09.04.10
19:00
Здравейте ,значи аз пия креатин + гейнър,обaче креатина (монохидрат) ми остава малко,та въпроса ми е дали мога да продължа да пия гейнъра ,като по това време почивам от креатина (1 месец доколкото знам) .И другия ми въпрос е ,дали много ще спадна като почивам от креатина ? Благодаря предварително !
Гейнерът е храна на прах,можеш да го пиеш постоянно.Да ще спаднеш,защото “надуването” което имаш е вода и ще излезе. :)
казано от Николаи на 09.04.10, 20:39:
Гейнерът е храна на прах,можеш да го пиеш постоянно.Да ще спаднеш,защото “надуването” което имаш е вода и ще излезе. :)
мс брато :) ,като стана въпрос за спадането всичко което съм качил ли ще спадне ?
Мнението беше редактирано от Cobra на 09.04.10 21:17.
Пред о4ите ми е ставало с мой приятели..и то с креатин монохидрат на Нутрим.Определено не задъжаха малко вода.Амм ще излезне само водата.
10.04.10
07:28
Би трябвало след като изхвърлиш водата да изглеждаш по-малък отколкото сега, но по-голям в сравнение с началото ;) Май това ти беше въпросът.
мом4ета сега като се замислих има ли нужда да по4ивам от монохидрата изпил сам 500 гр ,едно мом4е което е по напред в материала ми каза 1-2 седмици,но все пак едно второ мнение не е излишно :) Благодаря предварително !
казано от Cobra на 30.04.10, 17:47:
мом4ета сега като се замислих има ли нужда да по4ивам от монохидрата изпил сам 500 гр ,едно мом4е което е по напред в материала ми каза 1-2 седмици,но все пак едно второ мнение не е излишно :) Благодаря предварително !
При монохидрата е добре е да се прави пауза на всеки 4 - 6 седмици зареждане(поне 2-3 седмична),защото най-кратко казано натоварва бъбреците.Поздрави!