 push-ups
5 muscle ups
За време, като има две условия - да не разбиваш сетовете и да направиш силовите набирания задължително последни. Приема се, че си покрил ‘‘requirements’‘, ако направиш комплекса под 10 минути.
Вчера го пробвах, макар че бях много претренирал, но вкарах една мостричка от NO-Xplode, която ми постопли мускулите и болките в мускулите, мускулните обвивки и сухожилията преминаха временно. Взех кофичките и набиранията на суперсерия, починах минутка за лицевите, направих и тях, малко мъчително накрая. След това обаче ръцете ми бяха толкова напомпани и вдървени, че техниката за силовите ми бе тотално утежнена. Успях да направя 3, стигнах отказ, имах още доста време, но бях тотално смазан, както от комплекса, така и от няколкото поредни дена тежки тренове на лостовете. Ще почина 1 седмица и после ще му дам пак шанс на комплекса, този път без азота :)
Темата беше редактирана от Voyager на 26.04.10 11:24.
казано от Voyager на 26.04.10, 11:23:
..две условия - да не разбиваш сетовете и да направиш силовите набирания задължително последни. Приема се, че си покрил ‘‘requirements’‘, ако направиш комплекса под 10 минути.
...
Яко! Всъщност, това изискване за силовите възлизания прави комплекса толкова брутален. Ще се пробва :coolsmile: !
26.04.10
16:13
И аз ще го пробвам, макар и без силовите ;D
26.04.10
16:43
Направих го, както казах без силовите, за към 6-7 минути, да не кажа и по-малко.Досега се довършвах със суперсерии 5хinverted rows до отказ и 7 набирания.Доволен съм :)
полудяли са хората по това NO-explode..всички лапетии в залата само разнасят едни пакетчета и фърчат...ще взема да пробвам и аз:))))
Беше ми интересно да го пробвам експлоуда. Взех 1 мостра от него и две мостри hot blood на Scitec. Глезотийка си е общо взето. Идеална е за помпане, може да се каже, че ти скъсява времето за възстановяване между сериите, но си оставава глезотийка. Страхотно за класически фитнес. Но когато става дума за чиста сила, особено при сложни движения, е нещо излишно. Това, което обаче много ми допадна е, че ми стопля мускулите и дори при болки тренирам безболезнено....което май си е нож с две остриета :) Пробвай, усещането е приятно, макар че никога не бих взимал такова нещо с надеждата да качвам, чистя или тн. Съмнява ме да има някакъв ефект, освен като предтренировъчно средство за мотивация и свежест.
аз един друг препарат взимам...казва се “г-н Виктор Каров”...действа повсеместно...най-много на мотивацията..:)))...от там идват другите неща...
Е то точно в силовите е предизвикателството, иначе може да се взема на тройна серия... въпросът е после как ще направиш силовите :)
29.04.10
07:28
6.36
Кофи до пускане до 90 градуса, 10 сек почивка
На набиранията на последното си замахнах с краката останалите стриктни, около минута почивка
Лицевите първо 25 бързи и останалите 25 по едно на всеки 2 сек, бяха ми най тежки, голяма почивка
Силовите и 5-те с kip трудното беше доизбутването над лоста.
И кво сега негър ли съм :D
пп.
Очаквах по бързо да го направя, но отежняващите обстоятелства си казаха думата(снощи имах репетиция с ремъци, после цяло нощ на сцената танци + огън + номера ми на ремъците, легнах в 3, станах в 6, водих тре
нировка и чистих залата и нищо не съм ял :(
Отивам да ям и да спя :)
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 29.04.10 07:33.