03.05.10
11:29
От известно време съм на ВВД и не съм качил и 100гр. меря се през седмица, но нищо. Бях качил 1кг. и сега го няма, не мога да си обясна какво става.. мисля да си взема протеин и креатин, ама не съм сигурен, ако си прахосам парите напразно.. какво ще ми препоръчате ? Опитвам се да ям най-вече ориз, макарони, спагети, картофи.
Темата беше редактирана от fam0us на 03.05.10 11:29.
Говоря за въглехидратите. Белтъчините също не са ми много, ама какво да правя. Не мога да погълна повече храна от това.
Качество за сметка на количество. Не си от вчера във залата (или във форума). Прави по-малки хранения, но по-често. И защо мислиш, че ще си прахосаш парите ако ги дадеш за протеин и креатин? Все пак протеина е храна на прах, а креатина е най-използваната хранителна добавка. Напиши как се храниш за да видим къде куцат нещата.
Абе, не знам. Ще овелича количеството на храната пък ще видя, ако има нещо ще пиша. Все пак благодаря.
Но гледай да не е за сметка на качеството. Напиши все пак как се храниш.
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 03.05.10 12:39.
казано от fam0us на 03.05.10, 12:36:
Абе, не знам. Ще овелича количеството на храната пък ще видя, ако има нещо ще пиша. Все пак благодаря.
В дневника ти са ти отговорили вече ;)
Eдно приятелче ми повтаряше същото с години... преди 4 месеца започна да се храни много сериозно, ама много, за тия 4 месеца качи 8 кила чисто... та и той с бърз метаболизъм... яж просто... много и на често белтъчни храни и търпение не една седмица и да казваш не мога... голяма част от успеха е и самонагласата. Четеш дневниците на хората в добра форма има тонове идеи, които можеш да “откраднеш”
казано от CKOTA на 03.05.10, 21:52:
Той е написал в дневника има дори повече от един.
Въобще не зная, че има дневник.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.05.10 22:00.