01.05.10
13:23
Здравейте!
Имам следния странен проблем. От около половин година се храня внимателно като гледам да е от умерено до към ниско въглехидратно. Резултата е налице - повече издръжливост, повишена относителна сила, по-ниско лично тегло, намален процент мазнини. Въпреки това от малко повече от месец се случва следното - след като обядвам гледам да мине около 1 час и си пийвам малко вода -голяма чаша, около 250 мл... и веднага след това отивам до тоалетна. Имам чувството, че обяда ми не стои изобщо в стомаха ми. Понякога същото става и със закуската ми. Нямам проблем с вечеряте, само защото след това съм си в нас и нищо физически активно не правя. Това често ходене до тоалетната ми създава впечатлението, че не ми се усвоява храната. На всичкото отгоре въобще не мога да кача килограми.
Някой може ли да ми каже признаците на неусвояване на храната? Някакви предположения на какво може да се дължи?
02.05.10
05:45
може да си забързал много метаболизма ,но не ми се вярва направи 1 2 дни разтоварващи яж ,какво ти е на сърце и пробвай пак аз поне така бих направил.
Момче, не се притеснявай за глупости. За един час храната не може да стигне от усата до митницата. Това. че ходиш до тоалетната не означава, че “излиза” хранта, която си ял последно. Нали си ял и други неща преди това. Ако излизаше същата храна щеше да е под същата форма. Само може да се радваш че ходиш редовно до тоалетната. Виж ако ситуацията е “по-рядка”, разтройство демек, тогава трябва да се замислиш.
Съвсем друг е въпроса, че от ниски въглехидратното хранене не виждам как следва увелияаване на силата и издръжливостта...сигурен ли си че хе храниш нискъвъглехидратно?
Мнението беше редактирано от Callo на 02.05.10 11:05.