Помогнете да реша!

BE

30.04.10
15:38

Здравейте!
На 17 години съм,висок съм 177см и тежа 64кг.Искам да сваля мазнините,който имам (по бедрата,по гърдите и повече по корема,но по другите места съм добре).Не мога да реша с какъв режим да го постигна с НВД,РВД,и т.н?Преди бях доста по-мазен,но с тичане за 1година без специално хранене и тичане по 5км на 3-4 дни свалих доста мазнини,но и доста мускули и сега съм както и мазен така и кльощав.Ако можете да ми помогнете?
Не знам дали трябва да кача снимки първо да ме видите как изглеждам на тази височина и килограмите,вие ще кажете.И ако трябва да дам още някаква информация също кажете!
Благодаря!

30.04.10
18:14

177/64 и искаш да сваляш? Нещо си се объркал. :) Качи нялколко килограма мускул и ще се оформиш.

BE

30.04.10
19:30

казано от fqls на 30.04.10, 18:14:

177/64 и искаш да сваляш? Нещо си се объркал. :) Качи нялколко килограма мускул и ще се оформиш.

Супер много се двоумя какво да правя!От една страна искам да почна някой режим за ММ,но се чудя дали няма да кача килограми(самите килограми не ме притесняват),които ще се натрупат отдолу под мазнините и ще стана по-отпуснат или да почна режим да сваля още мазнини,но тогава ще стана направо като някоя клечка :D .Затова искам да чуя какво мислите по темата?

ПИ

30.04.10
20:22

Да качиш мускул.

30.04.10
21:46

Качвай мускули и догодина изчисти.

BE

01.05.10
10:50

Какво ще кажете за това.Да си почна сериозно в залата(по 3-пъти седмично)и по 2-пъти да ходя да тичам(Хийт).Хранителния ми режим да е за ММ,но да намаля въглехидратите и мазнините.Вместо да ям 100% от въглехидратите и мазнините,които трябва да изям за един ден да ги намаля на 60-70%?

01.05.10
11:42

Хубаво. Започни от някъде и виж как вървиш. Пусни един примерен храноден и ще ако има пропуски, ще има корекции.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1