01.05.10
23:27
Здравейте! Абсолютен новак съм в средата на боди билдинга, и предполагам това е важно като начало. :) Искам да ви помоля ако можете да дадете някакви съвети за ефикасно трениране с подходяща програма. Попринцип, както всеки друг искам възможно най-бързо, с възможно най-добри резултати да постигна максимален ефект. Относно физиката ми: Определено съм ектоморф, прекалено висок(193см) и прекалено слаб(85кг.), казвали са ми че килограмите са ми добре за височината но като се погледна съм доста хърбавичак, предполагам костите ми са по-тежки, или е от тежеста с краката ми(тренирал съм футбол 10години, и съм на 19. Искам добре изглеждащо тяло, с добре оформена мускулна структура. Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:06.
02.05.10
09:05
Качествена храна + тренировки за начинаещи.
Ако очакваш бързи резултати се откажи.
Мнението беше редактирано от Питбула на 02.05.10 09:05.
02.05.10
09:28
Захващай се и след 4-5 години те чакаме да дадеш снимки. ;)
Знам че тялото ми е от този тип който не търпи промени, или поне не моментални. :) Но и да не ходя 5 месеца, и да не се вижда никакъв ефект. За храната разбрах че ми трябва висококалорична диета, и да горя по-малко от консумираните калории... Също разбрах и какво е кръгла тренировка, трябва ли задължително да започна с тях?
Е след 5 години, ще ме гледате по телевизията, рамо до рамо с някой гардероб :D
Мнението беше редактирано от Somelse на 02.05.10 09:35.
02.05.10
09:45
казано от Somelse на 02.05.10, 09:34:
Защо си мислиш, че е толкова лесно?
казано от p17bull на 02.05.10, 09:45:
казано от Somelse на 02.05.10, 09:34:
Защо си мислиш, че е толкова лесно?
Това беше самоирония, която не си доловил ;) Не съм казал че е лесно, нито съм го мислил... Знам че бая пот ще се лее като се захвана :). А дори не е това и целта ми, не искам да немога да минавам през касите на вратите, просто искам да не изглеждам като плужек, и всички групи мускули да си личът.
Мнението беше редактирано от Somelse на 02.05.10 09:49.