Бионабол в креатина !?

Прескочи до:

01.08.04
03:48

Модерирано от art_of_pain http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=47167#47167

Казаха ми че в креатина на Бйогейм се съдържа и бионабол. Вие кво ше кажете по въпроса !?

Първо на първо пиши на кирилица.

А и твърдението ти от както се занимавам с този спорт постоянно се върти из “силовите” среди, но никой нищо не можа да докаже, затова си мисля, че наистина остава само един мит.

01.08.04
16:11

Ок мерси за отговора  :)

Мненията ви бяха преведени на кирилица.Пишете само на кирилица , спазвайте правилата на форума.
мерси
art_of_pain

19.03.05
21:05

пичове,не знам за креатина на Биогейм дали има бионабол или не,но съм почти сигурен за креатина на една друга марка-JK!Значи най-добре да ви разкажа за личния си опит в тази насока.През един период от тренировките си тренирах само повдигане от лег и спомагателни за него движения.Доста време взимах креатин и покачвах тежестта постоянно.От 150кг достигнах до 170 за около два месеца,само с креатин.Доста се радвах на каченото постижение,което си мислех че е “чист” резултат-без стероиди.Доста очаквах,че като се назобя,ще кача доста отгоре.Започнах схема с омнадрен и бионабол.Накрая на цикъла бутах,познайте колко?-175 кг,само 5 кг покачване.А с креатина 20:).Трябва да спомена,че докато бях на креатин,почувствах всички странични ефекти от анаболните стероиди-твърди вдървени мускули,задържах доста повече вода отколкото трябва,бях в постоянно приповдигнато настроение,абе накратко май си бях назобан.Все пак трябва да споменем,как със времето цените на jk все повече падат,а ефекта на продуктите им все повече расте.Не е ли това подозрително,както и това че продуктите им не са одобрени за продажба в аптечната мрежа?Какво ли има в кутиите,със сигурност много малко от това,което е на етикета,но има и неща за които не предполагаме или пък предполагаме?:)
п.с.Това е лично мое мнение не сте длъжни да ми вярвате.А сега ползвам креатин на Биогейм и съм доста доволен,а и все пак той държи и по-висока цена 500гр.-39,50 в цеха им,а на jk в магазините е  35,50!

PI

20.03.05
18:04

емии доживях да го чуя и от друг тва! Caca еми кво да ти кажа бате като и при мен имаше нещо такова..
преди да почна да пия краетин на JK си правих серии на лежанката с 90кг .. в средата на месеца в който го зимах правих вече 8 повторения със 112кг !!! тва каде го има! ха ха!а и също ми се появи леко акне по раменете!  :?

21.03.05
13:13

Питбуле,какво да ти кажа пич,като все повече се убеждавам,че съм прав.По онова време,в което вземах този креатин,го препоръчах на един приятел.Човека си започна да го приема,но за разлика от мен тренираше културистично.За няма 2-3 месеца качи над 10 кг,и мускулите му толкова се вдървиха и напомпаха,че човек,ако не знае какво взима,веднага ще си каже че е накован до козирката.Работните му тежести нарастнаха с над 20кг.Обаче понеже пича е доста предразположен към пъпки,няма да ти казвам какво стана!Целия се обрина,ама зверски все едно е болен от едра шарка,и се чудеше от къде е това:)След като спря креатина,след известно време свали няколко килограма,а и пъпките понамаляха.Не ти говоря за човек в пуберитета ,а за човек на 20 години.Като си помисля как му се кефихме на тоя креатин-”Хем евтин,хем много действа”:)Ще действа разбира се като незнам си какви боклуци има в него:)Не съм против стероидите,използвам ги,но искам като взимам стероиди да взимам стероиди,а като взимам креатин да взимам креатин:)Толкова ли е много,явно за България много големи са ми изискванията:)

21.03.05
19:16

Аз получих зверско акне от тоя креатин и се чуствах на стероиди с 200 грама от тоя креатин. След това на нутрим креатин и на оптимум към 1 кило и никъв ефект.
по-здрави

21.03.05
20:57

брей тва па за пръв път го чувам  :shock: явно карабиберов па е измислил някоя мошенгия креатин на jk не съм пил некъде от 2 години ма тогава като чели си беще нормален...така и така е станал въпрос какво мислите за новия трикреатин малат на същата фирма просто го изкараха най-страхотния продукт на пазара но аз си мисля че е поредния рекламен трик  :roll:

21.03.05
23:02

Емо,твоето мнение затвърждава още повече хипотезата ми за креатина,почти съм сигурен,че има някакви стероиди в него.Другите във форума,ако имат някакъв подобен опит,моля да опишат какво е станало по време на “цикъла”:) с креатина.Доколкото за новия креатин на jk нищо не мога да кажа,защото отдавна не използвам продуктите на тази фирма,нямам им доверие:)

MI

22.03.05
18:58

Искам да кажа че моя най-голям напредък беше когато пиех креатина на JK .Супер растях , ходех ппостоянно напомпан , силата качих неимуверно много , малко пъпки , имах чувството че зъдържам вода, като онази гъба , която е рекламират по ВСтелешоп , но познайте какво стана след катъо го спрях....СПад на ръката за 2 седмици с 2 см ((незнам защо :o ) ) и слата с 5 кила на базовите упражнения и тонуса за тренинг ми се изгуби , поне 1 месец нямах тонус , докато не почнах пак да го пия :D
Незнам какво има в този креатин , не съм го иследвал , но нещо не му е чиста работата.Спомням си че в даскало всички трениращи почваха да се шегуват с мене че се зобя , щото много съм бил нарастнал за много малко време , че не било възможо само с добавки.....Но пил съм и други креатини и ефекта бе минимален  в сравнение с този на JK.
По добре да си даваме парите за оптимум и уидър , поне знаеме че е креатин и няма да спаднем силово и килограмите ще си запазим след като спрем да го пием.
по-здрави

22.03.05
21:42

Явно,работата е наистина сериозна с този креатин.Колкото повече хора се осъзнаят за какво става дума,толкова по-добре.Колкото повече хора споделят това тук,толкова повече други,които не вярват ще се замислят по-сериозно върху това какво пият.Лошото не е само в това,че спада силата,или че губиш маса и т.н. неприятни последствия.Аз например най-голяма нужда от креатин имам в паузите между стероидните цикли,за да може все пак нещо да ме поддържа.И ако аз пия креатин с анаболи,всъшност аз не правя никаква пауза между циклите,което е вредно за цялото тяло.По този начин си разбивам,повечето органи и системи,а също и стави,мускули,сухожилия,които нон-стоп са подложени на тежести над своите възможности.Стига се до контузии,заболявания и т.н.А ние си мислим,че даваме пари за здравето си.Като става дума за здраве,ще ви разкажа как на един мой приятел въздействаше въпросният “креатин”,Освен рязкото покачване на сила и размери и страничните ефекти-акнето,вдървените мускули,силната задръжка на вода и т.н.Човекът (в миналото имал проблеми с бъбреците) започна да се оплаква от яки болки в бъбреците.Започна при уриниране да вади доста едри песъчинки.Спря креатина и след известно време проблемите стихнаха.Аз лично имам хипотеза,че тези далавераджии разпространяващи креатина,всъщност слагат в кутиите супер-евтин и нискокачествен китайски креатин (съдържащ чист креатин най-много до 20% процента,а другото до 100% е кой знае какви прахове,песъчинки някакви),допълват го с някакъв стероид на прах (примерно бионабол или анадрол например) и за доста ниска цена получават яко действащ “креатин”.Балъците се кефят,че на чисто са много яки,а пък и за без пари:).И всички са изключително доволни,ама това доволство и евтиния ни излизат впоследствие на нас потребителите доста скъпо.Във форумите имаме свободата да се изразим и да споделим със всички какво мислим,затова използвайте я,пишете по въпроса,не само за креатина а и за всички хранителни добавки,които според вас са ви подействали подозрително добре.Колкото до креатините на по-скъпите марки,недейте безрезервно да им вярвате,защото там работата е също доста подозрителна.В последно време се появиха също доста евтини креатини на уж реномираните фирми,при това със доста силно действие.Точно в това искам да ви убедя пичове,НЕ ГЛЕДАЙТЕ ЦЕНАТА ИЛИ МАРКАТА.И двете неща са доста относителни.Аз лично за себе си постъпвам така,купувам продукт за който съм сигурен,че работи и съм го тествал върху себе си.За мен това е креатинът на Биогейм,действа ми нормално.А и е одобрен за продажба в аптечната мрежа,за разлика от повечето други марки,които се разпространяват само от разни дистрибутори и в магазините за суплементи.

23.03.05
00:10

Хм, мненията в тази тема доста ме озадачиха. И аз съм пил от въпросния креатин и съм го давал на няколко човека които го пиеха по начин по който аз им препоръчвах.

При нито един от нас не са се наблюдавали никакви странични ефекти (акне или друго) единственото е че задържахме малко повече вода. Но в рамките на допустимото.

Положителен ефект усетихме и то значителен.

Но въпреки няколкото мнения тук, мисля че не е възможно в каквито и да било видове добавки да се добавят, каквито и да било видове анаболни стероиди. Най-малкото тези добавки минават тестове! Мислите ли че която и да било фирма би рискувала името и реномето си и би слагала забранени субстанции в добавките си. При условие че състава на продукта може да се провери по всяко едно време от всеки един потребител. Хм лично мен много ме съмнява.

Това е едната причина, другата е че досега не съм видял някой да взима примерно креатин и да има така изразен ефект все едно е на стероиди, да не говорим за бионабол(стероид при който е трудно да не забележиш ефект).

Емо ти си първият който чувам да казва че е имал странични ефекти от добавки(говоря за странични ефекти подобни на тези при употреба на стероиди)

Хм. 100% съм сигурен че в която и да е от добавките на българския пазар няма никакви стероиди. Така че спокойно може да ги пиете.

Успех!!

To няма много за залаганем Калоянчо.
Ако фирмата си плаща на когото трябва...
Аз съм готов да се обзаложа, че на много фирми поне половината им продукти като съдържание не отговарят на анонса на опаковката дори в допустимите граници за отклонение, въпреки, че има сума закони за това, вкл. и такъв за Защита на Потребителя...
Съществува и вариантът, в който на своя глава някои дистрибутори “кръщават” креатина. След като е минал...
Никой не мисли за нас... А стероидите ги продават и в аптеката.
Спомням си, че тук имаше хора с връзки в разните биохимични лаборатории.
Та се чудя, дали информацията не може да се провери... Все ще се намери добър човек, дето да жертва две лъжички креатин.

23.03.05
13:10

Подкрепям напълно Дзвера,явно все още има хора мислещи трезво.Колкото до Калоянчо,нямам намерение да му отговарям или обяснявам,всеки има право на свое лично мнение.Само искам да кажа,че всичко,което съм описал е истина,случаите са реални.Аз самият не се занимавам с никакви продажби,препродажби и дистрибуция на суплементи,ако някои си мисли,че това ме кара да очерням продуктите на тази или онази фирма,за да изтъкна други.Просто искам да хвърля светлина върху един много сериозен според мен проблем.Защото освен,че с лъжите си ни взимат парите,с продуктите си ни взимат здравето :!: И пак приканвам всички,които имат какво да кажат да не пазят информацията за себе си,а да я споделят с другите,за да не повтарят и те грешките им :!:

23.03.05
19:45

Хехе. Е Вие сте от “късметлиите”, аз преди 4-5 години изпих 200 грама и нямаше абсолютно никакъв ефект:)

23.03.05
22:17

Аз не казвам че това което го пише на кутията го има вътре. Може да пипше че протеина е 90% а да е 70%. Но това за стероидите?

И ти ДЗВЕР мислиш че в хранителните добавки добавят стероиди за по-добър ефект? Да или Не?

25.03.05
00:44

Еми айде да събереме пари 10 лв е само и да направиме едни тестове (те колко струват)! Айде на следващата среща ще се разбереме! ОК. И аз имам същите “оплаквания” от креатина - 2,5 см ръка за 2 месеца - в единия пиех креатина! Ах, да ги ш***т калинките и муфтаджиите!

С “да” или “не” не мога да отговоря.
Мисля, че е възможно братле.
И за да има сигурност, предложих да се провери.
Ако бях сигурен - за какво да проверявам.
Ако го правех аз ,щях да го организирам по следния начин:
ДОбавям малко в партиди в по - активен сезон, когато хората ще усетят ефекта и ще се юрнат да купуват. Не е нужно твърдо всички партиди да съдържат анаболи, това може и да оскъпи продукта, а целта е в края на краищата да се продава и да печелим.
Намирам начин да бележа или да позная тези партиди.
Намирам някой голям, който се занимава с контрола на тея неща и му плащам, за да ме алармира за проверките.
Не виждам нищо невъзможно в цялата работа.
Йода, скъпото и проблемното е точно тестът....

25.03.05
19:24

Малееей, добре че не се занимаваш с производство на хранителни добавки  :wink:

25.03.05
23:56

И аз си помислих че скъпо ще излезе, защото само една партида или опаковка, не е истинско доказателство! Прав си! Еми ще си купуваме чужди креатини! Аз даже си спечелих на Оптимум 150 гр. от играта на МиФ! 8)

MI

26.03.05
07:42

Съгласен съм с Yoda , трябва да се купуват качествени креатини като Оптимум.Не са скъпи , в сравнение с българските креатини , но са много по-качествени и са чист креатин.За вбъдеще се надявам да има спад в интереса към БГ добавките , а потребителите да се ориентират към качествените продукти, защото “скъото излиза евтино”.
по-здрави

26.03.05
09:07

:)Аз нямам много вяра и на чуждите добавки.Това е само лично мое мнение.Основава се само на предположения и догадки.Искам да кажа,не че добавките на чуждестранните фирми са лоши,а че нямам доверие на разпространителите им за България.По точно не съм сигурен за добавките в прахообразна форма.Много лесно могат да се манипулират.

05.04.05
02:20

аз съм предразположен към акне
преди месец купих за 14лв(или някъде толкоз) micronized creatine monohidrate na JK с него направих зареждане,после продължих с друг,ама не пъпчясах,ако имаше нещо 100% щях.
предлагам тези които имате съмнения да кажете от къде и кога сте купили този креатин
между другото,сега се сещам че преди 5 години когато взех първия си протеин junior na nutrim ми се бяха обринали бедрата отстрани,много яко
е все пак беше лято,не мога да кажа с 100% че е от това

[V

05.04.05
19:36

Не успях да изчета всички мнения, но от тези които прочетох съм просто ... съм изумен !!?Маи а3 тук съм единствения човек които е пил креатин на JC и не имал огромен ефект  ефект, нито акне,нито съм спаднал после 2 санта или некви такива работи ... :roll:  А к’во се оплаквате че сте се чуствали като гъби.Ми то си го пише нявсякаде бе ... креатина задаржа вода !
Аи лека и мека !

SN

18.04.05
18:41

ммм аз съм слаб и мисля да си купя креатин пък искам да кача килца дали ако си го взема ще ми навреди на 15 годин съм много съм слаб 46 килограма пък искам да кача кажете ми ще ми навреди ли нещо този креатин на jk или там какъвто беше и колко струва ? и как може от креатин да станеш в акне ?

GO

24.04.05
23:29

1997 година биаха сприали биогеим от деиност защото в л-карнитина им беше открито 90% кленбутерол.и какво след три месеца продуктите пак се продаваха на всиакъде.с две думи всичко е мангизи и политика

25.04.05
21:55

[quote author=”[VIP]VooDoo”]Не успях да изчета всички мнения, но от тези които прочетох съм просто ... съм изумен !!?Маи а3 тук съм единствения човек които е пил креатин на JC и не имал огромен ефект  ефект, нито акне,нито съм спаднал после 2 санта или некви такива работи ... :roll:  А к’во се оплаквате че сте се чуствали като гъби.Ми то си го пише нявсякаде бе ... креатина задаржа вода !
Аи лека и мека !

Може да съдържа вода, но на мен размерите ми останаха имам акне и размерите ми останаха! Чудното е че при креатини като Юнивърсал, Уидър и Оптимум такова нещо при мен не е имало! Не ми казвай, че Джей Кей са по-добри :oops:  Освен това се нацепих по ръцете като за световно, целите са в стрии!

25.04.05
22:57

версията за бионабол в креатина или протеина на биогейм е от една група спортисти които са ги изловили на допинг тест и те от там почнали да сголбяват мозайката и стигнали до г-н Патрик Ангелов.
сега кое е слух или не е само те си знаят,кой как се е разплатил или как са се разбрали,техна работа лошото е ако е вярно че младите на по 14-18 години им базикат половата система и после може да си имат проблеми като възрастни.аз вярвам напазара от нутрим щото те преопаковат и вноса им е от австрия.познавамсе с хората и знам че това което пише е вярно.сега за цената горе долу е добро качеството
ама ако ви се откъснат още 5-6 лв може и оптимум или мусаши да си вземете.а там вече нещата стоя по друг начин всичко си им е наред
и гаранцията е на 100% нито момчил нито стефан ботев би се занимавал с дребни мошеничества за да оппзорат бизне са си.те станаха лидери и печелят добре и пре доволно за да мизерстват по български

26.04.05
17:09

Как може всички да са такива мошеници  :evil:  !
Просто живеем в България, тука всичко е възможно, но чак до такава степен да се изгаврят с хората, просто е недопустимо . Аз съм твърдо против всички български продукти, може и някой чужди да не са стока, но поне няма да ме е яд, че ме е прекарал някой издребнял селски тарикат, за който единствено да му се налива дебелата гуша с мангизи е от значение .  :x

TO

10.05.05
18:04

хора съжалявам обаче просто на компа нямам кирилица...

Стана ми жал за всички тия хота дето си измислят някви конспирации. Еми вие просто не знаете какви са ефектите от креатина б! А те са точно такива, качваш килограми (и на лежанката и маса), задържаш вода ( и тука направо не мога да повярвам - че то това си е основното свойство на креатина бе хора, то затова го пия, напомпат ли се с вода мускулите стават по-големи) РАЗБЕРЕТЕ първо кво прави креатина и тогава пишете.

Освен това от стероидите ти стават големи зърната, на някой от вас да са му станали големи зърната? 
Още нещо и то много важно,стероиди от всякакъв тип са винаги по-скъпи от креатина, така че няма логика-просто излиза неизгодно!

редактирано от Мартин

10.05.05
23:55

Stana mi jal za vsi4ki tiq hora deto si izmislqt nqkvi konspiracii. Emi vie prosto ne znaete kakvi sa efektite ot kreatina be! A te sa to4no takiva ka4va6 kilogrami (i na lejankata i masa), zadyrja6 voda ( i tuka napravo ne moga da povqrvam - 4e to tova si e osnovnoto svoistvo na kreatina be hora,to zatova go piqt - napompat li se s voda muskulite stavat po-golemi).RAZBERETE parvo kvo pravi kreatina i togava pi6ete.

Osven tova ot steroidite ti stavat golemi zarnata , na nqkoi ot vas da sa mu stanali golemi zarnata?
O6te ne6to i to mnogo vajno, steroidi ot vsqkakav tip sa vinagi po- skapi ot kreatina ,  taka 4enqma logika-prosto 6toto izliza neizgodno![/list]

Ефектите от креатина, извинявай, ама ако бяха такива всички щяхме да сме като Рони Колман и то без стеройди. :roll:  Как може да мислиш, че някаква добавка може да ни прави Супермени. Пък кво му е скъпото на бионабола? И се замисли дали не могат да слагат някакъв с изтекъл срок на годност, която цена просто не виждам как ще е “по скъпа от креатина”. И съм сигурен, че повечето, който са писали в тази тема не взимат креатин за сефте . НЕЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ЗАШИТАВАШ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОЙЗВОДИТЕЛИ КАТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЗА ДА ОТВОРИШ ФАБРИКА ЗА ДОБАВКИ ТРЯБВА ДА СИ МАЛКО ИЛИ МНОГО ТАРИКАТ .

TO

11.05.05
17:08

Da, efektite ot kreatina sa takiva(kato Roni nqma da stane6 nito sas steroidi, nito sas ni6to:) i nai vajnoto e 4e energiqta ot nego ti idva o6te na 2 - 3 den sled kato si po4nal, i to na max- ka4va6 po 5- 10kila na vsqko uprajnenie.  Dokato ot steroidite stava s natrupvane- otna4alo ne osobeno.
  Edno dve mom4eta ot teq gore prosto ne znaqt za kakvo stava vypros. A otnosno BG proizvoditelite - za mene te vsi4ki sa mente,ama vyv nai-vis6a forma… taka 4e nikoga ne za6titavam,prosto se optvam da dam malko informaciqa pustiq kreatin.

На 16 години съм, 72кг, ръка 34,8 см. Стажът ми е повече от половин година. Имам добри финансови възможности да си купя какъвто си поискам креатин, но след това което прочетох мисля да го пробвам този на JK. Стероиди не съм вземал, а от добавките имам много малък ефект. Ще ми навреди ли точно този креатин или да си го купя и да знам, че поне този път ще си дам парите за някакъв резултат  :evil:  ?

12.05.05
00:29

Щом имаш пари изобщо не си помисляй за български хр. добавки . Вземи си нещо на световно признатите марки WEIDER, UNIVERSAL, OPTIMUM и няма да сгрешиш !  :wink:
И нали знаеш много добре не е на добре  :) , а хубавите неща стават бавно, но затова са по-сладки .  8)

12.05.05
01:09

[quote author=“Unbreakable”]Stana mi jal za vsi4ki tiq hora deto si izmislqt nqkvi konspiracii. Emi vie prosto ne znaete kakvi sa efektite ot kreatina be! A te sa to4no takiva ka4va6 kilogrami (i na lejankata i masa), zadyrja6 voda ( i tuka napravo ne moga da povqrvam - 4e to tova si e osnovnoto svoistvo na kreatina be hora,to zatova go piqt - napompat li se s voda muskulite stavat po-golemi).RAZBERETE parvo kvo pravi kreatina i togava pi6ete.

Osven tova ot steroidite ti stavat golemi zarnata , na nqkoi ot vas da sa mu stanali golemi zarnata?
O6te ne6to i to mnogo vajno, steroidi ot vsqkakav tip sa vinagi po- skapi ot kreatina ,  taka 4enqma logika-prosto 6toto izliza neizgodno![/list]

Ефектите от креатина, извинявай, ама ако бяха такива всички щяхме да сме като Рони Колман и то без стеройди. :roll:  Как може да мислиш, че някаква добавка може да ни прави Супермени. Пък кво му е скъпото на бионабола? И се замисли дали не могат да слагат някакъв с изтекъл срок на годност, която цена просто не виждам как ще е “по скъпа от креатина”. И съм сигурен, че повечето, който са писали в тази тема не взимат креатин за сефте . НЕЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ЗАШИТАВАШ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОЙЗВОДИТЕЛИ КАТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЗА ДА ОТВОРИШ ФАБРИКА ЗА ДОБАВКИ ТРЯБВА ДА СИ МАЛКО ИЛИ МНОГО ТАРИКАТ .

Аз пък не мога да те разбера теб, че си мислиш че ефекта от креатина е точно такъв! Ще ти дам пример, пък си  прави изводите - както писах от другите креатини на Уидър, Юнивърсъл и Оптимум, не съм имал ефект, като от този на Джей Кей, а тях ги пиех със зареждаща фаза и т.н., както си трябва при това дози около 400 гр. (месечно, като за един цикъл с креатин), а този на Дж К го пиех само преди и след тренировка! Ефекта беше чудовищен, в сравнение със чуждите! Прави си изводите!!!! Капиш

12.05.05
02:58

От креатина на Нутрим не усетих никакъв ефект. Явно в него няма бионабол ;)

[quote author=“Unbreakable”]Щом имаш пари изобщо не си помисляй за български хр. добавки . Вземи си нещо на световно признатите марки WEIDER, UNIVERSAL, OPTIMUM и няма да сгрешиш !  :wink:
И нали знаеш много добре не е на добре  :) , а хубавите неща стават бавно, но затова са по-сладки .  8)

Ми аз сега Optimum & Universal си вземам  :wink:  Е, значи ще си направя 4 the first time един хранителен режим, пък виж станало нещо  :)  Добре, разубеди ме, аз не питах защото е български ами заради “чудовищния” ефект  :twisted:

12.05.05
10:15

[quote author=“YODA”]

[quote author=“Unbreakable”]Stana mi jal za vsi4ki tiq hora deto si izmislqt nqkvi konspiracii. Emi vie prosto ne znaete kakvi sa efektite ot kreatina be! A te sa to4no takiva ka4va6 kilogrami (i na lejankata i masa), zadyrja6 voda ( i tuka napravo ne moga da povqrvam - 4e to tova si e osnovnoto svoistvo na kreatina be hora,to zatova go piqt - napompat li se s voda muskulite stavat po-golemi).RAZBERETE parvo kvo pravi kreatina i togava pi6ete.

Аз пък не мога да те разбера теб, че си мислиш че ефекта от креатина е точно такъв! Ще ти дам пример, пък си  прави изводите - както писах от другите креатини на Уидър, Юнивърсъл и Оптимум, не съм имал ефект, като от този на Джей Кей, а тях ги пиех със зареждаща фаза и т.н., както си трябва при това дози около 400 гр. (месечно, като за един цикъл с креатин), а този на Дж К го пиех само преди и след тренировка! Ефекта беше чудовищен, в сравнение със чуждите! Прави си изводите!!!! Капиш

Незнам аз  дали капя, но внимавай ти от тоя креатин със зоб да не прокапиш, че кой знай може да почнат да слагат анаполон, тогава ефекта ще е още по-чудовищен .  :lol:

12.05.05
11:17

Едно нещо не ми е ясно..... каква е идеята да бухат толкова много (дори и само бианабол да е) “химия”, като това ще си е чиста проба продаване на загуба? За чий, да те зарибяват? Ми те ако продават повече, ще се набутват повече....
Да не говорим, че каква концентрация може да има на анабола - не може да е повече от креатин-а (като количество).... според мен дори и да има нещо, то ще е крайно недостатъчно, че да имаш някакъв изразен ефект точно от наличието на бианабол примерно.

12.05.05
12:33

да не мислиш че бианабола е хормон на растежа ве...никак не е скъп...никакъф проблем не им е...не съм пил този креатин и не подкрепям ничие твърдение

12.05.05
13:39

Много добре знам какви пари е бианабола.... но идеята е, че ти трябва читаво количество бианабол вътре, че да видиш нещо... направо трябва да махнат креатин-а..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1