02.05.10
15:25
Така днес направих няколко грешки след който последва претренирване. Сутринта не закусих нищо станах в 9 в 11 отидох на тренировка много тежка тренировка направих за гърди и тежък флайс лошо подбрани тежести и 3 серии направих с помощ.Час след тренировката вече гърдите,трицепса и бицепса явно от флайса съм го натоварил погрешно ме болят чувствам ги изтръпнали а бицепса при стягане чувствам рязка болка.И въпроса ми е как да подходя утре имам гръб и бицепс след това почивка май да си взема 2 дена почивка или да направа утрешната тренировка, но по лека
Според мен утре си направи почивка или направи 1 кросче. До колкото знам бягането лекува всякакви мускулни трески и претренирания (то горе долу маи е едно и също :Д ).Може и да греша и все пак чуй мнението на някой друг от форума.
02.05.10
15:48
казано от thndr на 02.05.10, 15:39:
Според мен утре си направи почивка или направи 1 кросче. До колкото знам бягането лекува всякакви мускулни трески и претренирания (то горе долу маи е едно и също :Д ).Може и да греша и все пак чуй мнението на някой друг от форума.
Мускулната треска и претренирането не е едно и също!
Определено не е едно и също, плюс това от една тренировка е невъзможно да се претренира.
Гърба и бицепса са антагонисти на гърдите и трицепса, така че не си пречат взаимно, т.е., може да ги тренираш.
Ако си преразтегнал нещо бицепса (трудно ми е да си го представя как ще стане в тренировката за гърди, но все пак), може да не се натоварваш много.
Претренирането е състояние на организма, което наистина не зависи само от една тренировка. Прецени как се чувстваш утре и според това направи избора си :)