16.03.05
21:16
Имам предвид непосредствено преди състезанието.
Аз лично използвам само позволени медикаменти:)Но като става въпрос за силов трибой на републиканско ниво-всичко е позволено:)С една дума от всичко по много:)От сигурен и проверен източник съм чувал,че Гуруто на т.нар. -нацелки в България е известен с прякора Онуфри(The Hot Body).Но какво точно използва,в какви дози и по кое време го взима,вече е тайна дори за самия него.:)
16.03.05
21:24
Цаца,а би ли ми казал как мога да осъществя контакт с този явно ненадминат корифей?Наистина ли е толкова добър колкото казваш? дали пази тайната само за себе си?Ще я сподели ли с другите?
Извън темата: Найстина е интересна темата, но рискуваме да стигнем до раздел “Забранени медикаменти”, за това ако искате да давате савети и подобни за използването на медикаменти ще сме принудени да я преместим.
По теамата: Djuja аз все си мисля, че е най-важно в пауърлифтинга е подържането на тестостероан висок. Това гарантира и висок адреналин, което означава, че организма ще е нстроен за сериозните тежести. Друг е случаят, че трябва да са краткодеистващи стероиди, които трудно да се хващат на тестове. А и е интеесно, че такива стероиди повишават и силата като анавара например. За което аз лично не намирам обяснение.
по-здрави
В крайна сметка какви медикаменти се използват преди състезание: в седмицата преди състезание и преди самото състезание ( в самия ден)
19.03.05
15:54
king_pin, ти пък на кое състезание си бил, братле :)
Освен като наблюдател :)
Емо, предлагам все пак да направим изключение и да не мести мтемата - защото става въпрос за медикаментите в силовия трибой, а като я преместим в забранените, ще и скочат всякакви хора, кой взимал едно, кой друго, кой с незнайно каква цел, кой за сила, кой за маса, кой за релеф.
Джуджа, обаче би било добре като подаваш тона, да го дадеш така, че да се чуе :)
В смисъл кажи ти какви взимаш или поне какви са ти идеите...
20.03.05
23:39
Дзвер ти май искаш да ме изкараш от спорта за дълго време!.За това няма да кажа какво вземам, но съм чувал че най-разпространената
нацелка е кафе с аспирин и ефедрин.Молим!
Д3ВЕРР прав си аз само на спаринги съм очаствал преди самото състезание освен Ventolin(щот съм асматик друго не взимам) а и ДХЕА е това са забранени медикаменти, но не са опасни!!!
Джуджата е прав за най-разпространената нацелка.Доста хора я вземат.:)Аз съм чувал и за прием на обезболяващи с цел да се премахнат или намалят болките,за да може човек да се вложи повече във вдигането.Дори съм чувал и за прием на кодеинсъдържащи препарати:).МОже да се приеме и кленбутерол,подобрява вдигането и концентрацията.Но най-лекия и приемлив вариант е кафенцето със аспирина,може да се пийне и повечко кафе-2 кафета например.За начинаещите в нацелките е препоръчително първо да пробват с по-малка доза и да видят как ще им действа,при положение че нищо не усещат могат да я увеличат,но увеличаването трябва да стане пак с малко,защото ако се премине границата става обратен ефект,а за всеки тази граница е различна.Но,ако тренирате за удоволствие и не преследвате състезателни цели,употребата на такива препарати изобщо не е нужна и препоръчителна.
Използвам талк, шото ми стържат бедрата по време на клекове, як ставам и затова :cry:
21.03.05
15:52
Как ве? Аз вас ако изкарам от спорта заради кого да ходя после по републикански? :)
Просто си викам - питай го, пък може и да сподели нещо човека...
Бтв Джуджа, ти в събота следобяд ли си?
Да вземат да дойдат момчетата, да те питат защо вдигаш толкова много :)
В смисъл, да кажеш две приказки за себе си.
В събота точно аз може и да не съм, но ще говоря с Емо, ако иска...
За събота ще си проверя графика.... хмм ми на състезанието съм :)) Джуджа та да ако си разговорлив след състезанието или преди него може да споделиш как тъка вдигаш толкоз ;))
по-здрави и успех на състезанието!
21.03.05
20:09
В събота ще съм на състезанието,като зрител.Състезанието ми е в неделя сутринта и не вдигам чак толкоз много.Молим!