Комбиниране на трен.с тежести и лостове.

28.04.10
19:27

Здрваейте.Искам някой да ми даде идея как да си комбинирам тренировката с тежести с тренировка на лост и успоредка.Много искам да почна и на лостове да ходя за да стана по-пластичен и да се науча да правя силовото упр.на лост също и да дигна бройката на набираниоята. Ако искате допълнителна информация питайте.Благодаря.

Темата беше редактирана от dbakalov на 28.04.10 19:39.

28.04.10
19:42

Пуснах темата в тенировъчни програми ,защото се надявам да свормира нещо като програма.

28.04.10
20:43

Има много подобни теми, потърси, наскоро са разисквани :)

29.04.10
14:48

Давайте мнения !!! Толкова хора сте видяли темата едвали никой няма мнение по въпроса.

Никой уважаващ себе си не би се заел да ти направи цялостна програма без да знае нищо за теб. Да не говорим, че я искаш наготово.
Аз, например, бих те питал поне 10 неща, бих се поинтересувал за сегашното ти ниво като постижения не само на набиранията и бих ти предложил няколко варианта. Например, ако имаш лост у вас на вратата ще ти направя друга програма в сравнение с такава, ако ще ходиш на лостове само 2 пъти в седмицата.
Както ти казаха - търси ;)

29.04.10
14:57

Какво разбираш под лостове :) Повечето хора правят кофички и набирания в програмите си.(или поне трябва да правят :) )

Ами приятел моята тренировка е кръгова.
Лежанка+набиранки+коремни+бедра+бицепс+трицепс+скрпипец+кофички, некои и по два пъти...
Отделно чат пат ходя да тичам.
След тичането отивам до училищния двор, правя кофички плюс набиранки.

Та не мога да ти осмисля въпроса.
Къв ти е точно проблема да правиш кофички и набиранки?
Питаш как да ги правиш без да си дадеш зор ли, що?
Наистина странен въпрос. Все едно да пидам мога ли да правя лежанка в тренировката и как да я комбинирам...

Ами комбинирай я нормално.
Ако правиш сплит, кофите в деня за гърди, набиранките в гърба.
Ако правиш кръгова, и двете в кръговата...
Колкото вида си избереш, толкова, мокри, сухи, мазни...
Къв ти е проблема?

29.04.10
18:44

казано от D3BEP на 29.04.10, 15:14:

Ами приятел моята тренировка е кръгова.
Лежанка+набиранки+коремни+бедра+бицепс+трицепс+скрпипец+кофички, некои и по два пъти...
Отделно чат пат ходя да тичам.
След тичането отивам до училищния двор, правя кофички плюс набиранки.

Та не мога да ти осмисля въпроса.
Къв ти е точно проблема да правиш кофички и набиранки?
Питаш как да ги правиш без да си дадеш зор ли, що?
Наистина странен въпрос. Все едно да пидам мога ли да правя лежанка в тренировката и как да я комбинирам...

Ами комбинирай я нормално.
Ако правиш сплит, кофите в деня за гърди, набиранките в гърба.
Ако правиш кръгова, и двете в кръговата...
Колкото вида си избереш, толкова, мокри, сухи, мазни...
Къв ти е проблема?

1.Павя набиране като първо упр.в ден за гръб.
2.кофичките ме помпят много добре ама там дето тернирам нямаме успоредка.

29.04.10
18:51

казано от Oranje на 29.04.10, 14:55:

Никой уважаващ себе си не би се заел да ти направи цялостна програма без да знае нищо за теб. Да не говорим, че я искаш наготово.
Аз, например, бих те питал поне 10 неща, бих се поинтересувал за сегашното ти ниво като постижения не само на набиранията и бих ти предложил няколко варианта. Например, ако имаш лост у вас на вратата ще ти направя друга програма в сравнение с такава, ако ще ходиш на лостове само 2 пъти в седмицата.
Както ти казаха - търси ;)

Висок съм 183см,83 кг.Правя набираниоя като първо упр. в тернировката за гръб ама просто не мога да дигна бройкато каквото и да направя.Искам да ходя и на лостове за да мога да стана по пластичен и жилав ,защото от тернировките с тежести ставам по едър и силен ама както споменах не мога да дигна бройката на набиранията (5х5) иначе с кофичките съм по добре.Идеята беше да имам определен период в който да трениам само на лост и успоредка (защото над нас има площадка).И така в последствие да се науча да правя силовото упс. на лост и такива подобни изпълнения.Ако искаш още информация питай.Тренировката с тежести е 4 дневна понеделник ,вторник ,четвъртък и петък.

Мнението беше редактирано от dbakalov на 29.04.10 18:55.

29.04.10
18:58

На последък изведнъж натежах доста и набирането ми стана още по-тежко.Иначе имам лост у нас на тавана закован за гредите.

Мнението беше редактирано от dbakalov на 30.04.10 03:55.

Ако искаш да вдигнеш бройката на набиранията трябва да правиш повече набирания.
5Х5 е добре.
Направи 6Х5 ... Или 5Х5 +1Х3… И така постепенно до 6х5
След 6 Х5 опитай 7Х5
След това върни на 5Х5 но първата серия напъни за 6 или 7.
Това ти е тактиката.
Преди да можеш поне десет набиранки, че даже и повече, силовото е почти безмислено или няма да е силово, а скоково.

Лошото е че щом растеш на килограми, това определено те спъва в бройката. Но продължавай да се мъчиш.

Иначе, можеш да замениш гърдите и заалта с тренировка навън, определено.
В сайта съм написал статия с тренировка на открито. Вкарай и кофички, и коремни и каквото още искаш.
http://www.bb-team.org/articles/3636/
Тя е за сила ,затов са малко упражненията. Ти можеш да правиш каквото си искаш още.

01.05.10
18:21

казано от D3BEP на 29.04.10, 19:12:

Ако искаш да вдигнеш бройката на набиранията трябва да правиш повече набирания.
5Х5 е добре.
Направи 6Х5 ... Или 5Х5 +1Х3… И така постепенно до 6х5
След 6 Х5 опитай 7Х5
След това върни на 5Х5 но първата серия напъни за 6 или 7.
Това ти е тактиката.
Преди да можеш поне десет набиранки, че даже и повече, силовото е почти безмислено или няма да е силово, а скоково.

Лошото е че щом растеш на килограми, това определено те спъва в бройката. Но продължавай да се мъчиш.

Иначе, можеш да замениш гърдите и заалта с тренировка навън, определено.
В сайта съм написал статия с тренировка на открито. Вкарай и кофички, и коремни и каквото още искаш.
http://www.bb-team.org/articles/3636/
Тя е за сила ,затов са малко упражненията. Ти можеш да правиш каквото си искаш още.

Мерси статията е много хубава и съвета за набирането смятам да го изпробвам.Обаче работата е там ,че не искам да зарязвам залата и искам нещо като втора програма за определен период в който да я прилагам дето е само за лосто
ве разбирате ли.Ако някой може да предложи тази втора програма да пише.

Е това ти го писах по горе.
След като тичам ,отивам на лостовете и правя 5-6 серии набиранк ии кофички. Ето ти втора програма.
А първата ми е вечер въ вфитнеса, където между другото пак правя някоя набиранка и кофичка.
Нищо сложно, просо отиваш и правиш. Какво е то първа, втора програма .Прави си, ак оусети преумора спри и толкова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1