28.04.10
19:27
Здрваейте.Искам някой да ми даде идея как да си комбинирам тренировката с тежести с тренировка на лост и успоредка.Много искам да почна и на лостове да ходя за да стана по-пластичен и да се науча да правя силовото упр.на лост също и да дигна бройката на набираниоята. Ако искате допълнителна информация питайте.Благодаря.
Темата беше редактирана от dbakalov на 28.04.10 19:39.
Пуснах темата в тенировъчни програми ,защото се надявам да свормира нещо като програма.
Давайте мнения !!! Толкова хора сте видяли темата едвали никой няма мнение по въпроса.
29.04.10
14:55
Никой уважаващ себе си не би се заел да ти направи цялостна програма без да знае нищо за теб. Да не говорим, че я искаш наготово.
Аз, например, бих те питал поне 10 неща, бих се поинтересувал за сегашното ти ниво като постижения не само на набиранията и бих ти предложил няколко варианта. Например, ако имаш лост у вас на вратата ще ти направя друга програма в сравнение с такава, ако ще ходиш на лостове само 2 пъти в седмицата.
Както ти казаха - търси ;)
Какво разбираш под лостове :) Повечето хора правят кофички и набирания в програмите си.(или поне трябва да правят :) )
29.04.10
15:14
Ами приятел моята тренировка е кръгова.
Лежанка+набиранки+коремни+бедра+бицепс+трицепс+скрпипец+кофички, некои и по два пъти...
Отделно чат пат ходя да тичам.
След тичането отивам до училищния двор, правя кофички плюс набиранки.
Та не мога да ти осмисля въпроса.
Къв ти е точно проблема да правиш кофички и набиранки?
Питаш как да ги правиш без да си дадеш зор ли, що?
Наистина странен въпрос. Все едно да пидам мога ли да правя лежанка в тренировката и как да я комбинирам...
Ами комбинирай я нормално.
Ако правиш сплит, кофите в деня за гърди, набиранките в гърба.
Ако правиш кръгова, и двете в кръговата...
Колкото вида си избереш, толкова, мокри, сухи, мазни...
Къв ти е проблема?
казано от D3BEP на 29.04.10, 15:14:
Ами приятел моята тренировка е кръгова.
Лежанка+набиранки+коремни+бедра+бицепс+трицепс+скрпипец+кофички, некои и по два пъти...
Отделно чат пат ходя да тичам.
След тичането отивам до училищния двор, правя кофички плюс набиранки.Та не мога да ти осмисля въпроса.
Къв ти е точно проблема да правиш кофички и набиранки?
Питаш как да ги правиш без да си дадеш зор ли, що?
Наистина странен въпрос. Все едно да пидам мога ли да правя лежанка в тренировката и как да я комбинирам...Ами комбинирай я нормално.
Ако правиш сплит, кофите в деня за гърди, набиранките в гърба.
Ако правиш кръгова, и двете в кръговата...
Колкото вида си избереш, толкова, мокри, сухи, мазни...
Къв ти е проблема?
1.Павя набиране като първо упр.в ден за гръб.
2.кофичките ме помпят много добре ама там дето тернирам нямаме успоредка.
казано от Oranje на 29.04.10, 14:55:
Никой уважаващ себе си не би се заел да ти направи цялостна програма без да знае нищо за теб. Да не говорим, че я искаш наготово.
Аз, например, бих те питал поне 10 неща, бих се поинтересувал за сегашното ти ниво като постижения не само на набиранията и бих ти предложил няколко варианта. Например, ако имаш лост у вас на вратата ще ти направя друга програма в сравнение с такава, ако ще ходиш на лостове само 2 пъти в седмицата.
Както ти казаха - търси ;)
Висок съм 183см,83 кг.Правя набираниоя като първо упр. в тернировката за гръб ама просто не мога да дигна бройкато каквото и да направя.Искам да ходя и на лостове за да мога да стана по пластичен и жилав ,защото от тернировките с тежести ставам по едър и силен ама както споменах не мога да дигна бройката на набиранията (5х5) иначе с кофичките съм по добре.Идеята беше да имам определен период в който да трениам само на лост и успоредка (защото над нас има площадка).И така в последствие да се науча да правя силовото упс. на лост и такива подобни изпълнения.Ако искаш още информация питай.Тренировката с тежести е 4 дневна понеделник ,вторник ,четвъртък и петък.
Мнението беше редактирано от dbakalov на 29.04.10 18:55.
На последък изведнъж натежах доста и набирането ми стана още по-тежко.Иначе имам лост у нас на тавана закован за гредите.
Мнението беше редактирано от dbakalov на 30.04.10 03:55.
29.04.10
19:12
Ако искаш да вдигнеш бройката на набиранията трябва да правиш повече набирания.
5Х5 е добре.
Направи 6Х5 ... Или 5Х5 +1Х3… И така постепенно до 6х5
След 6 Х5 опитай 7Х5
След това върни на 5Х5 но първата серия напъни за 6 или 7.
Това ти е тактиката.
Преди да можеш поне десет набиранки, че даже и повече, силовото е почти безмислено или няма да е силово, а скоково.
Лошото е че щом растеш на килограми, това определено те спъва в бройката. Но продължавай да се мъчиш.
Иначе, можеш да замениш гърдите и заалта с тренировка навън, определено.
В сайта съм написал статия с тренировка на открито. Вкарай и кофички, и коремни и каквото още искаш.
http://www.bb-team.org/articles/3636/
Тя е за сила ,затов са малко упражненията. Ти можеш да правиш каквото си искаш още.
казано от D3BEP на 29.04.10, 19:12:
Ако искаш да вдигнеш бройката на набиранията трябва да правиш повече набирания.
5Х5 е добре.
Направи 6Х5 ... Или 5Х5 +1Х3… И така постепенно до 6х5
След 6 Х5 опитай 7Х5
След това върни на 5Х5 но първата серия напъни за 6 или 7.
Това ти е тактиката.
Преди да можеш поне десет набиранки, че даже и повече, силовото е почти безмислено или няма да е силово, а скоково.Лошото е че щом растеш на килограми, това определено те спъва в бройката. Но продължавай да се мъчиш.
Иначе, можеш да замениш гърдите и заалта с тренировка навън, определено.
В сайта съм написал статия с тренировка на открито. Вкарай и кофички, и коремни и каквото още искаш.
http://www.bb-team.org/articles/3636/
Тя е за сила ,затов са малко упражненията. Ти можеш да правиш каквото си искаш още.
Мерси статията е много хубава и съвета за набирането смятам да го изпробвам.Обаче работата е там ,че не искам да зарязвам залата и искам нещо като втора програма за определен период в който да я прилагам дето е само за лосто
ве разбирате ли.Ако някой може да предложи тази втора програма да пише.
02.05.10
20:12
Е това ти го писах по горе.
След като тичам ,отивам на лостовете и правя 5-6 серии набиранк ии кофички. Ето ти втора програма.
А първата ми е вечер въ вфитнеса, където между другото пак правя някоя набиранка и кофичка.
Нищо сложно, просо отиваш и правиш. Какво е то първа, втора програма .Прави си, ак оусети преумора спри и толкова.