28.04.10
22:29
Здравейте интересувам се от вкуса на марките протеин и различните продукт какви са ви впечатленията.
Имам опит с Миофжън,Синта и Уей шейк на синтракс те всички са уникални на вкус освен това вкуса е доста силен и при разтваряне в 300-400 мл течност.От Scivation,All the Whey,Classic Whey на ON и MGN не останах доволвен,малко ако прекалиш с течността и вкус няма.
По специлано се интересувам как като сила на вкуса протеина на Нутрафорс.
Споделете от кои марки и продукти сте останали доволни.
Темата беше редактирана от Biad__ на 28.04.10 23:10.
1. MyoFusion
2. Scitec Professional/Delite
3. Syntrax Matrix 5.0
4. ON Gold Standard
Това е подреждане за вкусови качества на марките, които съм пил досега.
Мнението беше редактирано от velislavs на 29.04.10 10:09.
1.Синта 6 и Синтракс матрикс - бисквитки и сметана - за идеален вкус:консистенция - 1 доза се разтваря в 180мл
2.BSN Dessert - шоколад и кокос - в 180мл 1 доза
3.ASN - American Whey - вкусен е и на 250мл за доза
4.Синтракс Нектар зелената ябълка - вкусна на ок.200мл (и др вкусове са супер, но този ми е любимия)
5.ОН Голд Стандарт - шоколад е по-вкусен от Сайвейшън
6.Между Синтракс Есенс ванияли или шоколад, шокото е по-добро, защото във ванилията леко се усеща соевия вкус;
В моемента пия Nutra Force ванилия и вкуса му е по-лош от Scivation ванилия.
A иначе преди това съм пил Ultra Whey Pro на Universal - ванилов сладолед, и той беше супер вкусен и бие и 2-та горни.
Иначе горните 2 поста са показали най-вкусните от всички протеини, за които съм чувал :) Myofusion, Matrix, Nectar, Synta 6… Gold standart..
29.04.10
13:42
Съгласен за MyoFusion - любим протеин, също ми допада много като вкус и Met-Rx Supreme Whey Banana .
Явно Синтракс,знаят как да правят вкусни неща,доста съм слушал за Нектара,а новият им продукт Whey Shake също е уникален.
Мерси за споделеното инфо. :)
30.04.10
07:58
1.Syntrax Matrix 5.0 chokolate
2.SAN 100% Pure Platinum Whey chokolate
3.Syntrax Matrix Cookies and Cream
4.ON Gold Standart Double Rich Chokolate
5.ON Gold Standart Extreme Milk Chokolate
6.Scivation Whey chokolate
7.Reflex Instant Whey Chokolate
..Nectara съм пробвал 2-3 вкуса, не ми харесва.
Gold Standart-a ванилията ми е ужасно гадна, никога не бих си взел повече, но млечния и двойния шоколад са бомба даже в момента пия от тях.