Изгаряне на паласки....

15.05.07
11:40

Абе пия л-карнитин  на Ultimate Nutrition .. след всяка тренировка тичам по 5-7мин. и на корема гооооооооооре долу се поизчисти и дори плочки се показаха.. но талията ми си остава пак широка.. имам паласки.. не ям сладко, не пия газирано, не пия алкохол, не пуша... ям си горе долу добри храни... салати, зеленчуци, месо.. и прочие.. кажете поне упражнения някакво, което да ми намали талията и да ги махна тези паласки.. правя корем пак всяка тренировка.. и на страни правя но неще...

Защо само 5 мин. тичане? Много се жалиш. Вдигни ги на 30ина.

15.05.07
12:11

30min след тренировка? :О Аз ще колабирам..

15.05.07
12:50

Започни от 15 и ги качвай с всяка следваща тренировка :)

15.05.07
14:24

ще се наложи да увеличиш аеробната тренировка,т.е ако я правиш след стандартна силова тренировка на около 20-30 мин.,ако ти е самостоятелна в нетренировъчен ден на 40-45 мин. :-) Не е нужно да бягаш,ако ти е трудно...(при бягане се губи и повече мускулна маса,а в зависимост от килограмите ти може и да е прекалено натоварващо за ставите)Достатъчно ти е бързо ходене 5-7км/ч,при наклон от 4-8% или велоергометър-аз не го предпочитам,(много ми убива на четирибуквието)ако го правя по-често.Паласките се стопяват последни,заедно с мазнината около пъпа и долната част на гърба,много са упорити,така че не се предавай ;-)

AL

15.05.07
14:28

Techo искам да те попитам от колко време го пиеш тоя Л-карнитин ?
И Фет Бърнър-а не е ли по-ефективен :?

16.05.07
04:41

Пия го от към седмица.. И за какво ми е Фет Бърнър.. аз не съм свиня 150кг която трябва да сваля аз просто имам мазнини около корема и искам да ги изчистя ..

ИВ

17.05.07
13:20

казано от techo на 16.05.07, 04:41:

Пия го от към седмица.. И за какво ми е Фет Бърнър.. аз не съм свиня 150кг която трябва да сваля аз просто имам мазнини около корема и искам да ги изчистя ..

Не мислиш ли, че обръщението свиня е излишно ?

AL

17.05.07
19:24

казано от techo на 15.05.07, 11:40:

Абе пия л-карнитин  на Ultimate Nutrition .. след всяка тренировка тичам по 5-7мин. и на корема гооооооооооре долу се поизчисти и дори плочки се показаха.. но талията ми си остава пак широка.. имам паласки.. не ям сладко, не пия газирано, не пия алкохол, не пуша... ям си горе долу добри храни... салати, зеленчуци, месо.. и прочие.. кажете поне упражнения някакво, което да ми намали талията и да ги махна тези паласки.. правя корем пак всяка тренировка.. и на страни правя но неще...

Инересно ми е как ти се показаха плочките па имаш паласки :question:

18.05.07
05:23

Много въпроси задавате бе.. просто талията ми е широка.. не съм казал че имам перфектна преса.. съвсем леко се подават..

MR

18.05.07
09:23

казано от techo на 15.05.07, 11:40:

Не тренирай корема слад всяка тренировка , най много 2 пъти седмично 3 упражнения по 3 серии по 20-30 повторения.По талията има много мускули които ако тренираш много ще се развият и ще увеличат обиколката и.Избягвай упражнения за страничната част освен въртене на трупа без тежест.Увеличи аеробиката след тренировка до 20 мин като поддържаш 65% от макс си пулс.

12.09.09
19:28

tova mislq che moje da pomogne :)

http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/

14.09.09
10:56

Много познато ми звучи :) Коса мускулатура тренираш ли? Преди време, но и бях с 10кг по-малко, изчистих паласките само с трениране, добър режим и наклони в страни за коса мускулатура 5х20. Пътеката и велоергометъра никак не са ми любими места.

Мнението беше редактирано от gssatcc на 14.09.09 10:57.

NE

14.09.09
12:22

казано от nigga на 14.09.09, 10:56:

Много познато ми звучи :) Коса мускулатура тренираш ли? Преди време, но и бях с 10кг по-малко, изчистих паласките само с трениране, добър режим и наклони в страни за коса мускулатура 5х20. Пътеката и велоергометъра никак не са ми любими места.

за колко време си премахна паласките?какво точно е наклони в страни за коса?аз правя наклони в страни но всичко ми се лепва за паласките,правя кардио 4-7 пъти в седмицата,спазвам режим без да ям захар и въглехидрати но не искат да си отидат тези досадни паласки  >:(  :blank: задникът ми е почти плосък,краката ми са клечки,ръцете също,само паласките да махна и ще ми стане съразмерно тялото  :vampire:

14.09.09
14:34

Премахнах ги за около 8 месеца. Не звучи много съблазнително, нали? Наклони в страни са - вземаш тежест, не много голяма, сама си преценяваш и накланяш от крайно ляво до крайно дясно положение. Не е панацея, но при мен се получава. С тези паласки и мазнини много субективна работата.

14.09.09
20:36

казано от nigga на 14.09.09, 14:34:

Премахнах ги за около 8 месеца. Не звучи много съблазнително, нали? Наклони в страни са - вземаш тежест, не много голяма, сама си преценяваш и накланяш от крайно ляво до крайно дясно положение. Не е панацея, но при мен се получава. С тези паласки и мазнини много субективна работата.

Малко ме съмняваш с това упражнение да си премахнал паласките ;) Ама карай ...

КК

15.09.09
00:54

казано от techo на 18.05.07, 05:23:

Много въпроси задавате бе.. просто талията ми е широка.. не съм казал че имам перфектна преса.. съвсем леко се подават..

Ама сме и нагли, хората се опитват да ти помогнат, а ти даже с претенции..

15.09.09
06:17

казано от Камен Каменов на 15.09.09, 00:54:

казано от techo на 18.05.07, 05:23:

Ама сме и нагли, хората се опитват да ти помогнат, а ти даже с претенции..

Не че нещо,ама “наглите” са изнаглявали през 2007…..

MA

15.09.09
07:40

И какво от това. Иван Шишманов дето е тук май от началото беше заплашван с БАН.

03.05.10
20:34

Неисках да създавам още 10000 теми за паласките,за това ще попитам тук.Обиколката ми е 83,трябва да стигна до 75 ... Имам кростренажор и всеки ден ако съм по 40 минути на 6 степен ? Ходя и на фитнес 3 пъти във седмицата..бягам на пътечката но издържам към 15 минути.Ходя пеша всеки ден поне 6-7км.Правя коремни и сега ако почна и тези наклони в страни за коса,въпросът ми е за 1 месец дали ще мога да се отърва от тях?
П.П.Снимки в профила ми...Наиситна ми е важно да ги премахна до 1 месец ...
Храна:Кисело мляко,бяла рибка,белтъци,краставици,домати,активия закуска хаха и от време на време по някоя вафла ;д

04.05.10
03:58

Забрави ги тия вафли ;). Кростренажора е добре, обаче може да го пропускаш в тренирвъчните дни. След тренировка мисля че ти стигат 15 мин на пътеката.

04.05.10
08:36

казано от rozovka на 03.05.10, 20:34:

Неисках да създавам още 10000 теми за паласките,за това ще попитам тук.Обиколката ми е 83,трябва да стигна до 75 ... Имам кростренажор и всеки ден ако съм по 40 минути на 6 степен ? Ходя и на фитнес 3 пъти във седмицата..бягам на пътечката но издържам към 15 минути.Ходя пеша всеки ден поне 6-7км.Правя коремни и сега ако почна и тези наклони в страни за коса,въпросът ми е за 1 месец дали ще мога да се отърва от тях?
П.П.Снимки в профила ми...Наиситна ми е важно да ги премахна до 1 месец ...
Храна:Кисело мляко,бяла рибка,белтъци,краставици,домати,активия закуска хаха и от време на време по някоя вафла ;д

Не виждам защо се тормозиш със срокове и доста амбициозни промени в мерките, от снимките се вижда, че имаш много хубаво тяло’ ти си знаеш, де :)

04.05.10
09:33

1. Не виждам паласки.
2. Не виждам къде са тия 83 см, при 48 кг? Да не си мериш случайно ханша?
3. Не, с наклони няма да смъкнеш паласки.

04.05.10
11:06

Еми меря си там където са ми паласките и корема ... където е най-дебелои стегнах сантиметара и виждам,че при 75 ще е доста добре.А с толква кардио дали ще ги премахна...днес ходим към 10 км сега отивам да правя интервални тренировки:крос 15 секунди и минута и половина вървене-6кроса и степер 40 минути -3 пъти в седмицата.
И пътечка 15 минути,кростренажор 40 минути,вървене към 10 км-3 пъти в седмицата
И един ден в седмицата 40 минути кростренажор и 10 км вървене?

Мнението беше редактирано от rozovka на 04.05.10 13:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1