02.05.10
16:24
Здравейте,
На 30г. съм 185/85кг. тренирам от година и няколко месеца. В залата съм три пъти седмично, като тренировката ми е около час и четирдесет минути. Спазвам хранителен режим, който включва пилешко филе + ориз или картофи / на обяд/ и вечер пилешко със салата от домати и краставици. В междинните хранения през деня, приемам Синта 6. Скоро си мерих мазнините в тялото, и се оказа че имам 3% над нормалното. Локализирани са както може да се досетите в областта на корема/в долната част/ и отстрани. Старая се да правя кардио поне по 30-40 минути, като треньора ми каза и да тичам. За съжаление, по-време на тренировка често нямам енергия, и правя компромис с тичането като го заменям с интензивно ходене. Треньора ми препоръча да си помогна и с фет бърнер, и ми препоръча Файър. Ходих до СилаБГ от където си пазарувам, но там нямаше мостри за да го тествам. Интересното е че, ми казаха че не ми го препоръчват, и ми предложиха няколко варианта като мисля че най-ми допадна Термонекс на БСН. Идеята е, да си взема качествен продукт, с изпитано действие. Също така аз не консумирам кафе, така че продукта не трябва да е някой който ще ме държи на черешата постоянно. Смятате ли че Термонекс е подходящ в случая? Мисля ако си го взема, да започна с малки дози за да привикна към кофеина, и съчетан с кардиото и режима да изчистя останалите мазнини. Ще се радвам да чуя мнения по въпроса, благодаря предварително :)
Интересно ми е какво правиш 1ас и 40 мин в залата ,или това ти е силовата тренировка+кардиото
02.05.10
19:48
Не го препоръчват щото не е техен продукт :D
А термонекса е пълен шит според мен.
e_s_n - какво знаеш за Ерготамин-а (Ergotamine), че толкоз ербап препоръчваш кофергамин-а ?
03.05.10
07:49
@ biker_boy - да, около час ми е силовата + 40мин. кардиото, въпреки че треньора ми казва ако мога и по час кардио да изкарам ще е най-добре.
@RogerF - да, предполагам че има някакъв вид налагане на тази марка, но все пак- какво имаш предвид под “шит”
@e_s_n - не пия кафе и не пуша, щото не ме кефи. Нямам и намерение да започвам тепърва. Мисълта ми беше, временно да си “помогна” За “чудотворните хапчета” си прав, но не съм от тия дето биха разчитали само на това. Миналата година пих Майтотропин, който е доста прехвален но за съжаление при мен нямаше ефект. Вярно, бях недисциплиниран и не спазвах точно диетата, но най-важното е че той не ми даваше никаква енергия, постоянно бях като парцал от него.
Иначе за Термонекса, принципно няма много инфо по форумите - дали щото не си заслужава или не? В момента нямам възможност да дам много пари за някакъв “хай” продукт, а и термонекса е на промоция. Та се чудя как са постъпя..
03.05.10
17:55
казано от summertime на 03.05.10, 07:49:
@RogerF - да, предполагам че има някакъв вид налагане на тази марка, но все пак- какво имаш предвид под “шит”
Еми конкретния продукт не е нищо особено, а според мен BSN са малко прехвалени.За изгодни пари можеш да си вземеш далеч по-добри продукти.
казано от e_s_n на 03.05.10, 17:15:
Ами не действа митотропина ..... :lol:.
То ако става въпрос цялото име на раздела е един оксиморон - ”Хранителни добавки за изгаряне на мазнини”... what ??????
Диетата си е диета, изразходването на калории си е изразходване на калории. Другото е просто потребителски интерес на хора с проблеми с мазнините, които търсят под вола теле. Нещата които имат наистина мощен ефект са забранени и да речем опасни - стероиди, препарати които действат на щитовидната жлеза, CEA като по-лайт едва ли не, но пак кофти...
И те НЕ изгарят мазнини, ами ти форсират метаболизма, което може да има неочаквани и недобри последствия. Не е за всеки.
Добре де колега как ще обясниш факта че миналата година месец и малко си стоях закотвен на 96 кг ,след това почнах sx ,без почити да променям диетата и тренировките и след 45 дена бях 90 кг.Освен това за мене е достатъчно че примерно бърнъра ти дава енергия и сутринта като идеш на стадиона не ти се спи ами имаш енергия да бягаш.
03.05.10
20:03
Емо, винаги ми е правило впечатление, че си начетено момче, знаеш много кое как трябва да направиш за да постигнеш това, което искаш.
Обаче винаги при теб теорията изпреварва практиката. Не знам и аз защо така правиш. Знаеш кое ще сработи, ама не се и напъваш много-много. За 1 година почти не си мръднал на форма.Не, че ти давам зор, разбира се, но ще се радвам да постигнеш това,което беше запланувал отпреди. ;)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.05.10 20:06.
04.05.10
04:37
Mitotropin is a shit, Eмо. Съгласен съм с теб. Вместо енергия те прави да се чувстваш парцал.
04.05.10
06:05
казано от Aleksandar Marinov на 04.05.10, 04:37:
Mitotropin is a shit, Eмо. Съгласен съм с теб. Вместо енергия те прави да се чувстваш парцал.
X2 и аз се разочаровах от него
Ще пиша отзиви на края на месеца относно Митото .. за сега не мога да се оплача.
07.05.10
14:18
Привет отново, значи взех го въпросния Термонекс. Пия го вече два дена, като взимам по две капсули два пъти дневно. Първите впечатления :
* чуствам прилив на енергия, но не изведнъж както при Митотропина. В прекрасна кондиция през целия ден.
* липсват всякакви индикации че пия “нещо” - няма тремори, няма превъзбуда, не ме боли глава, въобще липсва какъвто и да е дискомфорт.
* меря кръвното по няколко пъти на ден - 120/70 с отклонения разбира се, но горе долу в тая граница.
* нямам учестен пулс
* вечер го взимам към 17.00 часа, тъй като в 18.00 отивам във фитнеса - спя прекрасно, не ми влияе на съня.
* във фитнеса - правя си кардиото без да изплезя език, като се старая да е 40мин. в края на тренировката. Реално имам енергия и за още, но на този етап нямам време. Плувам във пот - което предполагам е добре :)
* тежестите - чуствам умора разбира се, но бързо отшумява и в рамките на няколко секунди мога да вдигам пак.
* като цяло - единственото нещо което усещам, след приема на бърнера е затопляне на тялото. Тези два дена в които го взимам, спя почти без нищо защото се изпотявам.
Разбира се, не изключвам всичко това което написах да е плод на внушение /в което няма нищо лошо де/, така че продължавам напред. След като приключа с бърнера, ще пиша за евентуални резултати :)
АП
Мнението беше редактирано от summertime на 08.05.10 07:53.
08.05.10
19:43
Здравейте,занимавам се с фитнес от 13год.на 26 год. Взимала съм много фетбърнари,л-карнитин и т.н.т :) Сега съм добри килограми,но искам да поизчистя тук-там за лятото.Взех липо 6х,и го взимам 2-ри ден само по-една капсула сутрин и вечер,понеже нямам много за сваляне пък съм и малко кила(46-164см)Виждам,че тук има доста хора които разбират от новите бърнари и искам да попитам дали е нормално при толкова малък прием да ми прилошава ?
Вземам го и с идеята да ме тонизира,а л-карнитина имам чувството че не ми действа вече :-)
08.05.10
20:05
Не ти действа вече защото трябва да се почива от л-карнитина,тялото се пренасища,а вярвам ти не си правила мн мн почивки...
Само немога да проумя защо взимаш такива добавки при положение,че си 46кг :O
пс Дай една снимка,та да ти видим тези мазнинки ;d
08.05.10
20:54
:lol: Еееее,че води до вманиачаване,води,но съм правила някакви почивки все пак ;-) Проблема ми е в задните части,там много трудно чистя.Инъче като цяло корема , талия и бедра положениео е добре.Наистина като погледне човек килограмите са малко,но когато натрупването е само в една определена област дразни :-P не мога да пусна снимка ,защото е голяма и незнам как да я намаля ,но ще пробвам :-)