01.05.10
11:55
Здравейте какво бихте ми препоръчали да си взема за маса. Аз се спрях на буустер, амино к-ни и може би някъв протеин или генер. Какво ви е мнението за animal test. За този продукт чувам или само много добри неща или само мн лоши, но не съм много запознат, и като цяло какво мислите за animal сериата и от кое от нещата за маса се усеща наи много ефект.
Доста се колебая дали да си взема буустер или нещо с повечко тестостерон.
Избинявам се, че пускам нова тема знам, че има такива, но искам ако може освен съвет какво да си взема да ми кажете кое е по добре.
01.05.10
16:19
Може ли пояснение,защо само 1 кутия от М-стак :)
01.05.10
16:33
Може и две, но ти трябва една за след Теста да запазиш натрупаното от него.
Ми след месец правя 19 тренирал съм около година и половина, но в началото много некадърно и нищо не стана. Сериозно от година. Зимата пих No Xplode, Cellmass, амино и протеин След та малко креаин, но от него не съм доволен. То като цяло от всичко имаше ефект опрелено, но можеше и още, аз не можеш да се храна и да се наспивам. Сега ми се е отдало време за ядене и спане, но не знам дали ще може да кача като е толкова топло.( как мислите?) Иначе съм висок 189-190 и съм 80-81 кг. Казаха ми да пия глутамин цяло лято да не свалям, това как ви се струва.
Като дадох повече инфо какво ще ми препоръчате.
П.С Преди време четох за няква комбинация на л-карнитине и трибулус с цел маса. ( мнение имате ли ?)