Помощ при избор на фат бърнер

01.05.10
16:53

Meltdown, Spyce или Fyre? Също така с кое е най-хубаво да се комбинира? В смисъл Meltdown + нещо например или Fyre + l-carnitin например.

Темата беше редактирана от thndr на 01.05.10 18:20.

Дай повечко информация за себе си , за да те профилираме :D

Години, стаж, килограми, процент подкожни, диета, начин на трениране, начин на живот, чувствителност към стимуланти, цели...

02.05.10
00:27

казано от RogerF на 01.05.10, 20:52:

Дай повечко информация за себе си , за да те профилираме :D

Години, стаж, килограми, процент подкожни, диета, начин на трениране, начин на живот, чувствителност към стимуланти, цели...

16, скоро права 17. 1.88 съм и тежа 99 кила. От годините би трябвало да разбереш, че не съм релефен, даже имам и голямо шкембже. Не си знам процента подкожни мазнини,спазвам нвд, тренирам активно джудо + 2 пъти фитнес седмичност. Освен л-карнитин други хранителни добавки не съм постигал. Целта ми е да стана доста як, но сега имам да чистя много. Хващам бас, че имам над 20 % подкожни мазнини, преди да зсапочна да тренирам бях и 116 килограма и 1.82. Сега съм що годе..леко дебел. Миналото лято както и това, което идва ще тренирам така. Сутрин от 10:00 и по обед от 16:00. От Понеделник до Петък. Миналото лято не се хранех добре, нито спазвах режими, дори не се наспивах и бях стопил до 95 килограма, но операция+коледа ме съсипаха и ме докараха до 104 кг. Сега съм ги редуцирал на 99 :) Целта ми е лятото да махна изцяло корема, да намаля драстично подкожните мазнини, наясно съм вече с диетите, само, че разбирам от хранителни добавки колкото и от математика (едвам минавам). Наясно, съм че това лято ще ми трябва л-глутамин/бцаа/аминокиселини или незнам и аз вече какво от толкова четене. Искам да комбинирам бърнера с нещо друго, ама не чак толкова, че да зема да припадна. Чувствителноста към стимулантите..ами преди пиех 2 капсули л-карнитин преди да си легна и в 20-30 % от случайте се въртях по 2-3 часа докато заспя. Целите както казах най-вече са да почна отсега чистенето до края на лятото, да намаля драстично мазнините, и ако все пак не е много трудно да кача и достатъчно мускулна маса. Питай ме още каквото искаш. Главно лятото тренирах иначе 1 тренировка джудо с кимоно и 1 тренировка главно кросфит/кросче/нещо със щангите в джудо залата. В момента тренирам от 4 до 6 пъти седмично, но не толкова умерено заради ставите...в момента съм в растеж и ме “бъзикат” но щом почнах да клякам с щанга значи смятам, че коленете са ми минали. Това беше малко офф-топик за ставите ама айде да кажа още за трайнинга ми и така.

02.05.10
12:38

Впрочем има ли смисъл да се зима и едновременно фат бърнер+л-карнитин..?

02.05.10
19:29

Май ще постна във “Хранителни добавки за изгаряне на мазнини” ^^

Мисля, че за твоя случай Fyre e по-удачен вариант.Meltdown удря доста повече, трябва ти нещо по-равномерно, а и Fyre e доказал се продукт.По-добре old school и доказано , отколкото десетките нови продукти със съмнително качество ( и съставки)

03.05.10
16:11

А с какво да го комбинирам . Аминокиселини/л-глутамин или и аз незнам..

с БЦАА и Л-карнитин ;) Ако нямаш пари за двете, само БЦАА.

04.05.10
16:37

казано от RogerF на 03.05.10, 17:58:

с БЦАА и Л-карнитин ;) Ако нямаш пари за двете, само БЦАА.

Можеш ли да ми линкнеш кой БЦАА. Ще имам парите ми се струва ако БЦАА не са толкова скъпи, л-карнитина си го позволявам и дори сега. Само лятото ще ползвам 1 месец фат бърнер с почивка 2 седмици ако е нужно при фат бърнерите, и после пак така до като започна училище. Да речем, че имам бцаа,л-карнитин и фат бърнер. Би трябвало да ги бия така :
Сутрин на гладно 2 капсули л-карнитин + 2 капсули фат бърнер. Това го пия в 9 часа тренировката ми е от 10:30. После около 15:00 часа пия 1 капсула л-карнитин и 1 фат бърнер. Тренировката ми е около 16:00 часа. Само ще ми кажеш БЦАА кога да приемам. Всъщност бцаа някаква комбинация от аминкоселини + нещо ли е :)До колкото знам БЦАА ще ми помогне да изгарям мазнини без да губя ММ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1