29.04.10
17:31
Целя да покача Мускулна маса,но нямам време да ям всичко което сте писали в другите форуми.Значи сутрин ставам в 7 и отивам на училище,нямам време да ям тогава нещо,защото пътувам,след това в 9:10 е междучасие,но няма близки закусвални до гимназията и времето ми е ограничено.Мога да отида само до Супермаркета,но оттам си вземам винаги нещо сладко да ям и така до 2 часа съм на училище.От 2 до 3 часа съм на фитнес,и точно до фитнеса има закусвалня,но нямам идея какво да ям и нямам време,защото от аз за един час ще тренирам ли,ще обядам ли (става съпрос от 2 до 3 часа).След 3 часа си тръгвам на село,защото пътувам.И така като се върна вкъщи след 3:30,ям много здраво и вечерям в 7 часа.Но проблема е тука че не ям нищо яко до 3 часа и мисля че оттам не мога да кача килограми и ММ.Някакви Идеи???
Темата беше редактирана от Адем на 29.04.10 17:33.
29.04.10
17:37
Защо не опиташ да си носиш храна от къщи в кутии?Ориз с пилешки пържолки примерно си е класика в жанра?
29.04.10
17:42
Ако станеш 10 минути по-рано ще може да закусиш. Сандвичи или друга храна за кутии се приготвят от предната вечер. Т.е. всичко,което трябва да правиш е:
-10 минути по-рано да ставаш;
-10 минути да отделяш вечер за приготвяне на закуската и храненията за деня в кутии.
По време на рекламите на любимото си ТВ предаване имаш време да си приготвиш яденето.
Еми примерно ориз с пилешки пържоли има винаги в закусвалнята до фитнеса,но ако седна да ям ми заминават 15 минути,тоест това означава че ми остава време за тренировки около половин час,но мисля че няма да ми стигне това време за свършване на всички упражнения и ще падне голямо потене.
29.04.10
17:46
А ако ядеш предното междучасие ще мине 1 час до фитнеса и...?
Кое междучасие?Има само едно междучасие в което мога да ям и то е в девет часа.Само че забравих да кажа че от Понеделник до Сряда имаме свободни часове винаги между 11:05 и 12:05.Тогава ям винаги,но за четвъртък и петък нямам идея
29.04.10
18:04
В такъв случай се оплачи на съда в Страстбург. Ще осъдят училището ти, че не ти дават междучасие и с парите няма да има нужда да тренираш - всички мацки ще са твои.
Е, разбира се, съществува и несмехотворен вариант, в който си си приготвил храната, както вече ти се каза. За 5 минути се изяждат 1-2 сандвича. По мое време на всеки 45 минути даваха 10 минути междучасие. Да не говорим по Вбокс какви неща сме гледали всички, че се правят и в час ;)
Аз бих ял в нас, в ‘единственото’ междучасие в 9, после в предпоследното междучасие и веднага след тренировката - бърз въглехидрат. И вече следобяд и вечерта си си у вас и нямаш проблеми. Както съм казвал и друг път - огледай се за някой около теб, който пуши. Ако той намира време за една цигара, то значи и ти може да вкараш 1 сандвич.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 29.04.10 18:04.
29.04.10
19:20
казано от Oranje на 29.04.10, 18:04:
По мое време на всеки 45 минути даваха 10 минути междучасие.
То и сега е така на всеки 40-45 минути дават по малко междучасие 10 минути и по средата на часовете едно голямо от 20-25 минути.
30.04.10
06:34
пич да те попитам
В коя гимназия учиш , че в моито даскало след всеки час( 40 минути) има поне по 5 мин междучасие , а през 3 часа има едно голямо междучасие ( 20 мин)...
То през всеки час има т.н. малко междучасие,но не ми стига просто и после се разправяме с класната за отсъствията,а единственото голямо междучасие е от 9:10 до 9:35л
Искам да попитам,моля ви!Може ли някакво пояснение за какви сандвичи говорим,нали уж не трябва да се яде хляб?Какво съдържат тези сандвичи?Да предположим ,че хляб е пълнозърнест по колко филий да се хапват и кога?Колкото до кога да хапваш,просто прочети какво пише под аватара на ORANJE-цитирам “Който иска - намира начин, който не иска - причина.”Ако трябва в час ще ядеш:)))